Zawsze to praktycznie były osoby związane z kinem akcji. W 3 części mamy kilka postaci nie związanych tak mocno z tym rodzajem kina. Jakie postacie właśnie nie związane z kinem akcji lub mniej z nim związane widzielibyście w dalszej części serii Ex. Jakie role dla nich widzicie, ilość czasu antenowego, ważność postaci itp itd. ;p
Nie wiem, czemu ale mnie również, oni przyszli jako pierwsi do głowy :) i to na głównego bosa w gajerku, za dużo Scarface.
Ja myślę,że Liam Neeson by się nadawał i to bardzo.Ostatnio dużo gra w filmach akcji,a kiedyś grał też w innych gatunkach.Wszechstronny aktor,nadawałby się.
Dobra Lista : Malkovich ,Dafoe ,Bridges ,Lee Jones ,Nolte ,Harris grali w świetnych filmach sensacyjnych ,z tym że nie wiem czy w takim akcyjniaku jak ,,Niezniszczalni ,, rozwineli by swoje możliwośći aktorskie ?
Jak dla mnie każdy z nich przewyższa każdego aktora, który już przewinął się przez tę serię. Może poza Bowie'm którego bardziej znam z twórczości muzycznej, ale z czasem będę poznawał jego możliwości aktorskie.
Jak by im dać dobrze napisane postacie, to uważam, że mogło by wyjść coś świetnego. W końcu kino akcji ma również ciekawe postacie ;)
zniewymienionych to
donald sutherland,
clint eastwood,
sean conery,
bryan cranston,
rutger hauer,
aaron paul,
peter weller,
tom sizemore,
charlie sheen,
ryan gosling,
mads mikkelsen,
hugh jackman,
max martini
Widze, że i tak większość się pokrywa z moimi, więc postanowiłem trochę sobie poszperać ;p aby nie były te same twarze ;p
- Michael Biehn (chyba trochę zapomniany, ostatnio gdzieś go w jakimś bunkrze widziałem po wojnie atomowej, nawet dawał radę)
- Michael Keaton (najpierw pomyślałem, że nie bo w sumie nie grał chyba w akcyjniakach, a Batman to trochę inne kino, ale oglądałem niedawno Beetle Juice, i doszedłem do wniosku, że mógłby stworzyć jakąś ciekawą postać, gra w najnowszym robochłopie :/ )
- Peter Weller - robochłop
- Woody Harrelson - nbk
- Ray Parks - chyba głównie kaskader i darth maul ;p
- Jeremy Irons - dei hard 3
- Michael Madsen - miał ze 4 dobre role o czym przyznaje, ale były wg całkiem dobrze zrobione
- Armand Assante - Gotti
- Chazz Palminteri
- Tom Sizemore
- DDLewis ;)