Jeżeli wersja na BR/DVD ma być dłuższa o 6 czy 7 minut to ciekawy jestem czy tylko dodadzą te minuty czy wytną także niektóre sceny z wersji kinowej i wtedy dodadzą jeszcze więcej tych których nie było...
Obejrzałem dziś ,,Epicentrum ,, i powiem krótko FANTASTYCZNY FILM !!!! Dla mnie najlepszy jak dotąd
film katastroficzny !!! S.P.O.J.L.E.R . Film dzieli się na dwa wątki : Jeden to taki który opowiada o grupce naukowców -badaczy którzy jeżdżą i szukają trąb powietrznych żeby je na grać na Video ,a drugi o dwójce dwóch uczniów liceum (Chłopak i Dziewczyna ) którzy poszli do starej fabryki nakręcić jakiś materiał filmowy do szkoły i tam ich zastała burza powietrzna .Żaś ten ojciec i brat tego chłopaka szukali tych dwóch nastolatków ,w międżyczaśie złączyli się z tą ekipą naukowców co szukali trąb powietrznych .Film jest bardzo ciekawy ,emocjonujący ,nie nudzi ,a Efekty Specjalne to wręcz Kosmos !!! Chylę głowę przed ekipą od efektów specjalnych ,odwalili kawał znakomitej roboty .Jedyne co w tym filmie mi się trochę nie podobało to to że niektóre ujecia krecili jak by trzesącą się kamerą coś na wzór Bourne'a .Jak by to miał być momentami film dokumentalny .Ale ,to co ,scena jak Tornado miecie samoloty z lotniska mi to wynagrodziła xD .Dzienki ci Simon że mi ten wspaniały film poleciłes !!!! Polecam ci go również ,myślę że bedziesz pod wrażeniem jak ja !!!!
ja mam wersje już normalną i stallone w dupe snipesa tam pcha aż mu jelito grube na wierzch wychodzi