ogólnie powiem tak, jedynka jak dla mnie była kiczowata, efekciarska i w rezultacie nudna, wolałem
filmy Raimiego - ze specyficznym groteskowym humorem i ciapowatym Parkerem. Trailer dwójki nie
wróży niczego dobrego, będzie jeszzcze więcej kiczu i kolorków, och tak .. ten film jest tak naładowany
kolorkami jak teledyski disco polo, zero klimatu. I dalej nie wiem kto to ten robonosorożec?
Zgrywasz się czy naprawdę nie wież kto to ten ,,robonosorożec''. Możesz w sumie nie wiedzieć ale tam. To Rhino
Jesteś fanem trylogii Raimiego i śmiesz w ogoóle mówić o 'kolorkach' w zwiastunie? Może upewnij się, że oglądałeś tę trylogię, bo wydaje mi się, że zapomniałeś, jakim kiczem ją ngałgdowano.
nie jestem fanem trylogii Raimiego, jego koncept spidera podobał mi się bardziej, fajny humor proponował, miał lepiej dobranych aktorów ... ale ogólnie uwazam że ekranizacje komiksów ze stajni Marvela to wielkie gówno :)
sam jesteś Fanoboj Mervela, co ja ci poradzę że dotychczas jedynie Iron Man jedynka i spiderman 2 Raimiego prezentowały jakiś tam poziom, a reszta ekranizacji komiksów od Marvela to same szmiry :D ...
X-men 2 jest dobre, tak samo First Class, Iron Man cały czas trzyma poziom, tak samo Thor czy Captain America, Blade jest fajny, Avengers. Akurat spider-man to tylko jedynka byla bardzo dobra, pozniej słabo. Nie jestem fanboyem tylko Marvela bo ogólnie lubie komiksy o superbohaterach a Batman jest moim ulubionym.
Harry i jesli Norman nie zginie w tej czesci ( mam nadzieje ze nie ) to pewnie pozniej on.
Jedynka dwa razy lepsza od kazdej z czesci Raimiego, a juz od 3ki na pewno. Fajnie ze ejst kolorowe, ale i duzo dzieje sie w nocy, jest klimat Spdeya, Peter ma byc zabawny, ,mlody a nie emo dorosly jak w trylogii. Rhino to jeden z bardziej znanych wrogów Pajączka przecież