PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.getthebigpicture.net/blog/2012/9/19/clint-eastwood-shoots-down-expend ables-3-role.html

Nic z tego pewnie i tak nie będzie. Spójrzcie na wypowiedź Eastwooda:
"Probably not. I'm probably more apt to direct something. Maybe I'll direct 'Expendables 3'."

Wyobrażacie sobie Expendables 3 w reżyserii Eastwooda? Kto wie, może wpłynąłby tak na scenarzystów, że oprócz kina akcji, dostalibyśmy w miarę konkretną fabułę :P
Byłbym za jego reżyserką.

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja bym chciał McTiernana

Dentarg

no jako rezyser by sie nadał,bo jako aktor to juz nie , takze miejmy nadzieje na pozytywny finał tej sprawy.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

jakby eastwood zabrał się za reżyserke i dorwał się do scenarisza to napewno fabuła była by ciekawsza

Dentarg

oprócz reżysera, mógł by wystąpić w jakiejś epizodycznej roli rzucając "twardym tekstem" do jakiegoś młodego narwańca :D

Najlepiej jak by miał przy sobie magnum 44 :D

Mógł by też się zastanawiać czy strzelił 6 razy czy tylko 5 :P

ocenił(a) film na 6
Dentarg

według mnie najodpowiedniejszym reżyserem byłyby John Woo ewentualnie wspomniany wyżej McTiernan

użytkownik usunięty
Dentarg

Mogłoby być ciekawie. W końcu wyreżyserował takie filmy, jak "Wyjęty spod prawa Josey Wales" (1976), "Nagłe zderzenie" (1983), a także "Wzgórze złamanych serc" (1986 - dla tych, co nie znają filmu: to nie jest melodramat!). Więc może i przy Niezniszczalnych by się sprawdził. Choć z drugiej strony to by nieco zmieniło ich charakter na bardziej refleksyjny.

Ogólnie każdy reżyser kina akcji będzie przeze mnie mile widziany na początku, z wyjątkiem tych typów: Michael Bay, Roland Emmerich, McG, Paul Greengrass oraz - szczególnie niemile widziany - Len Wiseman.

on ma juzzaplanowany jakis film na 2013 który bedzie rezyserował,no zobaczymy,a co do aktorów to tych co wymieniłes to raczej nieznane szerszej publicznosci typy takze pewnie sie nie pojawia.

użytkownik usunięty
damianho15

To nie są aktorzy, tylko REŻYSERZY. I mam właśnie nadzieję, że się nie pojawią.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Mimo szacunku do niego, wolałbym, żeby jednak nie kręcił trójki, bo obawiam sie, że wyszedłby z tego jakis dramat akcji.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Wątpię, żeby zrobił z tego dramat. Nawet jeśli wpadłby na taki dziwny pomysł to Stallone z pewnością by się na to nie zgodził.
Pewnie Ex3 w wykonaniu Eastwooda miałby dobrą fabułę, trochę humoru i jakieś podsumowujące całą serię zakończenie. Niczego więcej nie trzeba jak dla mnie. Tzn niczego więcej poza dobrą obsadą.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

mógłby cos wkręcic, smierć głównego bohatera, nieuleczalną chorobę u któregos z bohaterów, wózek inwalidzki po nieudanej akcji dla kogos itp.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Eastwood nie jest głupi. Zapewne rozumie konwecję filmu i widzi, że to nie pasuje na dramat. Może końcówka dawałaby takie poczucie, że są już za starzy na takie niebezpieczne akcje, ale moim zdaniem nie byłoby to złe. Przez cały film i tak mielibyśmy porządną dawkę akcji i nieco humoru.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Tylko, że w każdym filmie w którym gra jego bohater jest strasznie uparty i nierefolmowalny hehe, ja jednak wolałbym kogoś innego, woo lub tarantino, nawet rodrigez nie byłby zly

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Jestem za Johnem Woo - mam do niego zaufanie, jeżeli mowa o filmach akcji, i jestem za Westem.

ocenił(a) film na 6
karoman4

stallone tez sie bardzo dobrze spisał w jedynce.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Nasi panowie niezniszczalni, to by się świetnie zabawili w Chinach. A jeżeli tam, to tylko John Woo. On lubi w swoich filmach poświęcać dużo czasu na efekciarskie strzelaniny i akcje. To akurat pasuje pod koncepcję niezniszczalnych.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Jeśli akcja ma sie przenieśc do azji, to nadałby sie jeszcze Panna Rittikrai i Sammo Hung Kam Bo, do pomocy przy choreografii walk.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Do choreografii walk, to mogłaby dołączyć ekipa kaskaderów Jackie'ego Chana. Ci panowie bowiem znają się na rzeczy.

Mnie się marzy azjatycka wersja niezniszczalnych. Za reżyserkę byłby odpowiedzialny John Woo albo Sammo Hung i zaangażować do tego projektu m.in Jackie Chana, Jeta Li, Donnie Yena, Chow Yun Fata, Biao Yuen, Michelle Yeoh. Byłoby ciekawie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

I koniecznie Tony Yaa

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

O, i jeszcze Bolo Yeung. Jak mogłam go pominąć. Gdyby żył Brandon Lee, też byłby mile widziany, wraz z ojcem, który z racji wieku, zagrałby jakiegoś wielkiego mistrza Shaolin.

ocenił(a) film na 6
karoman4

to juz tez obsada na kolejne części hehe

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Akurat na trylogię. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Azjatycka wersja niezniszczalnych. Czemu nie jestem za.

ocenił(a) film na 4

Też lubisz Chinoli?

użytkownik usunięty
karoman4

Nie mam nic do nich są w porządku. ;)

ocenił(a) film na 4

Ja lubię ich. ;-p

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 6

Tarantino

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

To by byly jajca, joke'i bylyby pierwszorzedne

ocenił(a) film na 6

Przede wszystkim zaje bista krwawa jatka i rzexnia, tylko musialby jakos to zrównowazyć przez cały film, a nie tylko na końcu, i film trwałby tyle ile powinien, przynajmniej nic by nie powycinali.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

I wreszcie moze by wykorzystal potencjal Stathama, tak jak to uczynil Ritchie

ocenił(a) film na 6

Aż dziwne, ze nie bierzesz pod uwagę Georga Lucasa, wtedy zamiast kul, byłyby wiązki laserowe, zamiast standardowych nozy, miecze swietlne i maszyny kroczące zamiast czolgów.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Nawet mi nie mow, bo uwielbiam Gwiezdne Wojny, a Disney pewnie zrobi z nich wiadomo co

ocenił(a) film na 6

moze nie będzie tak źle, tylko czy czasem wszystkie części nie mialy PG-13?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Tego nie wiem. Fajnie gdyby to byl prequel, ale chyba nie. Za malo Maula w tej serii

ocenił(a) film na 6

no cos ty, przeciez wszystkie nowe części to prequele, raczej sequel

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Tylko co w sequelu zrobia, wszyscy zgineli

ocenił(a) film na 4

Zrobią nową opowieść, gdzie zamiast wielkiego mentora Yody będzie wielki mentor Luke Skywalker.

użytkownik usunięty
Dentarg

Czemu nie, choc do pierwszej trylogii to juz nic sie nie umywa

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

jakis nowy przeciwnik, starzy wrogowie musieliby sie zjednoczyc przeciwko nowej potężnej sile?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Tylko Luke zyje, ale jego pewnie nie beda chcieli, wezma jakis neosów typu Lautner i pozamiatane

ocenił(a) film na 6

no, na R-ke nie wygladały, więc raczej disney za duzo nie sknoci

Dentarg

To był jego żart raczej.

ocenił(a) film na 4
Junior_angin

Pewnie tak. Gdyby jednak nie żartował to wyszłoby coś więcej niż film akcji.