PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Ex3 będą w R !

użytkownik usunięty

http://www.stallone.pl/ex3-beda-r/

użytkownik usunięty

Teraz to sobie mogą bąki puszczać, a nie R-ki.

ocenił(a) film na 8

Jeżeli wersja na BR/DVD ma być dłuższa o 6 czy 7 minut to ciekawy jestem czy tylko dodadzą te minuty czy wytną także niektóre sceny z wersji kinowej i wtedy dodadzą jeszcze więcej tych których nie było...

ocenił(a) film na 6
simon3333

Obejrzałem dziś ,,Epicentrum ,, i powiem krótko FANTASTYCZNY FILM !!!! Dla mnie najlepszy jak dotąd
film katastroficzny !!! S.P.O.J.L.E.R . Film dzieli się na dwa wątki : Jeden to taki który opowiada o grupce naukowców -badaczy którzy jeżdżą i szukają trąb powietrznych żeby je na grać na Video ,a drugi o dwójce dwóch uczniów liceum (Chłopak i Dziewczyna ) którzy poszli do starej fabryki nakręcić jakiś materiał filmowy do szkoły i tam ich zastała burza powietrzna .Żaś ten ojciec i brat tego chłopaka szukali tych dwóch nastolatków ,w międżyczaśie złączyli się z tą ekipą naukowców co szukali trąb powietrznych .Film jest bardzo ciekawy ,emocjonujący ,nie nudzi ,a Efekty Specjalne to wręcz Kosmos !!! Chylę głowę przed ekipą od efektów specjalnych ,odwalili kawał znakomitej roboty .Jedyne co w tym filmie mi się trochę nie podobało to to że niektóre ujecia krecili jak by trzesącą się kamerą coś na wzór Bourne'a .Jak by to miał być momentami film dokumentalny .Ale ,to co ,scena jak Tornado miecie samoloty z lotniska mi to wynagrodziła xD .Dzienki ci Simon że mi ten wspaniały film poleciłes !!!! Polecam ci go również ,myślę że bedziesz pod wrażeniem jak ja !!!!

ocenił(a) film na 8
bradock

Dzięki za reckę,ja na pewno obejrzę ale dopiero jak wyjdzie na Blu-ray :)

ocenił(a) film na 6

Tonący się brzytwy chwyta .

użytkownik usunięty
bradock

Tonący Ortiza się chwyta.

no to może wtedy ocene podniose

ja mam wersje już normalną i stallone w dupe snipesa tam pcha aż mu jelito grube na wierzch wychodzi

ocenił(a) film na 5
Jakubxx

właśnie tej sceny mi brakowało , najlepiej po karaoke.

Z tą Erką (R) to tylko chwyt reklamowy, nie wiedziałeś o tym? Oczywiście że ta i poprzednie części były i będą PG - 13. Albo po prostu od lat 12.