PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Arnold

ocenił(a) film na 9

Jak myślcie jak tym razem Arnie wpląta się w całą akcję? W pierwszej części był mały epizod w
którym odrzucił robotę , którą ostatecznie wziął Stallone. W drugiej natomiast Stallone ratuję mu
życie , a potem ten odpłaca mu się pomagając mu w ostatecznej strzelaninie. Ciekawi mnie jak
będzie w trójce. Z tego co słyszałem w tej części ma być powiedziane coś więcej o przeszłości
Barneya Rossa i Trench. W takim razie wydaję mi się , ze postać grana przez Gibsona będzie
chciała zabić nie tylko ekipę Stallone , ale i Arniego. I dlatego ten drugi znów połączy siły z
Stallonem. A wy jak sądzicie?

feliks35

Mam podobne zdanie.Chociaż nie wiadomo co wymyślili.

ocenił(a) film na 7
feliks35

Mam nadzieje, że nas mile zaskoczy (akcja z minigunem byłą by również mile widziana)

ocenił(a) film na 8
feliks35

Wyjdzie ,że Arni jest terminatorem :D

ocenił(a) film na 8
feliks35

Sądząc po koszuli na zdjęciach z trzeciej części, Arnold będzie na wakacjach :D

ocenił(a) film na 7
feliks35

Może będzie tak że postać grana przez Gibsona wyślę na Trencha ekipa która ma go zabić. Trench mógłby znajdować się na wakacjach na jakieś wyspie. Upozorowałby swoją śmierć z czego Gibson zająłby się kolejnymi i w tedy gdy Niezniszczalni będę potrzebować pomocy Trench wbiję się do akcji i im pomoże. W 2 było że Trench uratował Niezniszczalnych w kopalni tak może być i tym razem.
Ogólnie oni kiedyś razem byli w ekipie więc postać Gibsona i go będzie chciała wyeliminować.

Ja się zastanawiam czy będzie jakiś sniper w ekipie niezniszczalnych tak jak w 2 Billy The Kid,szkoda że zginął bo fajną postać stworzyli no ale jednakże był elementem scenariusza i dalszej części filmu.