Na imdb są osoby, które twierdzą że były na prywatnym pokazie EX3 i wersja kinowa jest inna,
faktycznie bliższa kategorii wiekowej R. Podobno Crews ginie. Przynajmniej oni tak twierdzą. Nie
wykluczone, że Jet ma jednak scenę walki i są inne sceny. Natomiast wersja którą tyle osób
obejrzało to podobno wersja przygotowana specjalnie dla telewizji.
Oo, no to suuper..poza tym ze Cesar ginie ;( ..juz myslalem ze to byl taki warunek , ze sie Terry z Wesleyem nie lubia czy cos ;/ ..sle kategoria R musi byc, bo tak to slabo troche jest
No ba mimo wszystko ta tzw. wersja tv pokazała że nie warto iść do kina na wersję pg13. Za to można poczekać na dvd albo bluray żeby zobaczyć ten film w całej okazałości.
No właśnie. Brakowało niektórych scen, które były w zwiastunach. Np. Nie było jak Arnold mówi Happy Hunting i nie było, że Sly mówi do Lutza Schodami nie było łatwiej ? I jeszcze parę innych.
to ze schodami to chyba byla wersja taka że Sly w tym momencie nie potrzebował pomocy, a Lutz poprostu chcial szybko na dach sie dostać.. tyle ze pewnie uznali ze fajnie bedzie jak mlody staremu pomoze ;/
wydaje mi sie ze moze to byc prawda, bo zauwazylem ze przez caly film nie widac ani mililitra krwi..... Nawet sceny zabijania sa jakis pokazane tylko na sekunde..Jak by ten film byl z PG 12 albo i nizej
Sceny zabijania to porażka w tym filmie, tak jak mówisz, to nawet jest niżej niż PG13. Np. bohater zaczyna komuś robić kuku i już po robocie, zero krwi, następna scena. Żenada straszna. Film jest całkiem dobry, ale udziecinnienie przemocy niszczy całą zabawę. Mam nadzieję że będzie wersja R w stylu pamiętnego Rambo z 2008.
Dokladnie, film super ale oglada sie go tak jak by byl robiony przez Disneya .... :) 1 częsc byla o 1000% lepsza jezeli chodzi o sceny walki
Ciekawe. Oby, bo to co wyciekło to lekki zawód jest. Swoją drogą kto robi wersje do TV ? I dlaczego wersja do TV ma się różnić od wersji do kina czy do sprzedaży na płytach ? Osoby oglądające TV to jacyś gorszy są ? Albo muszą mieć cenzurę ? Jak stacja kupuje produkt to ma być wykastrowany ? WTF. Mnie to wygląda na jakieś słabe tłumaczenie się tego co ludzie obejrzeli, i teraz pewnie wezmą się za ratowanie sytuacji. No bo kręcili z kilku kamer jedno ujęcie by zmontować kilka wersji, młodej ekipy będzie mniej i nie będą drewnem, a stara ekipa dostanie więcej scen i dialogów w kinówce ? Jakoś dziwnie to wygląda ;p
Pocięte wersje tv mają często alternatywne sceny w miejsce tych bardziej hardcorowych. Więc jest to możliwe. Ta wersja filmu podobna ma być przeznaczona do FX TV. Też chciałbym żeby to była prawda. Mimo wszystko nie pójdę do kina i zaczekam na wersję unrated, żeby ostatecznie ocenić ten film.
Słyszałem, że Lundgren wspomniał coś o wersji unrated na dvd i blurayu podczas comic conu - że zawiera dodatkowe 8 minut scen przemocy czy coś takiego. Ale czy faktycznie ujrzymy taką wersję to zobaczymy. Podobno film był kręcony jako R-ka, więc możliwe że mają wiele alternatywnych ujęć poszczególnych scen akcji/walk itp.
No rozumiem o co chodzi, ale takie coś się do TV równie dobrze nie nadaje jak do kina. Chyba, że coś z tym jeszcze będą robić (oby) (np uzupełniać sceny śmierci, ale to wyjdzie już tak wszystko pocięte, że mało co będzie widać). Chociaż swoją drogą to w tym momencie powinni mieć już wszystko zrobione do końca. Jeśli to się okaże prawdą, że wersja do kina jest inna, to ktoś musi na ochotnika zaryzykować i iść się poświęcić do kina ;)
miejmy nadzieje.
raz widziałem w tv uniwersalnego żołnierza. był tak pocięty że się tego oglądać nie dało
Trzymam kciuki żeby to była prawda, bo nie chce mi się wierzyć że film jest aż tak słaby..