PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Według http://nuboyana.com/2013/04/8725/ ma to nastąpić w sierpniu tego roku.

ocenił(a) film na 5
caleb_83

Swoją drogą to wpienia mnie to, że nasz kraj nie wykorzystał szansy aby się zareklamować. Przynajmniej część scen mogliby nakręcić u nas. Ale wiadomo, wszyscy nasi politycy to maksymalne stetryczałe dziady, którym nic nie chce się robić, a kraj powoli zamienia się w pustynie. Równie dobrze u nas mogło by powstać takie gigantyczne studio filmowe, ale pewnie p***** biurokracja na to nie pozwala. Żal, żal, żal.

użytkownik usunięty
caleb_83

Sierpień ? I nic o obsadzie nie wiadomo ? Kurde

ocenił(a) film na 5

O starą gwardię pewnie nie ma co się martwić. Arnold też pewnie będzie, zresztą wielokrotnie mówił, o tym że chciałby dostać jeszcze większą rolę. Nie wiadomo co z Willisem. Co do nowych to nadal wszystko owiane jest wielką tajemnicą.

użytkownik usunięty
caleb_83

No właśnie, a czasu mało. Ciekawe o co może chodzić

ocenił(a) film na 4

A może faktycznie kombinują coś z Seagalem.

użytkownik usunięty
karoman4

Mówisz ? Nie wiem. Gdy na przykład gra wychodzi za rok to pełno informacji jest w sieci, a tutaj nic

ocenił(a) film na 4

Jeżeli mieliby zacząć kręcić w sierpniu, to przecież mają jeszcze dość czasu na ogłoszenie obsady. A lepiej jeśli zrobią to, gdy obsada będzie pewna na 100%. Po co mają teraz mówić kto będzie, skoro później może się okazać, że tego kogoś jednak nie będzie? Do sierpnia jeszcze 4 miesiące (tak, niecałe), więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.

użytkownik usunięty
karoman4

Niech mi dadza Wesleya jako polisę ubezpieczeniową hehe

ocenił(a) film na 4

Spokojnie, ja też czekam na swoją polisę.

użytkownik usunięty
karoman4

Oni obaj być muszą. Nie ma zmiłuj

ocenił(a) film na 4

Choć czuję, że będą.

użytkownik usunięty
karoman4

Z tym Seagalem to może być ciekawa rzecz a z obsadą mają jeszcze czas, 4 miechy to trochę jest, ciekawe gdzie będą kręcić, pewnie znowu Bułgaria.

ocenił(a) film na 4

Ex91 ostatnio pisał, że Bułgarię mają w planach.

użytkownik usunięty
caleb_83

Może obsada jest już znana w 100% tylko to trzymają w tajemnicy, kto wie może i Seagal będzie :D

użytkownik usunięty

Wątpie, Seagal woli kino z dolnej półki, nie ma co się napalać.

Oby Seagal był!!!

prof_mateusz27

Tak, oby był ! Trzymamy kciuki ! ;D

ocenił(a) film na 6
caleb_83

A wiadomo jaki charakter bedzie miał ta cześć ? Bo Sylwek mówił że w tej cześci chcę jeszcze wiencej humoru ,i to mnie martwi ,żeby z tym nie przesadzili .W 2 cześci humor był naładowany do granić możliwości ,a film był mniej brutalny niż cześć 1 .No i też co wiadomo z tymi młodymi chłopakami tzw świeżą krwią ?

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Scen walk to by u nas nie nakręcili, bo gdzie niby, na Grunwaldzie? Albo w Białym Borze tam, gdzie ''Czarne chmury'' kręcili. Ale kurna miałabym blisko do nich. ;-p

ocenił(a) film na 5
karoman4

Dajcie sobie spokój z Seagalem. Widzieliście jego najnowsze zdjęcia? Teraz to dopiero się spasł. Musiałby regularnie ćwiczyć przynajmniej przez pół roku, żeby coś z tego wyszło.

użytkownik usunięty
caleb_83

Niby tak, ale to jednak legenda i zasługuje przynajmniej na występ gościnny.

ps masz linka do tych najnowszych zdjęć?

ocenił(a) film na 5

Było chyba coś ostatnio na wp. Ale to kilka dni temu teraz już to usunęli.

użytkownik usunięty

Boguś Linda też jest legendą i co nie zagra. Pogódź się z faktem że twój idol nie wystąpi.

ocenił(a) film na 6

Seagal =Persona nom grata dla ekipy Niezniszczalnych 3

rzeczywiście jeszcze grubszy

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Ale widać było, że się poprawił z wyglądu, a teraz znów przybrał?

karoman4

http://cs405428.userapi.com/v405428428/7095/sBCBct121K0.jpg .

http://cs421921.vk.me/v421921428/f68/AlZed6kXD04.jpg :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

przecież na tych zdjęciach prawie nic nie widać

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Nie chcę nic mówić, ale muszę. Urosło mu podgardle. Czyżby stan wątroby się pogorszył?

karoman4

No tak. Nie wiem jak to jest z tym jego stanem wątroby.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Jak bedę jeszczę ostatnie 2 tygodnie do zakoczęnia zdjeć to jeszcze niektórzy bedą pisać że Seagal ma szanse zagrać ,bo póki kamera filmowa jest włączona zawsze jest szansa .He ,he

ocenił(a) film na 5
bradock

To, że Snipes będzie to niemal pewne. On i Chan są chyba najbardziej pożądanymi aktorami do tej serii. Jestem ciekawy co z występem Sizemore'a jako bad guya.

ocenił(a) film na 8
caleb_83

lubie sizemore. ucieszy mnie jak on zagra

użytkownik usunięty
Expendable91

mnie też.

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Sierpień coraz bliżej. Liczę na jakiś teaser jeszcze w tym roku :P

ocenił(a) film na 5
Dentarg

Teaser pewnie pojawi się dopiero w grudniu tak jak to było w przypadku drugiej części.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Tego co się pojawiło w grudniu nie nazywał by teaserem ,tylko króciutki klip .

ocenił(a) film na 5
bradock

Tak dzisiaj wyglądają teasery. W końcu trwał coś koło minuty.

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Nieważne ile trwał. Ważne, że pokazali obsadę. Na to samo liczę w tym roku odnośnie Ex3.

użytkownik usunięty
Dentarg

mam tak samo.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

To ja powiem tak: nieważne ile trwał, ale ważne, że zrobił smaka na kolejne trailery i sam film.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Zrobił smaka, choć ja bym wolał, żeby nie pokazywali przed premierą zbyt wiele. Co prawda sam jestem sobie winien że znalazłem w sieci scenę z "I'll be back" w Ex2, ale lepiej by było gdyby najlepsze sceny zobaczyć po raz pierwszy w kinie ;)

ocenił(a) film na 4
Dentarg

To czyli mam rozumieć, że teraz masz zamiar oszczędzać się z oglądaniem trailerów? Ja bym nie wytrzymała, bo pokusa jest silniejsza ;-).

ocenił(a) film na 5
karoman4

Ja przed obejrzeniem ''Niezniszczalnych 1'' nie oglądałem żadnego trailera.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Trailery obejrzę, bo mnie też pokusa zerże, ale nic poza tym. Żadnych wywiadów, żadnych spotkań z konwentów (na którym puszczono scenkę z lotniska) i żadnych przemyconych do sieci klipów z filmu. Mam nadzieję, że w trailerach nie zaspoilerują za bardzo.
Swoją drogą to ciekawi mnie jak wkomponują Jackiego Chana do Ex3. Poprzednie części były dość krwawe i brutalne, a Chan jeszcze takiego filmu chyba nie miał. Byłbym zaskoczony gdyby Chan także robił sieczkę z wrogów, ale nie jest to wykluczone.

caleb_83

Cholera nie mogę się doczekać!!!

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

jak każdy ;)

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Znowu się zacznie gorączka. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

ja już się nie mogę doczekać tej gorączki :)

ocenił(a) film na 4

Damy radę.