http://www.youtube.com/watch?v=vKxJfsx30ZM&feature=youtu.be
EXPENDABLES 3?
I don't know yet, I haven't seen the script, I don't know who's in it. I'm doing a TV series in the spring for six months in America called RESCUE 3. I'm saving people, not killing them, it's like a rescue thing with choppers and boats etc...
So if I can work those two things out together so I can shoot the series and then EXPENDABLES, I may come back.
Dlaczego, że niby? Na facebooku olph tak pisał, to to skopiowałem, także nie do mnie te pretensje ;p
Nie nie mam pretensji. Tylko to pewnie czysta kurtuazja. To tak jak Ty byś mi powiedział, że nie wiesz nic o nowych filmach JCVD xD
widziałem to ale nie dawałem ponieważ to kolejna plotka w stylu:
ex2 w pg13
ex3 w s-f
dalej wymieniać?
;)
chciałbym przypomnieć wywiady z dolphem:
"dzienikarz: kto wygrałby walke, ty czy sly
dolph: sly to mój szef, szanuje go. dam mu się obić byle by z nim ponownie zagra"
Dziękuję piszę się przez "ę".
Dolph w pierwszym akapicie pisze o swoim filmie Rescue 3, który wyjdzie za 6 miesięcy.
Co do 2 akapitu, tak jak wyżej Expendables91 napisał, że Dolph łączy trochę Ex3 z Sci-Fi i może powróci w tej ostatniej odsłonie do obsady.
Dzięki Adamie .No Dolph musi zagrać w Niezniszczalnych 3 bo to kluczowa postać no i mega twardziel .Czyli prawdopodnie Niezniszczalni 3 bedą kinem akcji /s-f ? Tak mam to rozumieć .
Wyżej dwaj Panowie mówią, że to plotki, to samo co z tym PG-13. Jest to mało prawdopodobne.
No dobra Plotki .Ale w tym wywiadzie jest napisane że sensacja połoczona z sf .Tak przynajmiej mówił Dolph ? Tak mam to rozumieć .Ok
To się dopiero okaże czy plotki ... Dolph przyjażni się z Sylwkiem to pewnie żle poinformowany nie jest ale poczekajmy na oficjalne info.
To teraz ja na temat Expendables3:
"Hmn... przede wszystkim to nie zagram w tym filmie, ale wiem, że będzie R, że zagra trójca kina akcji: Stallone, Schwarzenegger i Willis. Poza tym ekipa Niezniszczalnych też powróci w swoim składzie (no może poza Jetem Li, tylko on stoi pod znakiem "?"). Scenariusza póki co nie ma, ale to akurat jest najmniejszy problem. Rozpierducha natomiast będzie konkretna, a film podejrzewam, że zrobią w stylu Ex1 z dobrym montażem. Co do nowych nazwisk w obsadzie mogę zapewnić, że jednej osoby nie będzie. Mnie - nie chcieli mnie zatrudnić :("
Nie, tak ja dokładnie powiedziałem :D
To był tekst o mnie. Takie to trochę egoistyczne, ale musiałem sie wyżalić, że mnie nie wzięli do Ex3.
Nie nie!
Ja o sobie pisałem. Taki mały żarcik. Trochę suchar co prawda, ale to tylko żarcik. To NIE są słowa Lundgrena tylko moje słowa.
Ale ten żarcik bardzo przekonująco Ci wyszedł, bo najpierw się przestraszyłam, a teraz się z tego śmieję. ;-)