Nowy tweet od Sly'a
"New TEAM a Blessing! Best Group of the year... EXPENDABLES Looking Fresh and Strong"
Może powstanie druga drużyna np. Arniego albo Willisa, ewentualnie złego Gibsona, co może dać kilka fajnych pojedynków 1 vs 1.
Jedno jest pewne, za niedługo powinno ukazać się kilka mniej lub bardziej oficjalnych informacji.
Przepraszam, że dwa posty jeden pod drugim, ale edytować się nie chce :(
Dzisiejszy tweet od Sly'a:
Mad Max vs Barney Ross.
I wszystko jasne ;)
Dla mnie Gibson to przede wszystkim Martin Riggs. A Sly to trudno się zdecydować, jak u Ciebie?
Gibson to Wallace, bo Bravehearta darzę miłością dozgonna, natomiast Sly to Rocky, bo przyznam się bez bicia, że Rambo widziałem dość późno pierwszy raz.
Wbijcie na tweeter Sylwka i zadajcie mu pytanie, przy odrobinie szczęścia Wam odpowie ;)
A to nie Ty tak pisales ? Mniejsza o to, teraz to juz potwierdzone, wiec bede sie spuszczal ile dusza zapragnie xD
No ja pisałem, dlatego się pytałem. Zresztą mogłeś się spuszczać jak Ci wczoraj dziewczyna łóżko zaproponowała :D
Tak ? Można posiadać obie cechy, ale dobra nie offtopujmy takiego tematu. Syf można na inne robić.
Bo widziałem go 2x i najlepiej go pamiętam, a tamte starsze widziałem z 15 lat temu kiedy jeszcze internetu nie miałem. Poza tym nie puszczają od dawna ich w TV.