Jakieś informacje na ten temat? Stallone ma zamiar dalej kurczowo trzymać się ledwo 90-minutowej akcji czy jednak trochę dłużej?
Dla mnie najlepiej jakby trwał więcej niż 2 godz. Wtedy więcej czasu przypadałoby aktorom i dłuższe byłyby sceny z niektórymi, mając tylu aktorów. Dodatkowo Sly w którymś wywiadzie porównywał EX3 do Avengers, a trwa on ponad 2h.
Avengers, Raid. Niby dobrze, ale byle na tych porównaniach zaprzestali, bo może jeszcze do Zmierzchu porównają wszak mamy dwóch wampirów.
Dwóch? Myślałem, że tylko Lutz jest aktorem ze Zmierzchu.
Swoją drogą to największą zbrodnią jaką Zmierzch uczynił ludzkości to zniszczenie wizerunku wampira. Przed Zmierzchami wampir był przerażającą istotą rodem z najgorszych koszmarów, a teraz kojarzy się głównie z wypudrowanym nastolatkiem.
1. Którą cześć Blade'a wolisz pierwszą czy drugą?
2. Ciekawe kiedy zrobią reboot Blade'a. xD. Już mam odpowiedniego kandydata na główną rolę. Murzyn z Grudge Matchu.
Myślę, że dwójkę. Co tam Blade, najpierw remake Obcego, bo jest już za stary i młodziaki nie beda oglądać.
Oprócz Blade'a jest jeszcze Dracula (tylko nie te najnowsze produkcje w stylu "Dracula 2000"), wampiry z filmu "Wywiad z wampirem", no i największy klasyk w temacie, czyli Nosferatu z filmu "Nosferatu - symfonia grozy". W anime też są ciekawe, choć zupełnie inne, wampirze postacie (np.: Alucard z Hellsinga czy Dunpeal z Vampire Hunter D).
Niestety, dla wielu ludzi, pierwsze skojarzenie ze słowem "wampir" to Zmierzch lub Pattinson.
Ja tam nie jestem miłośnikiem wampirów, ale jestem stanowczo konserwatywny w kwestii zmiany ich wizerunku ekranowego.
Ja jestem miłośnikiem fantastyki, samych wampirów już mniej, ale jakby nie patrzeć są one elementem fantasy... fantasy, a nie kina dla 12-latek.