Ma ktoś może jakieś informację na temat postaci granej przez Antonio Banderasa? Będzie po
stronie dobra czy zła?
To trochę dziwne. Do ekipy Barney'a ciągle ktoś nowy dochodzi , a Mel Gibson będzie sam jeden i jakiś tam nic nie znaczących sługusów będzie miał
Jest jeszcze Robert Davi który wydaje mi się, że będzie zły, a raczej napewno bo pasuje tylko na rolę złego gangstera. Co do ekipy Barneya to masz rację, ciągle ktoś nowy dochodzi, jak nie młodziki to teraz i Snipes i reszta aktorów. Wolałbym aby ekipa Barneya została taka jaka była w poprzednich częściach, a reszta aktorów była złymi postaciami, mielibyśmy kilka ładnych pojedynków.
ten serial boss nie jest nawet zły. grammer miał tam swoje dobre momenty. mam nadzieje że pokaże się z jak najlepszej strony w ex3
Dokładnie, ja też liczyłem że Banderas zagra czarny charakter. Coś w stylu "Assassins".
Sly szykuje jakieś niespodzianki, więc kto wie. Niewykluczone, że np. Snipes okaże się wtyką Gibsona w oddziale.
A to jest jakoś potwierdzone , że Stallone w tej części szykuje jakieś fabularne niespodzianki?
Wielokrotnie zapowiadał niespodzianki fabularne. Poza tym pewnie słyszeliście, że Ronda ma zagrać jego żonę? Trochę to dziwne, ale tak wynika z ostatniego wywiadu na expendablespremiere.com. Chociaż może sobie tylko zażartował.