http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.blackbeltmag.com/d aily/martial-arts-entertainment/martial-art-movies/chuck-norris-movies-lone-wolf -mcquade-and-23-other-action-films-remembered-by-the-martial-arts-icon/&prev=/se arch%3Fq%3DChuck%2BNorris%2BMovies:Lone%2BWolf%2BMcQuade%2Band%2B23%2Bother%2Bac tion%2Bfilms%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DNAz%26rls%3Dorg.mozilla:pl:of ficial%26channel%3Dnp%26prmd%3Dimvnso&sa=X&ei=1pZkUKa1LbL14QTgyICQBA&ved=0CCkQ7g EwAA
Hellbound to miazga. Szatan głównym przeciwnikiem, a ten go kopem załatwia. Za to kocham to kino
Dokładnie !!! Kiedy Chuck miał w swoich filmach problemy ,gdy sytuacja wymykała się z spod kontroli to on przechodził do swoich niezawodnych kopnieć . Gdy byłem mały to mama i nauczyciele w szkole uczyli mnie ze przemoc niczego nie rozwiązuje w życiu ,w filmach z Chuckiem okazuje się ze jednak rozwiązuje http://www.youtube.com/watch?v=WxZDN6Z5DuA
Jak to nie? Włącz sobie VHS ze starymi klasykami, a złote czasy same przyjdą do Ciebie - mam gorączkę i gadam od rzeczy ;-P
przyznam sie bez bicia, ze z calej tej ekipy to z Chuckiem widzialem bardzo malo filmow, Octagon Hellbound i Zaginionego w akcji jedynke.
Najwiecej filmów widzialem z Willisem, Snipesem, Seagalem, Stathamem i JCVD. Drugiego i trzeciego mam nadzieje zobaczyc w trojce.
Jeżeli chodzi o filmy Chucka to od siebie najbardziej polecam: Ośmiokąt, Trylogię Zaginionego w Akcji, Samotnego Wilka i Hellbound - za małolata panicznie bałem się Prosatanosa :P
Jeszcze dobre z Chuckiem było Oko za Oko ,Utajona Furia ,Kod Milczenia ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta 1,2 .A czy nie uważasz ze te pierwsze filmy Chucka typu Ośmiokąt ,czy Oko za Oko miały bardzo niski budzet co było widać na ekranie podczas oglądania ? trochę to wpływało na komfort podczas oglądania ale za to sceny walki stały na bardzo wysokim poziomie
Tak, były to typowe budżetówki, ale nigdy specjalnie mi to nie przeszkadzało:) Te wszystkie tanie filmy z lat 70tych i 80 tych odbierało się mimo wszystko inaczej niż obecne produkcje z niskim budżetem. Bardzo jeszcze lubiłem oglądać "Bohater i Strach" ale nie było to już kino kopane :) No i to co wymieniłeś Bradock to bardzo dobre filmy również.
Ja też zwykle nie przywiązuję zbyt dużej uwagi na to, czy film ma niski, czy wysoki budżet. Jak film jest fajny, to nie ma to znaczenia.
Też uwielbiam Bohater i Strach ,fajny ,klimatyczny i ciekawy kryminał .Co ciekawe te pierwsze filmy Chucka typu Oko za Oko ,Utajona Furia itp są wyżej oceniane w gazecie Teletygodniu niż te nowsze z wiekszym budzetem np w skali 3 stopniowej typu :Przecietny ,Dobry ,Bardzo Dobry -Ośmiokąt ,Oko za Oko ,Utajona Furia miały ocene dobrą ,a Inwazja na U.S.A ,Zaginiony w Akcji 2,3 ,Odział Delta 2 ,Bohater i Strach ,Słoneczny Wojownik ocene przecietny .Czy nie wydaje ci się dziwne to ?
Tele tydzien to idioci. Potrafia dac ,,Szklanej pulapce'' dwie gwiazdki i ,,Szesnastoletniej mamie'' tez dwie. Powinni usunąć oceny z TT i z filmwebu tez, bo to jest niemiarodajne.Wszak kazdy ma inny gust
Dali nie dali ja jestem za usunieciem ocen ze wszystkich mozliwych portali, bo to jest bez sensu.
Kolega już wyedukowany - rozumiem.
Oceny nie są pewnym źródłem informacji na tego typu portalach. Trolle, hejterzy zaniżają bezwstydnie.
Mi nie z kilku powodow. Po pierwsze ocena to rzecz gustu i mocno dyskusyjna.Jeden lubi, drugi nie lubi. Dwa- trolle.Zalozy taki jeden z drugim multikonta dadza Willisowi czy De Niro 1, bo go nie lubia, albo dlatego, ze sa trollami. Pozniej dzieki takim uzytkownikom De Niro ma taka sama note jak Doda, która uprzednio dostala od tychze trolli 10. Po trzecie na FW rozklad ocen jest zbyt duzy. 1 do 10 to zdecydowanie zbyt duzy rozrzut. Proponowalbym calkowicie usunąć oceny i wprowadzic opcje ,,podoba mi sie'' lub ,,nie podoba mi sie'' i tyle. Nie psuloby to ocen naprawde dobrym aktorom, nie wprowadzaloby w blad przecietnych telewidzów, a widoczne byloby tylko dla znajomych, tak dla informacji, jak to ma miejsce teraz w kokpicie FW