PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.youtube.com/watch?v=vKxJfsx30ZM&feature=youtu.be

ocenił(a) film na 9
AdamBayern01

EXPENDABLES 3?
I don't know yet, I haven't seen the script, I don't know who's in it. I'm doing a TV series in the spring for six months in America called RESCUE 3. I'm saving people, not killing them, it's like a rescue thing with choppers and boats etc...
So if I can work those two things out together so I can shoot the series and then EXPENDABLES, I may come back.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

He's lying

ocenił(a) film na 9

Dlaczego, że niby? Na facebooku olph tak pisał, to to skopiowałem, także nie do mnie te pretensje ;p

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Nie nie mam pretensji. Tylko to pewnie czysta kurtuazja. To tak jak Ty byś mi powiedział, że nie wiesz nic o nowych filmach JCVD xD

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

widziałem to ale nie dawałem ponieważ to kolejna plotka w stylu:

ex2 w pg13

ex3 w s-f

dalej wymieniać?

;)

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Nie trzeba ;)

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

chciałbym przypomnieć wywiady z dolphem:

"dzienikarz: kto wygrałby walke, ty czy sly
dolph: sly to mój szef, szanuje go. dam mu się obić byle by z nim ponownie zagra"

ocenił(a) film na 4
Expendable91

''Ktoś ma jakieś wątpliwości? Chuck rozwieje je z półobrotu.''

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Możesz po Polsku przetłumaczyć ? Z Góry dzienkuję .

ocenił(a) film na 9
bradock

Dziękuję piszę się przez "ę".
Dolph w pierwszym akapicie pisze o swoim filmie Rescue 3, który wyjdzie za 6 miesięcy.
Co do 2 akapitu, tak jak wyżej Expendables91 napisał, że Dolph łączy trochę Ex3 z Sci-Fi i może powróci w tej ostatniej odsłonie do obsady.

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Dzięki Adamie .No Dolph musi zagrać w Niezniszczalnych 3 bo to kluczowa postać no i mega twardziel .Czyli prawdopodnie Niezniszczalni 3 bedą kinem akcji /s-f ? Tak mam to rozumieć .

ocenił(a) film na 9
bradock

Wyżej dwaj Panowie mówią, że to plotki, to samo co z tym PG-13. Jest to mało prawdopodobne.

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

No dobra Plotki .Ale w tym wywiadzie jest napisane że sensacja połoczona z sf .Tak przynajmiej mówił Dolph ? Tak mam to rozumieć .Ok

ocenił(a) film na 9
bradock

No ta. Ale to raczej plotki.

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

To się dopiero okaże czy plotki ... Dolph przyjażni się z Sylwkiem to pewnie żle poinformowany nie jest ale poczekajmy na oficjalne info.

ocenił(a) film na 9
bradock

Co do obsady też jestem ciekaw, jak i fabuły :)

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

To teraz ja na temat Expendables3:
"Hmn... przede wszystkim to nie zagram w tym filmie, ale wiem, że będzie R, że zagra trójca kina akcji: Stallone, Schwarzenegger i Willis. Poza tym ekipa Niezniszczalnych też powróci w swoim składzie (no może poza Jetem Li, tylko on stoi pod znakiem "?"). Scenariusza póki co nie ma, ale to akurat jest najmniejszy problem. Rozpierducha natomiast będzie konkretna, a film podejrzewam, że zrobią w stylu Ex1 z dobrym montażem. Co do nowych nazwisk w obsadzie mogę zapewnić, że jednej osoby nie będzie. Mnie - nie chcieli mnie zatrudnić :("

ocenił(a) film na 9
Dentarg

On tak powiedział dokładnie?

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

Nie, tak ja dokładnie powiedziałem :D
To był tekst o mnie. Takie to trochę egoistyczne, ale musiałem sie wyżalić, że mnie nie wzięli do Ex3.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Miałoby nie być Gunner'a !? O_o Toż to zbrodnia byłaby.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Nie nie!
Ja o sobie pisałem. Taki mały żarcik. Trochę suchar co prawda, ale to tylko żarcik. To NIE są słowa Lundgrena tylko moje słowa.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Ale ten żarcik bardzo przekonująco Ci wyszedł, bo najpierw się przestraszyłam, a teraz się z tego śmieję. ;-)

ocenił(a) film na 9
karoman4

Ja tak samo. ;)

ocenił(a) film na 9
karoman4

Jak był w 2 poprzednich częściach, nie może go zabraknąć w 3 - tyle ode mnie :)

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

Gunner musi być i basta.

ocenił(a) film na 9
karoman4

A jak! Jemu miejsce w obsadzie na pewno się należy - bez niego w 2 częśći Expendables nie było by tej dawki humoru :)