PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Serdecznie pozdrawiam wszystkich narzekaczy, którzy myślą, że po obejrzeniu filmu z R-ką staną się twardzielami.

granat5

Hahaha, zmiażdżyłeś system - 10/10!!! xDDD

użytkownik usunięty
granat5

http://www.filmfolly.pl/285/arnold_i_przyjaciele.html

xD

użytkownik usunięty
granat5

Ciekawe co by o trojce powiedzieli.

Heehe
http://www.filmfolly.pl/upload/images/medium/2014/07/wladimir_kliczko_pozuje_na_ tle_2014-07-25_20-22-13.jpg

użytkownik usunięty
granat5

A i jeszcze jedno. Walka Rondy w sukience to poziom high gimbaa.

Jak tam czekałem na seks Rondy z Lutzem, ale niestety się nie doczekałem. :(

użytkownik usunięty
granat5

Ale jaki? Pod kołdrą?

Nie.
Dostałem specjalną wersję z kategorią NC-17 od Slaya. R-ka jest dla dzieci.

użytkownik usunięty
granat5

Albo seks, ale z zamazanymi organami.

ocenił(a) film na 8
granat5

Ja jestem ciekawy czy na blu-ray wypuszcza wersje z wycietymi krwawymi scenami.Ciekawy jestem tez nowego Rambo czy tez dostanie PG-13...

simon3333

Rambo raczej R-kę będzie miał.

ocenił(a) film na 3
granat5

Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którym zmiana konwencji z brutalnego filmu akcji na film dla dzieci od lat 7 się spodobała. Z następnej części proponuje zrobić komedie romantyczną o tytule "Ying Yang i Trench- Zabójczy miesiąc miodowy" dać tylko dwie sceny akcji na początku i na końcu, a cały film mogą chodzić trzymać się za ręce, przytulać, śmiać jak dwie wesołe gimnazjalistki i rozmawiać o swoich uczuciach plus o tym że Yang mało zarabia (nie dziwota jak od dwóch części pojawia się na 5 min) . Jako datę premiery ustawić go na 14 lutego i niech powalczy z 50 twarzami Gray. I dla równowagi z Avengersów zrobić film akcji z prawdziwego zdarzenia gdzie Stark i reszta drużyny będzie mordować np nożami przeciwników odrywając im kończyny i rzucać onlinerami.

użytkownik usunięty
Robert831231

Ja bym dał w kolejnej częsci dzieci Rondy i Lutza.

Robert831231

Zmiana konwencji z brutalnego filmu akcji? A jaki jest ten brutalny film? EX 2? Proszę Cię. EX 2 którym wszyscy się jarają, to PG-13 lekko przerobione na R. ;)

ocenił(a) film na 3
granat5

Już wole komputerową krew w 2 niż jej brak w 3 (a nie sorry była na twarzy Mela jak mu Sly przyłożył). A jedyne użycie wielkiej maczety Dolpha posłużyło do tego że Snips się nią ogolił.

ocenił(a) film na 8
Robert831231

To polecam ci Sabotage z Arnim. Brutalny film z przekleństwami, masą flaków i krwi. Do tego mega nudny i z beznadziejnymi postaciami.
Trzecia część Niezniszczalnych to Expendables na miarę naszych możliwości i czasów.

ocenił(a) film na 3
dezertx

Dałem 4, plot twist był do bani.