PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

na necie mozna zapoznać sie z tym jak mial wygladac scenariusz spider-mana 4 w reżyserii S.Raimiego. wg mnie to bylaby kolejna kicha

dwie pierwsze czescie byly nawet fajne, trzecia to TOTOLNA klapa. beznadziejny wątek z nowym goblinem na 3 minuty, słaby wątek z sandamem i ta tragedia czy venom na ostatnie 10 minut to bylo dopelnienie beznadziejnosci tamtego filmu.

w spider- manie 4 pojawia sie Gwen Stacy, jest Rhino, jest Kamelon i przede wszystkim Kraven. kiepsko poleczenie.

mi sie marzy film z Hoob Goblinem a w 3 części King Pin, ktrory wynajmuje Rhino i Shockera do swojej "roboty"

portero44

Kingpin jest z komiksów o Daredevilu. Ja osobiście czekam na "The Amazing Spider-Man 2", i to jak zostaną pokazani Electro I Rhino.

ocenił(a) film na 7
Beast_Warrior

Kingpin to postać z uniwersum Marvela ,więc może się pojawiać w dowolnym komiksie z tego świata.

hellboyjr

Wiem, ale jako że jest on przeciwnikiem Daredevila są małe szanse na pokazanie go w filmie o Spider-Manie (przynajmniej na razie).

ocenił(a) film na 9
Beast_Warrior

wyglada na to, ze amazing spider man to bedzie ukazanie harrego + walka spidera z wytworem oscorb czyli Rhino. potem walka z glownym złoczyńcą czyli Elektro. na koniec zobaczymy jak Młody osborne staje sie Venonem

portero44

Tak jak w Ultiamte że Harry stał się Venomem, a co do Rhino, wydaje mi się że walka z Rhino będzie tylko tak w międzyczasie gdy będzie powstawał Electro.

ocenił(a) film na 7
Beast_Warrior

Kingpin też jest przeciwnikiem Spider-Mana więc teoretycznie są szanse, że się pojawi troszkę więcej niż minimalne (pozostaje pytanie czy twórcy będą chcieli tą postać) :)

ocenił(a) film na 10
Netehor

Ja bym nie chciał kingpina w 3 części.Wole jakby była walka z sinister six pod wodzą Harrego.

ocenił(a) film na 1
Beast_Warrior

Kingpin był jednym z głównych wrogów spider-man'a z 1994r.(kreskówka)

szuler2

No tak, ale mimo wszystko Kingpin jest wrogiem Daredevila , nawet w serialu z 1994r, w odcinkach z DD było powiedziane że to DD ściga Kingpina za to że ten zabił jego ojca..

ocenił(a) film na 9
portero44

"jest Kamelon i przede wszystkim Kraven. kiepsko poleczenie."

Nie do końca. W komiksach (przynajmniej w części), Kameleon w młodości był sługą na dworze Kravinofów i po śmierci Kravena, chciał się zemścić na Spider-manie.