PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693142}

Niezłomny

Unbroken
2014
7,2 78 tys. ocen
7,2 10 1 77893
5,8 26 krytyków
Niezłomny
powrót do forum filmu Niezłomny

Przepraszam, że nie na temat, ale może ktoś wie w jakiej księgarni znajdę książkę "niezłomny"
Laura Hillenbrand, na podstawie której nakręcili film?
Nie ma w Empiku, Merlinie, innych księgarniach, allegro, ceneo...
Someone? Anyone? :)

ocenił(a) film na 4
Lilianna

a nie da się złożyć zamówienia w księgarni żeby Ci zamówili książkę?
kiedyś widziałam u mnie w mieście leżała książka na półce, chyba nawet parę sztuk... muszę się upewnić czy nadal tam są, i mogłybyśmy się dogadać jakbyś była zainteresowana taką formą kupna :)

zolwik_206

O jeny byłabym Ci bardzo wdzięczna ;D W empiku i Merlinie nie mogłam jej nawet zamówić.

ocenił(a) film na 4
Lilianna

rozejrze sie w piatek jak będę w domu i dam Ci znać :)

zolwik_206

dziękuje Ci serdecznie!:)

ocenił(a) film na 4
Lilianna

byłam dopiero dzisiaj i niestety nie ma jej w księgarni ani na magazynie...

zolwik_206

mmm szkoda:( ale dziękuje Ci, że poszłaś sprawdzić.

Lilianna

Jest na Allegro, ale ceny zawrotne.

Lilianna

Sprawdź jeszcze w bibliotece miejskiej, w mojej akurat jest.

użytkownik usunięty
Lilianna

Ja to pobrałam z chomi kuj. w wersji PDF i tak czytałam. Mam zamiar tez kupic, ale mysle, że premierze filmu będzie wznowienie książki ;) A szczerze polecam, bo nie mozna sie oderwac :)

Lilianna

Miałam książkę z biblioteki. Spodziewam się, że po premierze filmu będzie jakieś wznowienie, może z filmową okładką? I jestem bardzo zdziwiona, bo masz rację, że tej książki nie ma na allegro, sądziłam że tam jest wszystko;)

ocenił(a) film na 7
alien_2

Ceny z allegro balansują między 80-120zł. Po paru miesiącach innych poszukiwań i czekania na lepsze okazje poddałam się. Pobrałam PDF. Jedynie szkoda, że nie mogę podziwiać książki na półce. :(

Lilianna

Książka była swego czasu wydana przez wydawnictwo Znak. Póki co na stronie widnieje informacja o dwóch wersjach książki . w zapowiedziach jest wersja filmowa (ale jeszcze ze starą okładką) oraz 'stara' wersja. Obie aktualnie niedostępne. Trzeba poczekać na dodruk albo na nową wersję. Też czekam na papierową książkę, Ogólnie Znak ma co pięć minut jakieś promocje więc sądzę, że nawet kupić będzie można po okazyjnej cenie.

http://www.znak.com.pl/wyszukiwanie?szukaj=niez%C5%82omny

ocenił(a) film na 9
Lilianna

Na allegro jest aukcja tej książki, tyle że jest to egzemplarz próbny, w miękkiej okładce, aczkolwiek sam taką wersję posiadam i pod względem treści jest identyczna jak normalna wersja. Książkę można kupić za 30 zł. http://allegro.pl/laura-hillenbrand-niezlomny-i4698756810.html

Lilianna

Jeśli nadal szukasz, to na matras.pl właśnie zbierają zamówienia na przedsprzedaż nowego wydania.

ocenił(a) film na 8
Lilianna

Znak właśnie wydaje nowe wydanie w cenie koło 30 zł.

Lilianna

Na Bonito lub na Arosie kupisz po okazyjnej cenie - nawet z okładką filmową już jest :)

Lilianna

Cześć, możesz znaleźć na bookmaster com pl, tak mi sie wydaje