PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Lorenzo Lamas,Hulk Hogan ;-) ,jean Reno no i mój ulubiony Clint Eastwood mógłby zagrac jakiegos szefa mafii nad grobem ;-)

sexpuminator

zapomniales o najwazniejszym,s.seagal.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Clint >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>> Steven .

ocenił(a) film na 4
bradock

Każdy z expów przy Clincie wygląda blado. Nawet Chuck.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Przecież wiem . Tylko dzieci nie wiedzą o tym xD .

użytkownik usunięty
Dentarg

Bardzo szkoda że nie pojawił się w trójce .
Czwórka i piątka powinna być dlatego że uzupełnili by obsade o znane gwiazdy kina akcji .
Co sądzisz ?

ocenił(a) film na 4

Sądzę, że nie powinno być czwórki i piątki. Co za dużo to nie zdrowo. Już w trójce mają pomysły które odbiegają od konwencji filmu. Mowa tu o grupie młodziaków dołączających do Expów. Mi to się nie widzi, ale może za dużo czasu nie przeznaczyli na lutzów.

użytkownik usunięty
Dentarg

Oby nie przesadzili z budżetem gdyż chciałbym czwóreczkę a w niej seagal , eastwood , kurt russel .
300 mln +- musi zgarnąć .
Budżet 80 bylby cool

sexpuminator

Pamela Anderson (Żyleta)

ocenił(a) film na 6
actionhero

Mogłaby strzelac cyckami XD

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Apropo cycków, weźmy do obsady Salmę, byłby pojedynek blondi z czarnulą :)

użytkownik usunięty
sexpuminator

Jean reno . Seagal i Eastwood oni powinni dołączyć do obsady ..
Może w czwórce ktoś z nich wystąpi.

ocenił(a) film na 7
sexpuminator

Lorenzo Lamas niby za co miałby pojawić się w tym filmie ? Za Mode na sukces ? :D Hulk Hogan podobnie - zrobił ledwo parę filmów na krzyż. Obaj grali wyłącznie w nisko budżetówkach. A w Niezniszczalnych chcemy zobaczyć absolutny TOP kina lat 80-90tych ! Tak jak wspomniałeś C.Eastwood,a do tego np. S.Seagal, Kurt Russell, John Travolta, Nicolas Cage czy Michael Biehn.