w sieci jest zdjęcie domu normana osborna i na ścianie widac podobizne zielonego goblina a oprócz tego jest jeszcze opis w jaki sposób powstanie electro,nie znam za dobrze angielskiego ale jest tam mowa o elektrycznych węgorzach,nie orientujecie się moze jak było w komiksie z powstaniem electro bo jakoś nie wydaje mi sie żeby jakies węgorze tam były
http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=78092
O ile dobrze pamiętam, Dillon zajmował się zawodowo... elektryką. Chyba podczas usuwania awarii przewodów wysokiego napięcia miał miejsce bliżej niewyjaśniony wypadek, który wywołał w Maksie mutację i przeobraził w Electro.
Wiesz, moze nie umiesz go tam zobaczyc, bo... Eee... Nie umiesz patrzec wyobraznia, czy tam wczuc sie w perspektywe. Jak dla mnie ten goblin przypomina kilka pozniejszych obrazow louisa waina przedstawiajacych koty. Psychodeliczne oddanie postaci. Co w sumie pasuje do goblina, bo byl psychodzeliczny.
Ja mam wyobraźnię, ale dla mnie to mozaika, równie dobrze wy widzicie tam goblina bo wam ktoś tak powiedział i podziałało wam to na psychikę, bo ja też na comicbookmovie to zobaczyłem i nie widziałem tego co autor ...
Każdy widzi co innego
Jak dla mnie widać tam jakąś postać w masce przypominającej owada, lecącą na desce,
nie, no jak się przyjrzysz zobaczysz,że ta postać ma wąsa więc to prawdopodobnie twoja stara
Ja widzę bobra, więc to twoja stara tylko na głowie ;D
PS: jest jakby postać w rozkroku, co jest charakterystyczną pozą goblina na gliderze, ale to i tak myślę, żę nadinterpretacja.
Ja tam widze tylko morde rozdziawiona w usmiechu z odstajacymi uszami.
P. S. Nie mowie, ze nie masz wyobrazni, tylko moze nie umiesz sie wczuc w to.
nie, no twoja stara ewidentnie, widać fajfusa pomiędzy..jajami, nie, to chyba nie są jaja, nie wiem, moja wyobraźnia już tam nie sięga
Co my robimy ze swoim zyciem i dlaczego w sobote o tej godzinie, zamiast spac interpretujemy mozaike? ;___;
Na początku też nie widziałem,ale jak się w patrzeć to rzeczywiście jest twarz Goblina,z wywalonym jęzorem : P
Bywa i tak :D Ja też takich rzeczy od razu nie widzę,ale tu widzę od razu jak to włączam :D Patrz się dłuższą chwilę na pewno zobaczysz...
Coś tam widzę, ale dla mnie to działa jak test Test Rorschacha, każdy widzi co chce. ;)