Nie znosze tego filmu! Taki nudny, ckliwy... Jeden z glownych bahaterow -Driss- dawno mnie juz nikt, tak nie draznil swoim ''aktorstwem''. Postacie sa przedstawione bardzo plytko i prosto. Plus te przecietne zarty :/
Ja polecam wszystkim filmy o podobnej tematyce
RUST and BONE i Knockin' On Heaven's Door (1997)
heheheheh dobre, 100 punktów do zajebistości :D a tak na serio to zauważyłem jedna ciekawą rzecz: ten murzyn Driss jest niby z blokowisk i groszem nie śmierdzi, ale na słuchwki BEAT BY DRE to go stać?!? hahaha coś tu chyba jest nie tak ://
jakie sanki? on tam mial sanki jak sw.Mikolaj? O_o chyba nie ten film ogladalam XD
No ma sanki, ten biały! I dostał je bo zauważyli go z tym gibonem czarnym i psiarnia musiała ukarać go odpowiednią sankcją, w tym przypadku sankami.
heheheheh dobre, 100 punktów do zajebistości :D a tak na serio to zauważyłem jedna ciekawą rzecz: ten murzyn Driss jest niby z blokowisk i groszem nie śmierdzi, ale na słuchwki BEAT BY DRE to go stać?!? hahaha coś tu chyba jest nie tak ://
heheheheh dobre, 100 punktów do zajebistości :D a tak na serio to zauważyłem jedna ciekawą rzecz: ten murzyn Driss jest niby z blokowisk i groszem nie śmierdzi, ale na słuchwki Beat bu DRE to go stać? hahaha coś tu chyba jest nie tak :/
Idioto to jest "Prawdziwa historia" "Totalna radość", a nie "Prawdziwa totalna historia radość" To jest niepoprawne gramatycznie i bez sensu i ty jeszcze tak piszesz to tylko może wskazywać na to że jesteś idiotą.
Idiotą najwidoczniej jesteś ty, bo tylko ty jeden nie skapowałeś jaki byłcel tego tematu. Idiotą jest jeszcze ten, kto tak beznadziejnie ustawił słowa w tym haśle. Idź się wyżywać na starszym rodzeństwie czy czymśtam.
Stary, ogarnij dupę... Film jest genialny, a twoje spostrzeżenia są tak żałosne, że nawet nie chce mi się rozpisywać...
Ty tylko do każdego hejterze. Serio weź się ogarnij. Pewnie nawet tego filmu nie oglądałeś. Zobaczyłeś okładkę i spostrzegłeś że ktoś "tak beznadziejnie ustawił słowa w tym haśle." i spinasz dupę.
Tak, nie widziałem tego filmu, geniuszu :)
Uprzedzę twój komentarz, wiem o czym to jest film, to zwykła historia o przyjaźni i tyle, 3 miejsce na FW to nieporozumienie.
Ja sobie jaja robię w żywe oczy. Widocznie polski naród to sztywniacy i wieczni maruderzy, ale serio, wisi mi, że ty tutaj jako jedyny 'spinasz dupę'.