PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Wielu mówiło, że Crews w tej części ginie. Stallone już chciał w pierwszej części do roli Terry'ego
zatrudnić Snipesa. Więc w łatwy sposób wepchnął Wesleya na miejsce Crewsa, aby mógł wystąpić
w czwartej części tak jak tego chciał Sly w pierwszej.

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Nie zginal.

ocenił(a) film na 8

Ale cały czas mam nadzieje, że ten wyciek był specjalnie i wersja kinowe będzie się różnić.

ocenił(a) film na 5
Eastwood_filmweb

Daj spokoj wyciek po co? przez to zarobia mniej szmalu bo film jest naprawde slaby.
Nawet zmiana lekka filmu nie zmieni tego ze jest to najslabsza czesc.

ocenił(a) film na 8
luquepl

Dlatego mam nadzieje. Bo każdy mówi, że to najgorsza część. Nie wiem dowiem się 15 sierpnia.

ocenił(a) film na 5
Eastwood_filmweb

Po tym co juz widzialem nie ide do kina nawet za darmo bym nie poszedl.
Nie zmienia calego filmu bo kiedy mieli by to zrobic jak za malo czasu

ocenił(a) film na 8
luquepl

"Nawet za darmo bym nie poszedł", ale za darmo ściągnąłeś i obejrzałeś. Wole tych dziadków niż tych młodziaków co się pchają do filmów.

ocenił(a) film na 5
Eastwood_filmweb

No tak napisalem poniewaz wiem juz jaki ten film jest slaby.
Gdyby taka sytuacja byla przy 2 czesci to bym poszedl do kina bo byla fajna taka troche inna niz 1.
Ale tutaj to jest naprawde kiepsko i na sile ta mlodziez z Lutzem i Ronda na czele.

ocenił(a) film na 8
luquepl

Tak jak Randy przywitał jednego z młodziaka. "Dziadek ci zaraz wpier*oli". Osobiście cześć drugą oglądałem bardzo dużo razy i przez dwa lata każdego dnia czekałem na trzecią cześć. Nie ważne, że będzie najgorsza. Ważne, że to oni są w tym filmie.

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Tez mam taka nadzieję.