PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Emma Stone i Andrew Garfield
http://www.zimbio.com/pictures/NH3120hzqvA/Amazing+Spider+Man+2+Fan+Event

wort801

i nie tylko oni :)

ocenił(a) film na 9
wort801

Dobrze, ze w filmie Andrew nie ma takiego zarostu.

AnOl

zarost u spider-mana nie pasuje prędzej u batman

ocenił(a) film na 9
wort801

Niby tak, ale jednak żuchwa to jedyna czesc twarzy batmana, ktora wystaje spod maski, wiec troche glupio, gdyby byl zarosniety. Kiedy przywdziewa maske powinien byc gladki. A spider-man to wiadomo, ze nie powinien miec zarostu. Inna sprawa, ze Andrew po prostu zle wyglada z brodą.

AnOl

mi się nie musi podobać :) gustuje w kobietach :) a tak na serio teraz batman w komiksach i grach teraz bywa zarośnięty a spider-man wiadomo gościu około 20 lat wieć mu nie wypada

ocenił(a) film na 9
wort801

Pamietam, ze jak spider-man wrocil z tajnej wojny wraz z avengers i przywiozl symbionta ze soba, to byl zarosniety. Nie wygladal wtedy najlepiej, ale po pierwsze on juz byl wtedy po trzydziestce, a po drugie dosyc szybko sie ogolil.

AnOl

wiem widziałem ten komiks ale trudno mu się dziwić jak miał się okolić :) no szybko się golił :) też bym chciał być tak szybki jak on :)

ocenił(a) film na 9
wort801

Najwazniejsze, ze Andrew nie moze byc taki w filmach, bo to mu ujmuje jego mlodzienczego wygladu.

AnOl

no masz racje jaka dziewczyna by go chciała w tedy ??? nawet super bohater musi być ogolony :)

ocenił(a) film na 9
wort801

Jakby nie patrzec emma w dalszym ciagu go chce. ;)

AnOl

no ;)

ocenił(a) film na 7
wort801

Wręcz przeciwnie. Komiksowy Spider nieraz miał nie tylko zarost ale nawet brodę:)

Dealric

a o tym nie wiedziałem dzięki :)