PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=291338}

Nieznajomi

The Strangers
2008
5,8 49 tys. ocen
5,8 10 1 49283
4,6 19 krytyków
Nieznajomi
powrót do forum filmu Nieznajomi

Przede wszystkim zarówno bohaterowie jak i mordercy to debile.
Rozumiem, mordercy - psychopaci, ale im dłużej odwlekali z zabiciem ofiar, tym mieli większe ryzyko, że oni się obronią. Mieli mnóstwo okazji do tego, ale oczywiście nie zabili, bo są debilami.
Bohaterowie natomiast xDD Ta laska, zamiast zadzwonić od razu na policję, to cyk telefonik do chłopaka xD
A ten jej chłopak to już wgl, miał strzelbę, dał się podejść jakiemuś typowi w worku na kartofle. Poza tym, czemu nie wziął ze sobą tej dziewczyny? Mogłaby patrzeć mu plecy.
A ta scena, gdzie nasz główny bohater zabija swojego przyjaciela xdddd Serio? Ja rozumiem, że stres i wgl, ale żeby strzelać w pierwszą osobę którą się zobaczy w wejściu. Film głupkowaty

ocenił(a) film na 6
forharmc

Jesteś debilem ;)
Nie wpadłeś na to ,że nie chcieli ich zabić od razu?
Ty od razu też dzwonilbys na policję jak by ci ktoś nawet dwukrotnie zapukał do drzwi w nocy? To gratuluję.
Dzwonilbys na policję, ale jak już była by akcja taka jak w filmie to czekalbys z wystrzeleniem z broni aż ktoś wejdzie i się przedstawi najlepiej... Walisz od razu ,bo jest zagrożenie życia,wiesz ,że parę świrów grasuje i chcę cię zabić, a ktoś właśnie się skrada... To akurat było jak najbardziej możliwe i myślę ,że pod wpływem stresu większość rozsądnych ludzi by tak zrobiła w szczególności,że chroni się jeszcze osobę która się kocha. Wybrałeś najgorszy z możliwych przykładów.
Poza tym film jest tak skonstruowany,że pokazuje właśnie irracjonalne zachowania. Instynkt bierze górę nad zdrowym rozsądkiem w tak nietypowych i niebezpiecznych momentach. Najwidoczniej masz za mało oleju w głowie żeby sobie taka abstrakcyjna rzecz wyobrazić.
Siedząc z dupa na kanapie oglądając film fajnie się komentuje ale widząc jakim debilem jesteś w ich sytuacji robiłbyś pewnie 10razy głupsze rzeczy.
Podsumowując- jesteś debilem

" xD "