PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
ocenił(a) film na 6
eragonmark

Dzięki ,bardzo fajny i ciekawy materiał filmowy ale trochę stroniczy moim zdaniem .Pokazujacy całkowitą przewagę Arniego nad Sylwkiem ,
a tak nie było .Moim zdaniem w dziedzinie kino akcji raczej Sylwek wygrał .

ocenił(a) film na 4
bradock

Arni miał przewagę zdecydowaną, większa charyzma, przyciąganie oraz wpływy w tym biznesie;)

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Ale nie sądzę żeby Terminator był popularniejszą postacią od Johna Rambo ? Rambo w latach 80 był mega popularną postacią ,Ameryka go kochała .Wiele innych filmów akcji się na nim wzorowało np Zaginiony w akcji ,Czerwony Skorpion ,Komando itp Wiekszę wpływy w tym biznesie ? Nie sądzę Rambo 2 z 1985 roku wiencej ,zdecydowanie wiencej zarobił niż Komadno ,tak samo Cobra w 1986 ,wiencej niż Jak to się robi w Chicago ,Tango i Cash też wygrywa z Czerwoną Gorączką ,Tak samo ,,Na Krawedzi ,, z Bohater ostatniej akcji ,, w 1993 roku .Ale Arni też miał oczywiścię mega kasowe filmy jak Terminator 1-2 ,Predator czy Pamieć Absolutna .W sumie to oni byli na bardzo podobnym poziomie .

ocenił(a) film na 4
bradock

Terminator bije Rambo pod każdym względem, sama tylko 2 częśc na świecie do dzisiaj zarobiła więcej niż wszystkie części Rambo razem wzięte poszukaj sobie danych tych filmów, ile zarabiały;)

ocenił(a) film na 6
eragonmark

No w sumie tak ,Terminator 2 był najbardziej kasowym filmem akcji Arnolda .Ale mimo wszystko wydaje mi się że Rambo był popularniejszy ,w samych latach 80 powstały 3 cześci a Terminatora tylko jedna .Po za tym w każdych miejscach gdzie były ośrodki rekrutujące młodych chłopaków do wojska wisiały plakaty Rambo .No i też seria Rocky moim zdaniem jest lepsza i bardziej znana od Connana .

ocenił(a) film na 4
bradock

We wszystkich rankingach czy to w czasopismach czy też stronach internetowych, gdy wymienia się trio legend kina akcji to zawsze Arnold widnieje na pierwszym miejscu więc nie jest to tylko i wyłącznie moje "gadanie"

ocenił(a) film na 6
eragonmark

No nie we wszystkich bo widziałem dużo rankingów w różnych czasopismach i tam było różnie ,raz był Sylwek ,raz Arni .Może nawet nie wiesz ale Stallone dostał nawet w latach 90 jakość nagrodę za najlepszego aktora kina akcji .Skomentował to tak : Bardzo się cieszę ż tego wyróznienia ,tym bardziej że konkurencja duża .A tutaj ranking internetowy herosów gdzie Sylwek wygrywa : http://blogs.whatsontv.co.uk/movietalk/2010/08/06/greatest-action-heroes-the-top -10/

ocenił(a) film na 4
bradock

A czytałeś komentarze pod spodem?:D Jak ludzie wyśmiewają ten ranking

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Wiesz ,zawsze znajdą się jacyś niedopieszczeni ....

ocenił(a) film na 4
bradock

Skądś to znam.

karoman4

Mowa o mnie?

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 4
bradock

Dużo bardziej wiarygodny ranking, gdyż przeprowadzany przez ludzi związanych z tym biznesem
http://www.youtube.com/watch?v=wVfS7kXp-jQ

ocenił(a) film na 6
eragonmark

No fajny ranking ale też nie do końca wiarygodny ! Brakuje 3 wielkich nazwisk : Norrisa ,Eastwooda i Bronsona .! Co do wielkośći Arniego i Sylwka to już nie chcę kucić ,obydwu bardzo lubie i szanuje ,bo dzięki nim zainteresowałem się filmami akcji oraz trochę kulturystyką .W sumie byli najwiekszymi gwiazdami kina akcji lat 80 i zostawili wspaniałe dziedzictwo w kinie akcji .

ocenił(a) film na 4
bradock

Bronsona nie zaliczał bym do tego rankingu, mało osób już o nim pamięta

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Co za farmazony.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Na przykład:
Urodziłem się w roku 1990, praktycznie wszyscy moi rówieśnicy których znam, na dźwięk nazwiska Schwarzenegger czy Willis kiwają głowami ,że to legendy, Bronson? kto to Kur*** jest?
Niestety ale tak bywa Kasiu

eragonmark

Popieram, tak może być.

ocenił(a) film na 8
eragonmark

Co nie zmnienia faktu że Bronson legendą kina jest.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Bo jest.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Ja to wiem.

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Wolni strzelcy może i nie wiedzą kim on jest. Ale Ci, co mają jakąś tam wiedzę o kinie, wiedzą kim był Charles Bronson. Już nie róbmy z ludzi takich nieinteligentów.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Szczerze? Kino Akcji to dla mnie wszystko, ale o Bronsonie nie słyszałem nigdy. Dopiero jak wpisałem jego imię poznałem po twarzy ,że o tego typa wam chodzi.
W porównani z Lundgrenem czy innymi dla mnie on po prostu nie istnieje, nie ma tego magnetuzmu

karoman4

Zgadzam się z tobą.

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Chyba wszyscy rówieśnicy na poziomie Damianho 15 ,bez urazy kolego .Bo ci co się interesują kinem akcji tak na poważnie ,nie są fanami tylko w niedziele w klapkach to chyba znają Bronka tak dobrze jak własną kieszeń .Zresztą aktorów kina akcji było znacznie wiencej ,bo był jeszcze Hauer ,Russel ,Swayze ,Speakman .A Bronson grał w wielu fajnych akcyjniakach lat 80 ,Prawo Murphego to mój ulubiony z nim ,wrecz ukochany !!! : http://www.youtube.com/watch?v=OZQtTbjqkMI

bradock

Nie da się 100 procentowo określić kto jest najlepszy w kinie akcji.

ocenił(a) film na 6
bradock

W sumie ja Lubie bardziej Arnolda, ale Sylwester moim zdaniem minimalnie zrobił więcej dla kina akcji.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Ja też tak uważam Mateuszu !!!

użytkownik usunięty
eragonmark

"Terminator bije Rambo pod każdym względem"

Może byś wymienił te "każde względy", bo to nic nie mówi.

"sama tylko 2 częśc na świecie do dzisiaj zarobiła więcej"

Ile konkretnie zarobiła?

ocenił(a) film na 4

google się kłania;)

użytkownik usunięty
eragonmark

Czyli nie wiesz ile zarobiła, a mówisz że więcej niż cała seria Rambo. Chciałem dowodu. :)

Terminator 2 zarobił MNIEJ niż wszystkie części Rambo :)

ocenił(a) film na 4

Ps: Każdym względem, nie oglądał Pan Terminatora? Powinien sobie Pan sam odpowiedziec na to pytanie;)

użytkownik usunięty
eragonmark

To nie jest argument. Tak oglądałem i bardzo lubię te filmy, znaczy tylko dwie pierwsze części.

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Terminator owszem jest jakgdy wybytniejszym filmem od Rambo ale mi chodziło że Sylwek miał jakgdyby lepsze i bardziej typowe filmy sensacyjne -akcji do tego gatunku .Rambo 1-3 ,Cobra ,Tango i Cash ,Na Krawedzi ,Człowiek -Demolka ,Zabójcy,Nocny Jastrząb, oraz seria ,,Niezniszczalni ,, gdzie zaprosił wszystkich najlepszych twardzierli kina akcji .

ocenił(a) film na 8
bradock

Masz rację.

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Dzięki za popracie mojej tezy .

eragonmark

Bardzo fajny film.Dużo można się dowiedzieć.A tak przy okazji pod koniec jak jest mowa o Planet Hollywood to widać Van Damma przybijającego piątki fanom.

eragonmark

Ja z kolei polecam,świetny dokument bezpośrednio o Stallonie,pt,Sylvester Stallone-Prawdziwy Mężczyzna.Kto nie oglądał to niech obejrzy.