ja o Venomie, carnage i o black cat a wy jakie ????
O venomie i black cat na pewno bym chciala zobaczyc, ale skoro powstalby film o venomie, to czy trzeba opowiadac historie kolejnego symbionta?
Venom, ale z Chrisem Zylką w roli głównej, jako Flash Thomson (Agent Venom);
Black Cat - mam nadzieję, że Felicity Jones w 'The Amazing Spider-Man 2' gra właśnie tą postać;
Spider-Man 2099 - później mogliby jakoś przemieszać te wymiary, coś na wzór fabuły gry 'The Edge of Time'
ewentualnie film O Milesie Moralesie, jako następcy Petera Parkera albo Spider-Manie z jeszcze innego wymiaru.
W przypadku tych dwóch ostatnich, czyli obecności wspomnianych wcześniej wymiarów, pojawiłaby się pewnie postać Madame Web. W tej roli jakoś widziałbym Sigourney Weaver.
Rzeczywiście Clone Saga mogłaby być ciekawa, ale wymaga wprowadzenia kosmicznej liczby rzeczy.
Według mnie carnage faktycznie byłby ciekawy ale da się z jego historii zrobić film? No nie wiem. Ja na przykład nie mam pomysłu jak to zrobić. Chyba że był o nim komiks.
Zdaje się, że Carnage to totalny psychopatyczny poj*b, bardziej niebezpieczny od Venoma. Czy jestem w błędzie?
A wiesz może, bo nurtuje mnie to i nie mogę nic na ten temat znaleźć, skąd się wziął Rhino? Jak powstał?
Raczek skupiłbym się tylko i wyłącznie na wyjaśnieniach z serii Ultimate, bo nie licząc GG (o ile rzeczywiście to będzie Harry, co nie jest jeszcze 100% pewne chyba), to całość jedzie na fabule Ultimate serii, a nie klasycznego Amazing.
Ale te serie poza bohaterami i głównymi motywami (typu ukąszenie przez pająka) nie mają prawie nic wspólnego;)