PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

świetny!!!

ocenił(a) film na 8

Po co się czepiać czy aktorzy się już nie nadają itd jak po prostu film ma znakomite efekty specjalne,
wprowadzenie są bardzo dobrzy nowi bohaterowie (powinni brać udział w filmach akcji!), akcja na
poziomie i zawsze jest miło zobaczyć starą doskonałą gwardię aktorską, nie wiem czy ta część nie
jest najlepsza.

ocenił(a) film na 7
czarnulka361

Widziałaś film ? nie oszukuj bo jeszcze nie było premiery kinowej a ty już piszesz, że film świetny. Chyba, że masz jakieś wtyki w kinie i to widziałaś no to wracam honor.

ocenił(a) film na 8
PawelKora

A widziałam, może mam wtyki i obejrze na pewno jeszcze raz, polecam

użytkownik usunięty
PawelKora

Serio nie widziales, ze film juz jest?

ocenił(a) film na 3
PawelKora

Film wyciekł już jakiś czas temu, tylko że dziewczyna bredzi bo jest słabszy nawet niż poprzednie części.

ocenił(a) film na 7
krokodylmariusz

Ja nie oglądam filmów w intranecie tylko kupuje na DvD/BR, albo chodzę do kina :)

ocenił(a) film na 3
PawelKora

Jak ktoś się ogranicza do amerykańskich blockbusterów to można sobie oglądać w kinach ale w ten sposób bym przegapił masę świetnych filmów. Z resztą ty millerów czy transformersy oceniasz na 10 więc nie mamyco gadać o filmach bo jesteś trollem albo kompletnym bezguściem.

ocenił(a) film na 7
krokodylmariusz

Na T4 byłem w kinach i oglądałem film w 3D i dla mnie to Arcydzieło. Jak np. Oglądasz na Kompie czy na Telewizorze to co ty chcesz porównywać kino z kompem tam wgl. efektów nie ma. Pozdro.

ocenił(a) film na 5
PawelKora

troll czy nowy w internetach?? :P