PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Ciekawostki

ocenił(a) film na 8

Kto dodał taką żałosną ciekawostkę, że niby Jackie Chan był zainteresowany jedynie główną rolą?

Wujek_Bill

Bo właściwie tak było.

ocenił(a) film na 4
aza_0_9_z_

No chyba nie. Chan chciał być nieco dłużej na ekranie niż jedna/dwie sceny. Nie mówił jednak o głównej roli. Jakby mu zaproponowali tyle czasu ekranowego co Van Damme'owi w Ex2 to podejrzewam, że by nie odmówił.

Dentarg

Czyli proponowana mu rola mogła być mniejsza od roli Van Damma w dwójce.

ocenił(a) film na 4
aza_0_9_z_

Właściwie to szczegółów nie znam. Pamiętam wywiad w którym mówił, że chciałby dłuższą rolę, ale napewno nie chodziło mu o główną. Główną rolę gra Stallone, zaraz po nim jest Statham, a w Ex3 pewnie więcej jeszcze będzie Schwarza. To że Chan chce kogoś z nich zastąpić i stać się głównym bohaterem filmu jest raczej wyssane z palca.

Dentarg

No to fakt.A tak swoją drogą to wielka,wielka szkoda,że nie zagrał.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

A wiadamo coś o roli Mela ? W sensie ile czasu bedzie go na ekranie ? Z tego co wiadamo on zagościł w Bułgar dopiero podkoniec Pazdziernika ? A teraz już nie krecą ponoć zdjeć ? Ma ktoś jakieś oficjalne i nieoficjalne info ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Wujek_Bill

Główną to chyba nie był nigdy, na pewno był zainteresowany większą rolą, niż symboliczne cameo, a może i nawet chciał coś większego, zresztą sam mówił o ile dobrze pamiętam, że ilość czasu ekranowego zaproponowana dla niego, jemu nie wystarczała. Swoją drogą na wieść o Ex4 wpadła mi do głowy pewna myśl - jeśli miało być tylu aktorów w 3 części to czy nie przenieśli na 4 część kilku z nich aby dać im więcej czasu antenowego ;p bardzo szybko zapowiedzieli kolejną produkcję.

ocenił(a) film na 6
klepak69

Tam w ciekawostach piszą że Sylwek proponował Chanowi jedną z ról drugoplanowych ? To prawda ? Kit z tym czy chciał główną role czy nie ale jeśli Sylwek naprawdę proponował mu drugoplanową rolę to naprawdę dużo dał mu do grania ? Przetem mówino że Jackie zrezygnował bo miał dostać Camego czy coś w stylu Norrisa ? Niech ktoś to zweryfikuje ?

ocenił(a) film na 6
bradock

Drugoplanową to może być prawda, była moment, że Sly na tweecie zapowiedział 3 postacie a Chan był jedną z nich (a z Rourke nawet wrzucił zdjęcie), więc myślę, że występu na pół minuty mu nie szykował, przy ex1 przecież chciał by Chan wystąpił, ale wtedy chyba czasowo nie mógł Jackie się wyrobić, bo coś innego kręcił, czyli wnioskuję, że Sylwek chyba chciał całkiem na serio jakąś lepszą rolę dać, bo po co by tak za nim latał. Jackie w jednym wywiadzie powiedział, że za dużo aktorów jest (czy jakoś tak, już dobrze nie pamiętam), a w innym, że właśnie za mało czasu antenowego (to przecież mogli dłuższy film zrobić ;) ), nie wiem czemu mam ciągle nadzieję, że jakaś niespodzianka wyskoczy, bo Sly zapowiadał dużo niespodzianek, a jak będzie to życie zweryfikuje.

ocenił(a) film na 6
klepak69

Jeżeli faktycznie Sly proponował Jackie drugo planową rolę a on jej nie przyjoł to nie oszukujmy się ,chciał coś pewnie wiekszego ,głównedanie ! Kluczem do tej zagadki bedzie rzeczywistę ustalenie jaką rolę mu proponowali ,czy rolę coś na poziomie Norrisa czy coś wiekszego ,drugoplanową rolę .To się zgadza że Jackie mówił że proponowaną rolą mu nie odpowiadała ,za mało czasu antenowego ,kurde myślałem że tu chodziło o Cameo ! A teraz dowiaduje się że nawet drugoplanowa rola go niesatsfakcjonowała ! A to zmienia diamentralnie sytuacje !!!

ocenił(a) film na 8
bradock

A od kogo dowiedziałeś się, że nawet drugoplanowa rola go nie satysfakcjonowała? Czy Sly powiedział, że dawał mu taką rolę? Czy jakiś producent powiedział, że proponowali mu taką rolę? Czy ktokolwiek związany z Ex tak powiedział?
Opierasz się na zdaniu użytkownika saturnos, który go nie lubi. Mało rozsądnie moim zdaniem.
Jedyne info na ten temat dał sam zainteresowany czyli Jackie Chan. Mamy więc źródło z pierwszej ręki. Wklejałem już kiedyś, mówił, że chce więcej niż 2 ujęcia, 2 sceny.
Smutne, że wypowiedź jakiegoś hejtera dała wam do myślenia...

ocenił(a) film na 6
Wujek_Bill

No przecież użytkownik klepak napisał : ,, Drugoplanowa rola to może być prawda ,był moment ,że Sly na tweecie zapowiedział 3 postacie a Chan był jedną z nich ,, Po za tym w ciekawostkach filmweb napisali że chciał główną rolę a nie drugoplanową .Wiec chyba filmweb daje sprawdzone informacje ? Ja tego oczekuje od tego portalu ,jeśli to nie jest prawdą to niech ta ciekawostka zniknie !!!

ocenił(a) film na 8
bradock

Filmweb daje sprawdzone informacje? Nie żartujmy sobie. Według filmwebu już dawno zakontraktowany był nie tylko Jackie, ale i Jovovich, Cage, a w dwójce Donnie Yen.
Stallone na twiterze zapowiadał Chana jeszcze z rok temu. To, że naobiecywał to nic nie znaczy.

ocenił(a) film na 6
Wujek_Bill

,,To że naobiecywał to nic nie znaczy ,, Myslę że dużo znaczy ! Wydaje mi się że pierwotnie Sylwek chciał żeby drugoplanowe role grali Seagal ,Chan i Jovovich .Oni prawdopodobnie odmówili ,wiec Sylwek ściągnoł Lutza ,Ronde ,Banderasa .Ford za Willsa .Snipes i Mel się zgodzili .Tak prawdopodobnie to wszystko wyglądało .

ocenił(a) film na 8
bradock

A ja myślę, że nie, bo skoro wypowiadał się np, że Chan, Jovovich i Snipes już są, a w rezultacie mamy tylko tego ostatniego, no to jednak mało znaczy. Dane słowo znaczy wiele jeśli ktoś się wywiązuje z obietnicy, a w tym przypadku tego zabrakło.
Piszesz, że niby Sly chciał, aby Seagal ,Chan i Jovovich byli drugoplanowymi bohaterami. To mielibyśmy koło 10 takich ról drugoplanowych. Mało realistyczne.

ocenił(a) film na 6
Wujek_Bill

Myślę że jak Sylwek mówił że Chan ,Jovovich i Snipes zagraja to już wtedy był przekonany że się pierwotnie zgodzili i zagrają .Zresztą Chan mówił że był zainteresowany rolą w ,,Niezniszczalnych 3 ,, ,tylko chciał wiekszej ,znaczącej roli .Problem tkwi w tym jaką rolę mu Sylwek chciał dać : Czy epizod na miarę na Norrisa czy już drugo -planową rolę ? Jackie moim zdaniem powinien tak zrobić : Jeśli by się nie dało wyskrobać coś wiekszego to brać cameo takie jak Chuck miał ! Zawsze coś !

ocenił(a) film na 8
bradock

Czyli podsumowując: ciekawostka o głównej roli Chana godna pożałowania. Wstyd, że coś takiego tam "wisi", a zwykłym kłamstwem niejaki saturnos wprowadza i będzie dalej wprowadzał ludzi w błąd.
Pozdro :-)

użytkownik usunięty
Wujek_Bill

On tej ciekawostki nawet nie dodał.

ocenił(a) film na 8

Sam tak napisał.
Kto w takim razie?

użytkownik usunięty
Wujek_Bill

Tak napisał, by sprowokować. Punktów nie ma, więc to nie on.
A kto to nie wiem.

ocenił(a) film na 8
Wujek_Bill

Jeszcze Cage miał być.

Wujek_Bill

Ja dodalem, bo to prawda.
Niech sie ludzie dowiedza, jaki z niego buc.

użytkownik usunięty
saturnos

Jako, że lubię Chana to powinienem odpowiedzieć Tobie w taki sposób.
Wypier*dalaj ty zafajdany palancie, ale już kurva mać. Ocipiałeś chu*jku, kto do kurvy nędzy kazał ci tu pisać. Nie wpie*rdalaj się więcej na forum, ty pierd*olony skur*wielu.

ocenił(a) film na 4

Nie przesadzasz trochę?
Chcesz dostać bana, czy co?

użytkownik usunięty
Dentarg

Przecież jaja sobie robię. :) Leje na to co napisał.

ocenił(a) film na 4

Tak czy siak ktoś może Cię zgłosić :P

użytkownik usunięty
Dentarg

E tam trudno.

ocenił(a) film na 6
saturnos

Jako osoba względnie śledząca newsy, nie widziałem nigdzie, informacji, że Chan chce grać główną rolę. Nie oszukujmy się, wiadomo dla kogo jest pierwszy plan, bo wiadomo kto jest główną postacią i gra główne skrzypce. Przecież nawet część drużyny Sly'a przez kawałek czasu robi za tło, a jeszcze trzeba pomieścić takie tuzy jak Gibson czy Arni, więc, nie wierzę, że taka postać jak Chan o czymś takim nie wie. Może w Ex4 będzie.