PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

co za glupoty i nudy..

krzysiek_36

Dlaczego?

Vexes

Cicho poczekaj zaraz ci napiszę już wiem :) napiszę że film jest dla dzieci i głupich jak lubie czytać komentarze którym się film nie podobał a zamiast argumentów obrażają tych co lubia ten film :)

ocenił(a) film na 3
wort801

tak racja

krzysiek_36

Jakieś lepsze argumenty ???

wort801

A ma on w ogóle jeszcze jakieś ? xD

DR16

Tylko obrażanie fanów jeszcze :)

ocenił(a) film na 3
wort801

The Amazing Spider-Man 2 tylko najgorszych film ..

krzysiek_36

"The Amazing Spider-Man 2 tylko najgorszych film .."

http://2.bp.blogspot.com/-fUZNn1O7zC4/Ug1QYR8rfsI/AAAAAAAAAFc/3ISBJbuqJIA/s1600/ Dafuq.png

krzysiek_36

czemu składasz zdania jak idiota?

ocenił(a) film na 8
Anakin_Skywalker

czekaj, czekaj! Ja wiem! Bo nim jest? :))

ocenił(a) film na 3
Vexes

film jak bajka i nie podoba..

ocenił(a) film na 7
krzysiek_36

Chyba bajki nigdy nie oglądałeś. :) Pozdrowienia i miłego dnia, polecam nadrobić zaległości i oczywiście popracować na budową zdania lub trollowaniem. Powodzenia

krzysiek_36

Bajka? Bajki to Krasicki pisał, a to jest FILM.

krzysiek_36

Dlaczego jest słaby, podaj przynajmniej 3 argumenty. To mozna uznać za zaśmiecanie forum bo jeśli się wypowiadam na temat filmu, czy mi się on podoba czy nie podaję argumenty, racjonalne argumenty, a nie tak jak wort901(pionsia bo widzę że myślimy podobnie) napisał dzieci i głupich. Dodatkowo jest to film o superbohaterze a te są skierowane do dzieci i to każdy(poza oczywiście trylogią Nolana ale to co innego, szkoda że tego nie kontynuowali tak swoją drogą i zrobią reboot w 2019)

ocenił(a) film na 10
krzysiek_36

Moim zdaniem ten film jest świetny!

Wspaniała gra aktorska

Niesamowita fabuła

Piękne efekty specjalne

A na dodatek zaskakujące zakończenie :)

ocenił(a) film na 7
Kyubas

Film ma kilka wad po pierwsze śmierć Gwen ja ją lubiłem bo drugie scena kiedy elektro gra prądem to było tak głupie w wymuszone
ale film trzyma poziom i chociaż uważam go za słabszego od jedynki to nazywanie go słabym mija się z prawdą

ocenił(a) film na 3
tragta

elektro gra prądem bardzo glupie hehe

tragta

dzięki za spoiler, brawo!!!

tragta

śmierć Gwen jest wzięta z pierwowzoru czyli komiksu a grać prądem się da mnóstwo jest filmików na youtube a w filmie "Uczeń Czarnoksiężnika" występuje to zjawisko i jest nawet wytłumaczone w jaki sposób(prawa fizyki, nie magia jak by ktoś nie wiedział)
I powinieneś ostrzec że spoilerujesz!!! to tak na przyszłość

Vexes

Śmierć Gwen to największy plus tego filmu, i nie chodzi o to że jej nie lubiłem bo lubiłem ale było to coś czego się nie spodziewałem., ponieważ było już tyle filmów o super herosach że ciągle są powielane te same schematy. Efektów specialnych nie ocenie bo oglądałem film w niskiej jakości ale wydawały się fajne. W sumie jedynka też nie zrobiła na mnie wrażenia a gdy obejżałem film w hd wydawał mi się jednym z najlepszych z gatunku. Sorry za nieskładność bo napisałem na szybko. Jak na razie oceniam film 7/10 bo nie wciskał w fotel ale i nie nudził.