Emma Stone i Andrew Garfield
http://www.zimbio.com/pictures/NH3120hzqvA/Amazing+Spider+Man+2+Fan+Event
Niby tak, ale jednak żuchwa to jedyna czesc twarzy batmana, ktora wystaje spod maski, wiec troche glupio, gdyby byl zarosniety. Kiedy przywdziewa maske powinien byc gladki. A spider-man to wiadomo, ze nie powinien miec zarostu. Inna sprawa, ze Andrew po prostu zle wyglada z brodą.
mi się nie musi podobać :) gustuje w kobietach :) a tak na serio teraz batman w komiksach i grach teraz bywa zarośnięty a spider-man wiadomo gościu około 20 lat wieć mu nie wypada
Pamietam, ze jak spider-man wrocil z tajnej wojny wraz z avengers i przywiozl symbionta ze soba, to byl zarosniety. Nie wygladal wtedy najlepiej, ale po pierwsze on juz byl wtedy po trzydziestce, a po drugie dosyc szybko sie ogolil.
wiem widziałem ten komiks ale trudno mu się dziwić jak miał się okolić :) no szybko się golił :) też bym chciał być tak szybki jak on :)
Najwazniejsze, ze Andrew nie moze byc taki w filmach, bo to mu ujmuje jego mlodzienczego wygladu.
Wręcz przeciwnie. Komiksowy Spider nieraz miał nie tylko zarost ale nawet brodę:)