PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

zielony goblin 

użytkownik usunięty

w sieci jest zdjęcie domu normana osborna i na ścianie widac podobizne zielonego goblina a oprócz tego jest jeszcze opis w jaki sposób powstanie electro,nie znam za dobrze angielskiego ale jest tam mowa o elektrycznych węgorzach,nie orientujecie się moze jak było w komiksie z powstaniem electro bo jakoś nie wydaje mi sie żeby jakies węgorze tam były
http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=78092

ocenił(a) film na 8

O ile dobrze pamiętam, Dillon zajmował się zawodowo... elektryką. Chyba podczas usuwania awarii przewodów wysokiego napięcia miał miejsce bliżej niewyjaśniony wypadek, który wywołał w Maksie mutację i przeobraził w Electro.

ocenił(a) film na 8
kondor82

Aaaaa, jeszcze jedno. Max Dillon był biały...

Szczerze mówiąc, to ja nie wiem od wczoraj, gdzie to przypomina goblina O_o

ocenił(a) film na 9
Spidey_

Wiesz, moze nie umiesz go tam zobaczyc, bo... Eee... Nie umiesz patrzec wyobraznia, czy tam wczuc sie w perspektywe. Jak dla mnie ten goblin przypomina kilka pozniejszych obrazow louisa waina przedstawiajacych koty. Psychodeliczne oddanie postaci. Co w sumie pasuje do goblina, bo byl psychodzeliczny.

AnOl

Ja mam wyobraźnię, ale dla mnie to mozaika, równie dobrze wy widzicie tam goblina bo wam ktoś tak powiedział i podziałało wam to na psychikę, bo ja też na comicbookmovie to zobaczyłem i nie widziałem tego co autor ...

ocenił(a) film na 6
Spidey_

Każdy widzi co innego
Jak dla mnie widać tam jakąś postać w masce przypominającej owada, lecącą na desce,

katedra

Ja widzę twoją mamę ;D

ocenił(a) film na 6
Spidey_

nie, no jak się przyjrzysz zobaczysz,że ta postać ma wąsa więc to prawdopodobnie twoja stara

katedra

Ja widzę bobra, więc to twoja stara tylko na głowie ;D

PS: jest jakby postać w rozkroku, co jest charakterystyczną pozą goblina na gliderze, ale to i tak myślę, żę nadinterpretacja.

ocenił(a) film na 9
Spidey_

Ja tam widze tylko morde rozdziawiona w usmiechu z odstajacymi uszami.
P. S. Nie mowie, ze nie masz wyobrazni, tylko moze nie umiesz sie wczuc w to.

AnOl

Ja widzę to co napisałem w PS, ale nie wiem czy nie nadinterpretuje ;P

ocenił(a) film na 6
Spidey_

nie, no twoja stara ewidentnie, widać fajfusa pomiędzy..jajami, nie, to chyba nie są jaja, nie wiem, moja wyobraźnia już tam nie sięga

katedra

Bo to jaja twojej mamy na brodzie, ja bym nie poznał? ;D znam ją na wylot ;D

ocenił(a) film na 9
Spidey_

Co my robimy ze swoim zyciem i dlaczego w sobote o tej godzinie, zamiast spac interpretujemy mozaike? ;___;

ocenił(a) film na 6
AnOl

bo tata do niego w nocy przyszedł, a potem już nie zasnął

katedra

pozdrów mamę ;D

AnOl

Jeśli jesteś szworna dziołcha, możemy się przenieść na priva ;)

ocenił(a) film na 9
Spidey_

Przypalowy swiat. :-)

AnOl

;)

ocenił(a) film na 10
Spidey_

Też nic tam nie widzę, a wyobraźnię mam raczej dobrą. :P

ocenił(a) film na 7
deathmaster

Na początku też nie widziałem,ale jak się w patrzeć to rzeczywiście jest twarz Goblina,z wywalonym jęzorem : P

ocenił(a) film na 10
kacperowski20

Chyba nie dam rady tego zobaczyć bez rozrysowania. :D

ocenił(a) film na 7
deathmaster

Bywa i tak :D Ja też takich rzeczy od razu nie widzę,ale tu widzę od razu jak to włączam :D Patrz się dłuższą chwilę na pewno zobaczysz...

ocenił(a) film na 10
kacperowski20

Coś tam widzę, ale dla mnie to działa jak test Test Rorschacha, każdy widzi co chce. ;)

ocenił(a) film na 6

Ja sie cieszę że w sobote byłem na melanżu, a nie gdybałem co widzę na jakims obrazku, a teraz jak na to patrzę to widzę wszystko włącznie z kubusiem puchatkiem ściskającym prosiaczka. Nie mniej fajny pomysł twórców z ta mozaiką, ot taki smaczek ;)