na necie mozna zapoznać sie z tym jak mial wygladac scenariusz spider-mana 4 w reżyserii S.Raimiego. wg mnie to bylaby kolejna kicha
dwie pierwsze czescie byly nawet fajne, trzecia to TOTOLNA klapa. beznadziejny wątek z nowym goblinem na 3 minuty, słaby wątek z sandamem i ta tragedia czy venom na ostatnie 10 minut to bylo dopelnienie beznadziejnosci tamtego filmu.
w spider- manie 4 pojawia sie Gwen Stacy, jest Rhino, jest Kamelon i przede wszystkim Kraven. kiepsko poleczenie.
mi sie marzy film z Hoob Goblinem a w 3 części King Pin, ktrory wynajmuje Rhino i Shockera do swojej "roboty"
Kingpin jest z komiksów o Daredevilu. Ja osobiście czekam na "The Amazing Spider-Man 2", i to jak zostaną pokazani Electro I Rhino.
Kingpin to postać z uniwersum Marvela ,więc może się pojawiać w dowolnym komiksie z tego świata.
Wiem, ale jako że jest on przeciwnikiem Daredevila są małe szanse na pokazanie go w filmie o Spider-Manie (przynajmniej na razie).
wyglada na to, ze amazing spider man to bedzie ukazanie harrego + walka spidera z wytworem oscorb czyli Rhino. potem walka z glownym złoczyńcą czyli Elektro. na koniec zobaczymy jak Młody osborne staje sie Venonem
Tak jak w Ultiamte że Harry stał się Venomem, a co do Rhino, wydaje mi się że walka z Rhino będzie tylko tak w międzyczasie gdy będzie powstawał Electro.
Kingpin też jest przeciwnikiem Spider-Mana więc teoretycznie są szanse, że się pojawi troszkę więcej niż minimalne (pozostaje pytanie czy twórcy będą chcieli tą postać) :)
Ja bym nie chciał kingpina w 3 części.Wole jakby była walka z sinister six pod wodzą Harrego.
No tak, ale mimo wszystko Kingpin jest wrogiem Daredevila , nawet w serialu z 1994r, w odcinkach z DD było powiedziane że to DD ściga Kingpina za to że ten zabił jego ojca..