http://www.expendablespremiere.com/uploads/4/2/6/4/4264382/5747608_orig.jpg?625
Zdjęcie jest słabej jakości, ale jest zajebiste !
No i teraz jest wszystko pozamiatane i mam nadzieję że skończą się w końcu nadzieje na pojawienie się innych aktorów.
banderas jest na jeden dzień. potem ma znowu wbić. gibson dopiero jest w drodze. więc wszyscy na jednym zdjęciu nie są, no ale dobra reklama.
teraz czekam na hejt :)
Co ciekawe Crews'a nie ma tutaj. Może zginie na początku filmu ? Albo robił zdjęcie.
forda tez nie ma tutaj na zdjeciu wiec nie mozna powiedziec ze cala ekipa jest na planie. zdjecia beda trwaly jeszcze 2 miesiace
Do d... że dali tych młodych, zamiast skupić film z weteranami i dać z nimi więcej akcji...film będzie półtoragodzinny, i z tego pewnie z pół godziny zajmą młodzi...może to przymiarka do niskobudżetowego Expendables IV: New Generation.
zas oceniasz a filmu nie widziales.... po raz ktorys: pewno bedzie tak jak w przypadku hemswortha. na nim tez tak wieszali wszyscy psy (a nawet gorzej) a po premierze kazdy hejt tutaj sie uciszyl
Historyjka Hemswortha świetnie pasowała, spajało to wątek, miało sprawić żeby widzowi było żal jego późniejszej śmierci, zeby nie była ona taka "neutralna/płytka".
Gdyby był wypełniony nieustająca akcją od początku po koniec, to zapewne by zaczął nużyć. Dziękuję Kasiu
Miał za to świetnie zrealizowane walki "na jedno ujęcie". Jedne z najefektowniejszych jakie widziałem. Za to szacun.
No jasne! Widzisz jaki ten Lutz jest przebiegły? Na następnym zdjęciu pewnie nie będzie Arniego -.-
A ja jestem ciekaw,która część ostatecznie będzie najlepsza.Narazie najlepsza jest dwójka.A jak trójka jej niedorówna to nie,ale może być lepsza od jedynki.Czyli wychodziłoby na to,że jedynka najsłabsza.Chyba,że trójka będzie najsłabsza w co wątpie.Zresztą wszystkie mi się podobają(1 i 2)
Sly pewnie będzie chciał przebić pod względem akcji poprzednie części i sądząc po obsadzie jaka jest w tej części, to ja myślę, że niezniszczalni zrobią w filmie taki rozpie*dol jakie kino jeszcze nie widziało ; d