PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

- Masakra co za gniot !! Jakbym oglądał BAJKĘ "mission inpossible" ZERO REALIMU, ZERO KRWI i FLAKÓW a przecież 1 i 2 tym właśnie się wyróżniała - super efektami. A TU wszyscy padają na "hura" jak muchy :(( A o scenach ze strzelającymi czołgami to już nawet nie wspominam... Ich pociski chyba leciały 50km/h i miały siłe rażenia granatu ręcznego - FILM PADAKA TOTALNA chyba nakręcona dla przedziału wiekowego od 12 lat.

użytkownik usunięty
TobiWUJO

Ale które MIssion? Jeśli dwojke to rozumiem.

ocenił(a) film na 6

W jednej scenie pokazane jest jak Banderas walczy z gościem ,powala go na ziemie ,bierze kałacha i strzela do nie go ale pokazane jest tylko ,jak Antonio strzela z kałacha i słychać potem krzyk ,ból tego zabitego ( W monecie ostrzału ) ,gdy Antonio przestaje pruć w tego gościa ,pokazane jest tylko trzesące się nogi zabiego .Normalnie ....Brak słów .Sceny akcji z 1 i 2 w porównaniu z 3 mają niesamowitą petardę i ostrość !!! Choć 3 wydaje mi się ciekawsza fabularnie od tamtych cześci ...

ocenił(a) film na 4
bradock

No i weź sobie porównaj tą scenę ze sceną z części pierwszej, gdzie Sly poderżnął kolesiowi gardło. Co prawda, było to popsute montażem, no ale było znacznie lepiej, niż w przypadku trzeciej części.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Wiem ,wiem .Wogóle nie sądziłem że bedzię taka duża rozbieżność pomiedzy 2 a 3 jeśli chodzi o sekwencje akcji ,przemoc ,brutalność ,widowiskowość .Sądziłem że bedzie mniejsza ,zresztą tak mówił Sylwek a niestety się mylił .Jak mówił mój jeden znajomy ,Lizmak : ,,Niezniszczalni 1,2 są jak wczesne filmy Seagala ,dają porządnego kopa w twarz podczas projekcji ,, A ,,Ex3 ,, tylko łaskocze ....

użytkownik usunięty
bradock

Jak Wesley dźga tego kolesia tez nic nie widac.

ocenił(a) film na 6

Tak ,albo jak kopnoł tego gościa w brzuch i uderzył renką to jakość nie przekonowująco .

użytkownik usunięty
bradock

Tak jakby nawet go nie dotknął tą nogą. To przez kategorię czy on nie potrafi juz kopać?

ocenił(a) film na 6

Przez PG -13 .Krecili tutaj sceny akcji bardzo delikatnie żeby im zaliczono kategorię wiekową .

użytkownik usunięty
bradock

Tragedia., Wtedy ogladalem Strzelca, przedwczoraj Skyfall i jutro chyba zabiorę się za Mission Impossible 4.

ocenił(a) film na 6

,,Mission :Impossible 4 ,, jest fajne ,dobre ale to jest trochę inne kino niź ,,Exp ,, Z tych nowszych filmów akcji ,które są warte obejrzenia to chyba ,,Olimp w ogniu ,, ci został i ,,Ageńci ,, Zresztą ja już nie liczę na dobre kino akcji po 2000 roku ,Niezniszczalni 3 przybili ostatni gwóżdż do trumny tego gatunku .Taka prawda .Wracam do oglądania starych dobrych filmów min filmów katastroficznych i komedi .Dziś obejrzałem fajną komedię na TVN7 ,,Prawo jazdy ,, z 1988 .Normalnie
Miodzik -Film !!! Takie lubię .

użytkownik usunięty
bradock

Może to i lepiej. Przynajmniej nie zalewa nas fala tytułów i można się delektować,.

bradock

heheh License to Drive (1988) dobre! LOL zejebisty tekst... "jakie to linie lotnicze?" :)

użytkownik usunięty
TobiWUJO

poprzednie części były lepsze, zgadzam się, że wielkie kino to nie było, nie starałam się nawet doszukiwać logiki w tym filmie, dobry film na sobotę, żeby się trochę odmóżdżyć i zobaczyć jak się trzymają co niektórzy, na Arnolda to już trochę szkoda patrzeć, reszta jeszcze się nie rozpada

użytkownik usunięty

Stallone gorzej wyglada.

użytkownik usunięty
TobiWUJO

Gniot i 5/10 ? Czemu skala ocen wielu filmwebowiczów ogranicza się do przedziału od 5 do 10? 5 to dla mnie przeciętne filmidło, do obejrzenia.

WTF is going on?

- PROSTE, bo w porównaniu do części 1 i 2 - 5/10 to i tak za dużo :)) a dostaliśmy bajkę typu "zabili go i uciekł"

TobiWUJO

Weź skocz z dachu, to będzie 1-go idiotę mniej!

Twardziel_Lobo

- wypowiedziełeś się na temat filmu lub postu ?? więc idiotę znajdź sobie w rodzinie buraku !! kolejny ukrywający się na portalu TROLL a Twój opis w profilu ""Nikt nie ośmiesza Ważniaka, i żyje wystarczająco długo, żeby o tym opowiadać!" WIESZ WAŻNIAKU, TAKIE ZERA JAK TY TO ZJADAM NA ŚNIADANIE.

TobiWUJO

1) W mojej Rodzinie nie ma takich idiotów jak ty, którzy po Kinie Akcji oczekują REALIZMU.

2) "TAKIE ZERA JAK TY TO ZJADAM NA ŚNIADANIE." - w takim razie mądralo spotkajmy
się twarz w twarz i pokaż co potrafisz (czyt. chcę to zobaczyć!).