Podoba Wam się pomysł na żeńską wersję Expendables? Ja jestem za. Piszcie kto powinien wystąpić według Was. Ja zacznę:
Jovovich, Beckinsale, Jolie, Weaver, Rodriguez, Rothrock, Hamilton, Thurman.
Sophia Crawford, Gina Carano, Karen Sheperd. A z Azjatek to: Maggie Q, Michelle Yeoh i Ziyi Zhang
Już wcześniej pojawiły się takie plotki, jeszcze za czasów premiery drugiej części ''Niezniszczalnych''.
Do mnie to jakoś nie przemawia, panie z filmów akcji w porównaniu z aktorami wypadają blado, za mała ich ilość (tych bardziej znanych),powinny być wzięte do serii Ex w jakiś tam ról (już nie wnikam jakich nawet) i to by miało sens.Seria Ex wypaliła (wg mnie) dlatego ponieważ było tam wielu znanych, przez zwykłych ludzi, aktorów kina akcji, tutaj są ze 4 znane nazwiska z czego Jolie chyba już nie gra (poprawcie mnie jeśli się mylę), a Weaver chyba do gościnnej sceny by już bardziej pasowała. Reszta to dla większości ludzi anonimy, a film raczej powinien się zwracać finansowo. Co nie znaczy, że nie mógłby wyjść z tego dobry film.
Po części masz rację, a po części nie. Fakt panie nie wniosły do kina akcji tyle co panowie, ale to nie znaczy że film z ich udziałem byłby niewypałem. Jovovich, Beckinsale czy Weaver zna każdy, a Ty piszesz że "anonimy". Ja też bym wolał żeby kilka pań z tych co wymieniłem wystapiły w serii Expendables. Ale skoro się nie da to mam nadzieję że powstanie ExpendaBelles.
Przecież napisałem, że jest kilka znanych nazwisk, a reszta to anonimy dla osoby która się nie interesuje. Ale wg mnie to za mało (Jolie nie wiadomo czy jeszcze zagra, a Weaver (chyba jedyna z towarzystwa która aktorsko jest na b. wysokim poziomie) ma już swoje lata, co w przypadku pań trochę inaczej to wygląda niżu panów ;) . Ostatnie moje zdanie - ...mógłby wyjść z tego dobry film. Czytajmy ze zrozumieniem.