Wydaje mi się, że w tych zwiastunach pokazują za wiele informacji dotyczących filmu. Ten kto je
obejrzał chyba nie zostanie niczym zaskoczony, dla mnie to przesada pokazywać tak wiele
MOŻLIWY SPOILER!!(sądzę, że została pokazana finałowa scena jak Petter płacze prawdopodobnie
Gwen zginęła). Film dużo traci na wciąganiu klienta bo ten już będzie wiedział co się działo ze
zwiastunów, w których duuuuża część fabuły została ujawniona. Mi się to nie podoba i jak oujdę do
kina to film po prostu mnie nie wciągnie.
Tylko ci się wydaje... Cały zwiastun jest tak zmontowany
że ma tylko zbudować napięcie i zainteresować cię filmem na pewno
nie daje jasnych wskazówek co i jak oraz nie ujawnia całej fabuły. Jeżeli chodzi
o scenę w której Peter płacze hm.. cóż.. nie koniecznie nad Gwen może być
to Harry (Goblin) jego najlepszy przyjaciel którego zabił (być może przypadkiem w czasie
pojedynku) oglądałeś "Men of Steel"? Chodzi mi o samo zakończenie walki Superman'a z Zod'em
(Clark mocno to przeżył że musiał zabić.. nawet jeżeli chodzi o samego wroga) może się również starać podnieść coś ciężkiego ale oczywiście nie można też wykluczyć śmierci Gwen chodź osobiście powątpiewam jakoby mieli pokazać taką scenę w zwiastunie ;/ . Film cię zaskoczy tego możesz być pewien. Pamiętaj że zwiastun pokazuje tylko wyciągnięte z kontekstu sceny jak i dialogi.
Ja przez te zwiastuny jestem jeszcze bardziej podekscytowany bo jeśli tu jest już tyle akcji to w kinie będzie jeszcze lepiej i więcej efektownych scen,być może pokazali dużo materiału ale w kinie widać będzie go jeszcze więcej więc nie ma co się martwić.
Zarówno pierwszy jak i drugi pojedynek Spider-man vs. Electro będzie epicki.. coś mi się widzi po tych spotach i zwiastunach że Spidey lekkomyślnie podejdzie do pierwszego starcia ale tak łatwo nie będzie... a tutaj jeszcze nas będzie czekać konfrontacja z Rhino i Goblinem oj coś czuję że "Będzie się działo i znowu noc, będzie mało" ; D
Żeby tylko reżyser nie popełnił błędów poprzednika i nie przedstawił nam przeciwników w nieodpowiednim momencie, jak to miało miejsce z Venomem. Rhino raczej będzie tylko chwilowym przeciwnikiem, ale też trzeba go jakoś przedstawić, tak samo jak resztę. O Electro się nie martwię, wydaje się, że ma dobrą historię i przedstawią ją w łatwy sposób, ale jak wprowadzą Goblina, to nie wiem. Oby nie na ostatnie 20 minut filmu, no chyba że większą rolę ma pełnić w trzeciej części.