No ba:)
Mam nadzieję, że niedługo oficjalnie potwierdzą udział Seagala (chociażby odpowiednik roli Norrisa w Dwójce, tyle tylko, że Seagal demolowałby bad guyów starym dobrym aikido), Arnolda i Li. Bo Statham i Lundgren napewno wrócą, więc o nich się nie martwię.
Niezniszczalni 3 mają być w stylu Raid ,tak przynjmiej mówi Sylwek .Ciekawe jak to wszystko wyjdzie w realu .Trochę dużo bohaterów jak na film gdzie akcje ma dziać się W Zamknietym Terenie ..
Jeśli faktycznie będzie chciał się oprzeć na the Raid to pewnie tylko po części. Może ostateczna akcja będzie się działa w zamkniętym budynku - powiedzmy ostatnie 30 minut. To byłoby coś.
w tej części powinno być jeszcze więcej akcji np: na początku akcja 30 min, potem przerwa na gadanie 30 min i finał 30 minut :)
Jedna scena akcji nie powinna być dłuższa niż pierwsza scena z Ex2. Dłuższe akcje będą nudzić widzów. Film musi mieć na przemian akcję z gadaniem, bo inaczej pozasypiamy.
Mogliby po prostu zrobić dłuższy film i więcej scen akcji, ale nie dłuższe akcje.
Kurde. Ciekawość mnie poprostu zżera. Ale mam nadzieję, że kiedyś zobaczymy że tak powiem "surową" wersję EXpendables 2 zanim została pocięta na życzenie Lernera. Podejrzewam jednak, że nie prędzej jak po ukończeniu zdjęć do trójki.
Może też tak być jak mówisz .W ,,Olimp w ogniu ,, też na początku akcja działa się przed ,,Białym Domem ,, by potem przenieść się do środka ,do Białego Domu http://www.youtube.com/watch?v=D5whzcep3vo
Jeden znajomy nasz co lubi cieżką muzykę pewnie bardzo się ucieszy ze Milla gra w tym filmie .Ciekawe kogo ona bedzie grała ? Ciekawe jakby to było jak by miała zagrać główny czarny charakter ? W 1 i 2 cześci głównym antagonistą Niezniszczalnych byli meżczyzni (Roberts,Van Damme ) a teraz dla odmiany mogła by być kobieta .
Eh to równouprawnienie gdzie kobiety biją facetów na ekranie (Jovovich, Rothrock).
Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Skoro faceci mogą spokojnie chodzić po mieście w sukienkach, to kobiety mogą spokojnie bić facetów.
Niektóre kobiety biją facetów poza ekranem. Niektóre z pewnością potrafiłyby porządnie dołożyć, np.: Agnieszka Rylik czy wspomniana przez Ciebie Rothrock.
Tak przy okazji to boks w wykonaniu kobiet jest dużo bardziej dynamiczny niż w przypadku mężczyzn, ociężałych kloców, łażących dookoła siebie przez 10 rund podczas których padnie może osiem w miarę trafionych ciosów.
Nie wiem czy o mnie mówisz, ale lubię ciężką muzykę oraz panią Millę. Fajnie, że zagra w tym filmie, chociaż bardziej do Niezniszczalnych pasowałaby Linda Hamilton czy Cynthia Rothrock. Ta druga mogłaby być jedną z czarnych charakterów, ale nie głównym przeciwnikiem. Główny przeciwnik powinien być jednak facetem (Snipes byłby idealny).
O kimś innym mówiłem ,mając na myśli cieżką mużykę .Ale masz racje ,Snipes był by idealny jako czarny charakter !
no właśnie ciekawe jak będzie z tym seagalem bo oficjalnego potwierdzenia jak na razie to nie ma..
To nie dobrze .... W każdym razie nie napawa to optymizmem .Zeby znowu nie skończyło się na próbach Sylwka .
Z tego co czytałem to wstępnie się zgodził. Ale pamiętam też, że w przypadku drugiej części do ostatniej chwili czekaliśmy na potwierdzenie udziału Jeta. O ile się nie mylę to potwierdzili jego obecność dopiero w trakcie kręcenia pierwszych zdjęć. Więc tutaj może być podobnie w przypadku Arnolda i Seagala.