Jak myślcie jak tym razem Arnie wpląta się w całą akcję? W pierwszej części był mały epizod w
którym odrzucił robotę , którą ostatecznie wziął Stallone. W drugiej natomiast Stallone ratuję mu
życie , a potem ten odpłaca mu się pomagając mu w ostatecznej strzelaninie. Ciekawi mnie jak
będzie w trójce. Z tego co słyszałem w tej części ma być powiedziane coś więcej o przeszłości
Barneya Rossa i Trench. W takim razie wydaję mi się , ze postać grana przez Gibsona będzie
chciała zabić nie tylko ekipę Stallone , ale i Arniego. I dlatego ten drugi znów połączy siły z
Stallonem. A wy jak sądzicie?
Mam nadzieje, że nas mile zaskoczy (akcja z minigunem byłą by również mile widziana)
Może będzie tak że postać grana przez Gibsona wyślę na Trencha ekipa która ma go zabić. Trench mógłby znajdować się na wakacjach na jakieś wyspie. Upozorowałby swoją śmierć z czego Gibson zająłby się kolejnymi i w tedy gdy Niezniszczalni będę potrzebować pomocy Trench wbiję się do akcji i im pomoże. W 2 było że Trench uratował Niezniszczalnych w kopalni tak może być i tym razem.
Ogólnie oni kiedyś razem byli w ekipie więc postać Gibsona i go będzie chciała wyeliminować.
Ja się zastanawiam czy będzie jakiś sniper w ekipie niezniszczalnych tak jak w 2 Billy The Kid,szkoda że zginął bo fajną postać stworzyli no ale jednakże był elementem scenariusza i dalszej części filmu.