PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Co oznacza zdanie po angielsku "TURNED DOWN OFFERS" ? Że zrezygnowali z roli lub coś w tym stylu? Bo na stronie Ex wyczytałem coś takiego
"TURNED DOWN OFFERS
Clint Eastwood
Sean Connery"
Ale nie jestem pewien jak zrozumieć wyrażenie TUrned Down?

ocenił(a) film na 4
Pijany_Mistrz

Pewnie chodzi o to, że odrzucili oferty zagrania w Ex3.

Pijany_Mistrz

obaj na 99 nie zagraja.

Pijany_Mistrz

No właśnie też tak mi się wydaje. Co do Connerego, wiedziałem że nie zagra, bo po Lidze niezwykłych dzentelmenów przeszedł na emeryture i odrzuca wszystkie oferty filmowe, nawet już się chyba publicznie nie udziela i unika kamer. Ale myślałem, że Eastwood da się namówić. No coż trudno, są jeszcze inni aktorzy kina akcji, których chętnie bym zobaczył w Ex3 :)

Pijany_Mistrz

np? seagal,snipes,chan,cage czy moze rock?

ocenił(a) film na 8
damianho15

Seagal niestety nie wystąpi.

Iron_Maiden

wiem,porazka w kit.

użytkownik usunięty
damianho15

No porażką jest ten Seagal szkoda. :D

hah sam jestes porazka,spad***

użytkownik usunięty
damianho15

Przecież to przez samego siebie Seagal nie wystąpi także to porażka. :) On woli się wykłócać z producentami. :)

nikt nie pow.dlaczego nie wystapi.

użytkownik usunięty
damianho15

Każdy to już wie co tu trudnego do zrozumienia.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nie obrażaj go i nie wyganiaj go stąd, bo temat Pijanego_Mistrza.

użytkownik usunięty
karoman4

Spokojnie chłop nie wie co to śmiech. :D

ocenił(a) film na 4

To niech idzie oglądać transmisję z Watykanu, jak nie wie, co to śmiech.

damianho15

Szczerze mówiąc... pewnie sporo osob bedzie mialo do mnie pretensje za to co powiem... ale jakoś nie zależy mi na tym by Seagal wystąpił, a nawet bym wolał by go nie było. Snipes w sumie jest mi obojetny, tez Ex3 może sie odbyc bez niego. Obaj panowie po ostatnich filmach stracili u mnie. Kojażą mi się z nudnymi produkcjami bługarsko-rumuńskimi. Z tych aktorów co wymieniłeś ucieszyłbym się gdyby zagrali Chan, Cage oraz Rock. Jednak najbardziej by mi zależało by zagrał w trójce Donnie Yen, a w mniejszym stopniu Sammo Hung oraz Tony Jaa. Natomiast inni aktorzy(w sumie nie tylko aktorzy) ze starszego pokolenia kina akcji to: Kurt Russel, Mr. T, Hulk Hogan, Mario Van Peblees Ice-T, Danny Trejo. A także miłoby było zobaczyć, jako dodatek, kolegów z branży Scotta Adkinsa czyli młodszego pokolenia fighterów: Michaela Jai White'a, Darrena Shahlavi, Matta Mullinsa, Lateef Crowdera, Davida Belle, Cyrila Raffaelli no i tego nowego co ostatnio też grywa w filmach kopanych Marko Zarora.
Co do kobiet to chętnie bym zobaczył MIchelle Yeoh, Rothrock, JeeJa Yanin, Kelly Hu, Zoe Bell i Pam Gier (o ile jeszcze jest w formie, dawno jej nie widziałem)

Pijany_Mistrz

Sorry zapomniałem jeszcze o Jean Reno, też dobrze gdyby miał w Ex3 jakis udział.

Pijany_Mistrz

no to masz odmienne preferencja niz wiekszosc ludzi,niestety sylvek mówił ze bedzie brał aktorów z wieku 22-27 bodajze czyli nie spodziewajmy sie wielkich nazwisk,ten film bedzie porazka jezeli to prawda.

użytkownik usunięty
damianho15

Raczej nie widzę by ktoś tu tak walczył o Seagala poza kilkoma fanatykami.

było takie głosowanie kto powinnien zagrac....oczywiscie seagal wiec co ty piep.rzysz

użytkownik usunięty
damianho15

Było i 8 głosów na Seagala ale dużo. :) Użytkowników na filmwebie jest znacznie więcej. Pamiętaj jednak że chcieć nie znaczy walczyć o niego, płakać za niego do samego końca.

seria ta wiec jest porazka skoro taki twardziel nie zagrał ani epizodu w zadnej z czesci.

użytkownik usunięty
damianho15

Ta Rambo to też porażka bo nie zagrał w nim Seagal. Zastanów się nad tym co piszesz.

rambo to co innego,a w tym mieli zagrac wszyscy twardziele a nie zagrali.

użytkownik usunięty
damianho15

" w tym mieli zagrac wszyscy twardziele"

Nikt tego nie mówił to tylko twoje wymysły.