PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.blackbeltmag.com/d aily/martial-arts-entertainment/martial-art-movies/chuck-norris-movies-lone-wolf -mcquade-and-23-other-action-films-remembered-by-the-martial-arts-icon/&prev=/se arch%3Fq%3DChuck%2BNorris%2BMovies:Lone%2BWolf%2BMcQuade%2Band%2B23%2Bother%2Bac tion%2Bfilms%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DNAz%26rls%3Dorg.mozilla:pl:of ficial%26channel%3Dnp%26prmd%3Dimvnso&sa=X&ei=1pZkUKa1LbL14QTgyICQBA&ved=0CCkQ7g EwAA

użytkownik usunięty
bradock

Hellbound to miazga. Szatan głównym przeciwnikiem, a ten go kopem załatwia. Za to kocham to kino

ocenił(a) film na 6

Dokładnie !!! Kiedy Chuck miał w swoich filmach problemy ,gdy sytuacja wymykała się z spod kontroli to on przechodził do swoich niezawodnych kopnieć . Gdy byłem mały to mama i nauczyciele w szkole uczyli mnie ze przemoc niczego nie rozwiązuje w życiu ,w filmach z Chuckiem okazuje się ze jednak rozwiązuje http://www.youtube.com/watch?v=WxZDN6Z5DuA

użytkownik usunięty
bradock

Zlote czasy, ktore nigdy nie powroca.

ocenił(a) film na 4

Jak to nie? Włącz sobie VHS ze starymi klasykami, a złote czasy same przyjdą do Ciebie - mam gorączkę i gadam od rzeczy ;-P

użytkownik usunięty
karoman4

De Niro i Pacino tez mieli gorączkę, wiec glowa do gory

ocenił(a) film na 4

Ale im ta gorączka na dobre wyszła, a mi raczej na odwrót.

użytkownik usunięty
karoman4

No De Niro nie wyszla na dobre

ocenił(a) film na 4

Wyszła na dobre, bo przynajmniej jest kojarzony z rolą w tym filmie.

użytkownik usunięty
karoman4

Racja

ocenił(a) film na 6

A jakie ty lubiłeś ogladać filmy z Chuckiem na Video ?

użytkownik usunięty
bradock

przyznam sie bez bicia, ze z calej tej ekipy to z Chuckiem widzialem bardzo malo filmow, Octagon Hellbound i Zaginionego w akcji jedynke.

ocenił(a) film na 6

Ok .Ośmiokąt dobry był ,szczególnie na końcu filmu .

użytkownik usunięty
bradock

Najwiecej filmów widzialem z Willisem, Snipesem, Seagalem, Stathamem i JCVD. Drugiego i trzeciego mam nadzieje zobaczyc w trojce.

ocenił(a) film na 6

Ja też plus Szalony Gibson

użytkownik usunięty
bradock

Dokladnie tak

ocenił(a) film na 7

Jeżeli chodzi o filmy Chucka to od siebie najbardziej polecam: Ośmiokąt, Trylogię Zaginionego w Akcji, Samotnego Wilka i Hellbound - za małolata panicznie bałem się Prosatanosa :P

użytkownik usunięty
Lizmak

ten Prosatanos jest troche podobno do Goro z filmu Mortal Kombat

ocenił(a) film na 7

Faktycznie, hehe - trafna uwaga! :)

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Jeszcze dobre z Chuckiem było Oko za Oko ,Utajona Furia ,Kod Milczenia ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta 1,2 .A czy nie uważasz ze te pierwsze filmy Chucka typu Ośmiokąt ,czy Oko za Oko miały bardzo niski budzet co było widać na ekranie podczas oglądania ? trochę to wpływało na komfort podczas oglądania ale za to sceny walki stały na bardzo wysokim poziomie

bradock

"Oko za Oko" miało chyba budżet 106 tys

ocenił(a) film na 7
bradock

Tak, były to typowe budżetówki, ale nigdy specjalnie mi to nie przeszkadzało:) Te wszystkie tanie filmy z lat 70tych i 80 tych odbierało się mimo wszystko inaczej niż obecne produkcje z niskim budżetem. Bardzo jeszcze lubiłem oglądać "Bohater i Strach" ale nie było to już kino kopane :) No i to co wymieniłeś Bradock to bardzo dobre filmy również.

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Ja też zwykle nie przywiązuję zbyt dużej uwagi na to, czy film ma niski, czy wysoki budżet. Jak film jest fajny, to nie ma to znaczenia.

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Też uwielbiam Bohater i Strach ,fajny ,klimatyczny i ciekawy kryminał .Co ciekawe te pierwsze filmy Chucka typu Oko za Oko ,Utajona Furia itp są wyżej oceniane w gazecie Teletygodniu niż te nowsze z wiekszym budzetem np w skali 3 stopniowej typu :Przecietny ,Dobry ,Bardzo Dobry -Ośmiokąt ,Oko za Oko ,Utajona Furia miały ocene dobrą ,a Inwazja na U.S.A ,Zaginiony w Akcji 2,3 ,Odział Delta 2 ,Bohater i Strach ,Słoneczny Wojownik ocene przecietny .Czy nie wydaje ci się dziwne to ?

użytkownik usunięty
bradock

Tele tydzien to idioci. Potrafia dac ,,Szklanej pulapce'' dwie gwiazdki i ,,Szesnastoletniej mamie'' tez dwie. Powinni usunąć oceny z TT i z filmwebu tez, bo to jest niemiarodajne.Wszak kazdy ma inny gust

ocenił(a) film na 4

W TT to nawet nie dali wzmianki o premierze Ex2.

użytkownik usunięty
karoman4

Dali nie dali ja jestem za usunieciem ocen ze wszystkich mozliwych portali, bo to jest bez sensu.

użytkownik usunięty

Nie przesadzaj mnie tam oceny czasem pomagają. :)

ocenił(a) film na 4

W szkole na pewno ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

Nie. :)

ocenił(a) film na 4

Kolega już wyedukowany - rozumiem.
Oceny nie są pewnym źródłem informacji na tego typu portalach. Trolle, hejterzy zaniżają bezwstydnie.

użytkownik usunięty

Mi nie z kilku powodow. Po pierwsze ocena to rzecz gustu i mocno dyskusyjna.Jeden lubi, drugi nie lubi. Dwa- trolle.Zalozy taki jeden z drugim multikonta dadza Willisowi czy De Niro 1, bo go nie lubia, albo dlatego, ze sa trollami. Pozniej dzieki takim uzytkownikom De Niro ma taka sama note jak Doda, która uprzednio dostala od tychze trolli 10. Po trzecie na FW rozklad ocen jest zbyt duzy. 1 do 10 to zdecydowanie zbyt duzy rozrzut. Proponowalbym calkowicie usunąć oceny i wprowadzic opcje ,,podoba mi sie'' lub ,,nie podoba mi sie'' i tyle. Nie psuloby to ocen naprawde dobrym aktorom, nie wprowadzaloby w blad przecietnych telewidzów, a widoczne byloby tylko dla znajomych, tak dla informacji, jak to ma miejsce teraz w kokpicie FW

ocenił(a) film na 4

Jeszcze raz - co jest w kokpicie FW?

użytkownik usunięty
karoman4

No to, ze ogladalas dany film i go ocenilas.

ocenił(a) film na 4

Aha jest taka notka. Fakt.

ocenił(a) film na 6

Niko ze Stefkiem raz dostał jedną gwiazdę ,a Kod Milczenia i Samotny Wilk McQuade z Chuckiem 3 gwiazdki .Szklana Pułapka 2 raz dostała 2 gwiazdki a raz 3 gwiazdki .Masz racje ,sami idioci