PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Zawsze to praktycznie były osoby związane z kinem akcji. W 3 części mamy kilka postaci nie związanych tak mocno z tym rodzajem kina. Jakie postacie właśnie nie związane z kinem akcji lub mniej z nim związane widzielibyście w dalszej części serii Ex. Jakie role dla nich widzicie, ilość czasu antenowego, ważność postaci itp itd. ;p

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
thierryhenry0211

Tak jak mówiłem. :)

ocenił(a) film na 6
thierryhenry0211

Nie wiem, czemu ale mnie również, oni przyszli jako pierwsi do głowy :) i to na głównego bosa w gajerku, za dużo Scarface.

klepak69

Ja myślę,że Liam Neeson by się nadawał i to bardzo.Ostatnio dużo gra w filmach akcji,a kiedyś grał też w innych gatunkach.Wszechstronny aktor,nadawałby się.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6

Dobra Lista : Malkovich ,Dafoe ,Bridges ,Lee Jones ,Nolte ,Harris grali w świetnych filmach sensacyjnych ,z tym że nie wiem czy w takim akcyjniaku jak ,,Niezniszczalni ,, rozwineli by swoje możliwośći aktorskie ?

użytkownik usunięty
bradock

Jak dla mnie każdy z nich przewyższa każdego aktora, który już przewinął się przez tę serię. Może poza Bowie'm którego bardziej znam z twórczości muzycznej, ale z czasem będę poznawał jego możliwości aktorskie.

ocenił(a) film na 6
bradock

Jak by im dać dobrze napisane postacie, to uważam, że mogło by wyjść coś świetnego. W końcu kino akcji ma również ciekawe postacie ;)

ocenił(a) film na 6
klepak69

Nesson
Butler
Wahlberg .

ocenił(a) film na 8
bradock

zniewymienionych to
donald sutherland,
clint eastwood,
sean conery,
bryan cranston,
rutger hauer,
aaron paul,
peter weller,
tom sizemore,
charlie sheen,
ryan gosling,
mads mikkelsen,
hugh jackman,
max martini

ocenił(a) film na 6
bradock

Widze, że i tak większość się pokrywa z moimi, więc postanowiłem trochę sobie poszperać ;p aby nie były te same twarze ;p

- Michael Biehn (chyba trochę zapomniany, ostatnio gdzieś go w jakimś bunkrze widziałem po wojnie atomowej, nawet dawał radę)
- Michael Keaton (najpierw pomyślałem, że nie bo w sumie nie grał chyba w akcyjniakach, a Batman to trochę inne kino, ale oglądałem niedawno Beetle Juice, i doszedłem do wniosku, że mógłby stworzyć jakąś ciekawą postać, gra w najnowszym robochłopie :/ )
- Peter Weller - robochłop
- Woody Harrelson - nbk
- Ray Parks - chyba głównie kaskader i darth maul ;p
- Jeremy Irons - dei hard 3
- Michael Madsen - miał ze 4 dobre role o czym przyznaje, ale były wg całkiem dobrze zrobione
- Armand Assante - Gotti
- Chazz Palminteri
- Tom Sizemore
- DDLewis ;)