PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Chan w EX4?

ocenił(a) film na 8

http://www.expendablespremiere.com/news/stallone-really-wants-jackie-chan-in-exp endables-4-
chan-comments-on-it-more-cast-interviews-expendables-premiere-pays-tribute-to-me naham-
golan

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Nie wiem czy to samo wklejam co Ty, boś zapodał paskudnego linka...

http://www.denofgeek.com/movies/jackie-chan/31691/exclusive-jackie-chan-on-shang hai-dawn-and-expendables-4

Wychodzi na to, że jeśli dadzą mu więcej niż 5 minut na ekranie to zagra, czyli ma te same warunki co do Ex3. W pełni go popieram.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Tam Jackie mówi że : ,,Sly nie możemy być ty i ja ? Nie tylko kilka osób i wychodzi mi tylko 5 minut .Z tym się pełni zgadzam ale to słowo typu
,,Sly nie możemy być ty i ja ,, to trochę mi zalatuje tym że Jackie chciał by grać drugo -planową role w tym filmie .I film w stylu pewnie ,,Kula w łeb ,, gdzie było dwóch głównych bohaterów w filmie .Tak to odczytuje ale zobaczymy jak to wyjdzie

użytkownik usunięty
bradock

Nie oglądasz Ronina?

ocenił(a) film na 6

Od 20 do 22.05 oglądałem ,,Martwą ciszę ,, z Nicole Kidman i Seanem Beanem na TVN7 ,lubię ten thiller ,pół Ronina mi przepadło ,obejrzę go kiedy indziej .Jutro biorę się za ,,Francuski łącznik ,, -klasyk kina policyjnego lat 70 .

ocenił(a) film na 4
bradock

Tak powiedział, chociaż mi się wydaje, że jakby go przyłączyli na początku do ekipy i byłby mniej więcej tyle co inni to by się zgodził. Ja mu się nie dziwię, że nie chce mniejszych ról... spójrz na Ex3. Jeta i Arnolda masz mniej niż 5 minut. Crewsa też niewiele i właściwie ciężko sobie wyobrazić jak wcisnęliby tam Chana. Powinni mu dać do zagrania trochę więcej niż: "Hej, jestem Jackie Chan i papa."

Moim zdaniem, jeśli już koniecznie chcą robić Ex4, to niech pozbędą się młodziaków. Cenny czas ekranowy przeznaczyć na angaż konkretniejszych nazwisk, które Sly obiecywał już wcześniej, czyli między innymi na Chana.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Zgadza się ,młodziki niech się wynoszą a wracają prawdziwe ikony kina akcji jak Chan ,The Rock ,Vin Diesel ,Seagal ,Hauer itp

bradock

Seagal jak sam niby powiedział nie bedzie pracował z bandą pajaców.

Dentarg

Popieram.

bradock

Drugoplanowa rola w sam raz.

ocenił(a) film na 6
granat5

Nie chcę nic mówić ale chyba drugo -planowa rola jest zarezerwowana do Stathama .

użytkownik usunięty
Dentarg

Ale co z Kellanem? Nie może zawieść widzów,,,,

ocenił(a) film na 6

Wydaje mi się że z młodzików najlepiej zagrał w ,,Exp3 ,, -Lutz ,co dziwnego nie jest bo przetem już grał w filmach i jakieś
doświatczenie miał i trochę obycia ,tamci to byli żółtodzioby ,nawet Ronda i jej kwaśna mina .Ale nie lubię Lutza ,jakiś przelakierowany
,przymuskany ,pedziowaty jest itp Taki Metro -Seksualny jest .Ale Tatuaż Ekipy ,,Expendables ,, ma ,wiec zawszę może wrócić na akcje ,gdy bedzie potrzeba i starej ekipie zabranie już sił .... Ku*rw*a nie wierzę w to co teraz sam piszę .....

użytkownik usunięty
bradock

To znaczy najlepszy był wg mnie Powell, ale Lutz i tak lepszy od Ortiza, bo przynajmniej aktor, a Ortiza wszyscy pewnie leją to poszedł na łatwą kase jako ,,aktor''.

U mnie to jest tak Powell > Rousey > Lutz > Oritz

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

U mnie identycznie.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

No chyba żartujesz że Rousey lepsza od Lutza ? Przecież ona nie miała żadnej mimiki ,tylko kwaśna mina .Ale fakt ,wizualnie się lepiej prezentowała od Lutza ,w sensie że taka gorąca i pociągająca była .Ale pewnie wiekszość facetów ocenią jej grę aktorską oraz sposób prezentacji przez seksizm ...

bradock

Tylko czekałem jak Lundgren albo Statham spuści mu w p.ierdol. Tak samo z Ortizem.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

A mnie to w*a*li co zrobią z Lutzem .Zresztą w*a*li mnie już dalsza seria ,,Exp ,, Oni wpadli niestety w trend dzisiejszego ,
współczesnego kina robionego pod Gimbazę .Ja czekam na to : https://www.youtube.com/watch?v=Wys_7B16BVY

bradock

Myślisz, ze mi zalezy na tym ? A co do tego trailera. To może być dobrze aczykolwiek nie napalał bym sie zbytnio.

Iron_Maiden

To nołnejmy młodziki dostały więcej niż 5 minut, a Chanowi nie dali. :|

ocenił(a) film na 6
granat5

Wydaje mi się że Jackie nie pasuje koncepcja filmu ,,Niezniszczalni ,, ? Mówi : Nie tylko kilka osób i wychodzi mi tylko 5 minut .No nie wierzę to że chcieli by mu dać w ,,Exp3 ,, dokładnie 5 minut ? Myślę że conajmiej taką rolę jak Banderas miał albo Lundgren w 1 cześci .Wiadamo że jak jest obszerna obsada to każdy powinien mieć mniej czasu ekranowego .

ocenił(a) film na 5
bradock

Chan byłby odpowiednikiem Banderasa w trzeciej części. Mimo wszystko uważam że i tak pasowałby bardziej niż Antonio. Poza tym otrzymalibyśmy niejedną efektowną scenę walki rodem z Hong Kongu. Wszyscy pamiętamy jaką fajną scenę walki miał Jet Li w drugiej części. Podsumowując ogólnie całą trylogię, albo inaczej pierwszą i drugą cześć, które bardzo mi się podobały to uważam, że Sly zmarnował potencjał serii. Po pierwsze trzeba było iść bardziej w kierunku kina akcji klasy B w stylu produkcji spod znaku Canon Pictures - Golan & Globus - klimat, akcja, muzyka przy wykorzystaniu syntezatorów - zatrudnić np. Jana Hammera czy Faltermeiera. Po drugie Sly powinien od razu iść do takiego Paramount Pictures, bo tam właśnie przebywa jedyny producent z jajami - Jerry Bruckheimer, który zapowiedział czwartą część Gliniarza - która ma być powrotem do korzeni- łącznie z kategorią R. Wcześniej stworzył Bad Boys 2 i to z budżetem ponad 130 mln dolarów. Z pewnością Sly miałby więcej swobody przy kręceniu tego typu filmów. Bo wiemy, że Avi Lerner to samo zło.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

,,Po pierwsze trzeba było iść bardziej w kierunku kina akcji klasy B w stylu produkcji spod znaku Canon Pictures -Golan & Globus - klimat ,akcja ,muzyka ,przy wykorzystaniu syntezatorów -zatrudnić np Jana Hammera czy Faltermeiera .W pełni się zgadzam z tobą !!! Caleb mi się rozumiemy w sprawie kina akcji jak mało kto !!! Uwielbiam Canon Film !!! I zapewne domyślasz się czemu xD

ocenił(a) film na 6
caleb_83

A jakie szanse ,nadzieje widzisz na 4 cześć ? Co mogło by pozwolić zmienić wizje Sylwkowi właśnie na takie kino akcji które wymieniłeś ,spod znaku Cannon Pictures ? Co mogło by go nakłonić do pójścia do Paramount Pictures ? Klapa Finasowa na Otrzeżwienie ? Ale jeśli ona stanie się to wówczas może nie powstać 4 cześć .Albo protesty ,listy fanów ?

ocenił(a) film na 5
bradock

Na to już za późno. Sly jest już związany na dobre z Lernerem. Myślę, że nic już tego nie zmieni.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Podobno też Lerner był producentem ,,Olimpu w ogniu ,, a tam udało się utrzymać ten starmodny styl kina akcji plus ogromną dawka przemocy ,bez ingerencji współczesnych trendów z kina .Ale to chyba bardziej zasługa reżysera i ekipy krencącej .

ocenił(a) film na 6
caleb_83

A mam takie pytanie ? Ty dobrze znasz się na kinie akcji oraz wytwórni Canon Pictures -Golan &Globus ,lubią tą wytwórnię bo ona
zrobiła z Norrisa ,Van Damma i trochę z Lundgrena Mega Gwiazdy Kina Akcji Lat 80 .I teraz mam pytanie : Ostatni jej film co leciał
w kinach to chyba był ,,Cyborg ,, z Van Damme ? Potem zbankrutowała ale chyba powiązała się z innymi wytwórniami filmowymi ,
co je sponsorowała ? ,,Bo ,,Odział Delta 2 : Kolumbijski Łącznik był już chyba w koporodukcji z innymi wytwórniami ? Tak samo
,,Kickboxer ,, i ,,Wykonać Wyrok ,, ale mimo wszystko ten dawny klimat Golan &Globus był jeszcze wyczuwalny w tych filmach ? Mam racje ?

ocenił(a) film na 5
bradock

Podobno ostatnim filmem produkcji CANON był Street Knight (1993) z Jeffem Speakmanem.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Aha ,Ok .Dzienki za tą informacje .

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Jak powstanie ewentualnie 4 cześć ,,Exp ,, to powino się znaleść w tej cześci jakiej nawiązanie to Cannon Films .Ta
wytwórnia jak chyba żadna inna nie kojarzymy się tak mocno z kinem akcji .Ona nam dała tyle
klasyków kina akcji ,że ho ,ho .A teraz umarł niedawno jej twórca Menahem Golan -izraelski producent i reżyser .Po prostu Canom Picture to król kina akcji klasy B !!!! : https://www.youtube.com/watch?v=aveX4wAJaeI

użytkownik usunięty
caleb_83

Ja sie boje o czwarta część Gliniarza.

I bój się. Sequele po tylu latach nie są zbyt dobrym pomysłem.

ocenił(a) film na 6
granat5

Nie długo dojedzie do takiej sytuacji ( Albo już doszło ) że aktorzy nowego ,młodego pokolenia tacy jak Mark Wahlberg ( Strzelec ,Ageńci ) czy Gerard Butler ( Olimp w ogniu ) ,Tom Hardy ( Mad Max : Fury Road) czy jeszcze inni bedą grali w filmach akcji wystylizowanych na lata 80 a Chłopaki z seri ,,Niezniszczalnych,, bedą ciągli tą serię w stronę współczesnego kina ,pełnego komputerowych tricków i Gimbuśiarskich Trendów ,Stylów ,Mody itp .Sic !!!! Zamiana pokoleniowa xD

bradock

Coś w to wątpie

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Za kilka dni się przekonamy .Zobaczymy jakie wpływy ,,Niezniszczalni 3 ,, osiągną w Box Office ,sukces dam im zielone swiatełko do dalszych takich produkcji .

bradock

Nie bedzie mial wiecej niz poprzednie czesci. A jesli bedzie to...

bradock

http://www.filmweb.pl/news/Autor+%22Avatara+4%22+bierze+si%C4%99+za+seri%C4%99%2 C+na+kt%C3%B3rej+polegli+McQueen%2C+Stallone%2C+Eastwood+i+Diesel-106755

ocenił(a) film na 6
granat5

No ciekawe ... Może wyjść z tego całkiem fajny film .

bradock

Czuję, że ten nowy Mad Max będzie dobrym kinem. Zwiastuny nastawiają pozytywnie i jeszcze Tom Hardy w głównej roli, a nie jakiś Lutz. :D
https://www.youtube.com/watch?v=akX3Is3qBpw

Za starym Mad Maxem z Gibsonem nie przepadam.

ocenił(a) film na 5

Jeśli będzie lepsza od trójki, to będzie spoko. Najsłabsze ogniwo to w tym momencie Brett Ratner. Ale on sam mówił, że chciałby aby Murphy był znowu tym samym wygadanym Murphym z oryginału i kontynuacji. Coś podobnego mówił Bruckheimer, że muszą Ediemu pozwolić na być sobą. Ratner nawet oficjalnie powiedział, że idą w kierunku R-ki, bo tylko w ten sposób mogą nakręcić dobrą kontynuację.

użytkownik usunięty
caleb_83

To dobrze, bo mimo, że trójka mi sie podobala to odstawala od genialnych dwóch części pierwszych.

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

Seagal będzie ? ponoć to możliwe

Nie, nawet na to nie liczcie.

użytkownik usunięty
granat5

Wkurza mnie ten....... niech się zastanowi.
McTiernan EX4 ? To możliwe?

użytkownik usunięty

Seagal nie zagra, bo promuje Kreml.

ocenił(a) film na 6

He ,he Dobre .Seagal tyle sobie ostatnio zaszkodził że jest zbyt kontrowersyjną osobą by go wzieli do ,,Exp4 ,,

użytkownik usunięty
bradock

Seagal jest w jednej z tych białych ciężarówek jadących na Donieck.

ocenił(a) film na 6

Ha ,ha xD

ocenił(a) film na 4

Haha :D Teraz dowaliłeś.

użytkownik usunięty
Dentarg

W kolejnej jest Rourke.