Według http://nuboyana.com/2013/04/8725/ ma to nastąpić w sierpniu tego roku.
Swoją drogą to wpienia mnie to, że nasz kraj nie wykorzystał szansy aby się zareklamować. Przynajmniej część scen mogliby nakręcić u nas. Ale wiadomo, wszyscy nasi politycy to maksymalne stetryczałe dziady, którym nic nie chce się robić, a kraj powoli zamienia się w pustynie. Równie dobrze u nas mogło by powstać takie gigantyczne studio filmowe, ale pewnie p***** biurokracja na to nie pozwala. Żal, żal, żal.
O starą gwardię pewnie nie ma co się martwić. Arnold też pewnie będzie, zresztą wielokrotnie mówił, o tym że chciałby dostać jeszcze większą rolę. Nie wiadomo co z Willisem. Co do nowych to nadal wszystko owiane jest wielką tajemnicą.
Mówisz ? Nie wiem. Gdy na przykład gra wychodzi za rok to pełno informacji jest w sieci, a tutaj nic
Jeżeli mieliby zacząć kręcić w sierpniu, to przecież mają jeszcze dość czasu na ogłoszenie obsady. A lepiej jeśli zrobią to, gdy obsada będzie pewna na 100%. Po co mają teraz mówić kto będzie, skoro później może się okazać, że tego kogoś jednak nie będzie? Do sierpnia jeszcze 4 miesiące (tak, niecałe), więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Z tym Seagalem to może być ciekawa rzecz a z obsadą mają jeszcze czas, 4 miechy to trochę jest, ciekawe gdzie będą kręcić, pewnie znowu Bułgaria.
Może obsada jest już znana w 100% tylko to trzymają w tajemnicy, kto wie może i Seagal będzie :D
A wiadomo jaki charakter bedzie miał ta cześć ? Bo Sylwek mówił że w tej cześci chcę jeszcze wiencej humoru ,i to mnie martwi ,żeby z tym nie przesadzili .W 2 cześci humor był naładowany do granić możliwości ,a film był mniej brutalny niż cześć 1 .No i też co wiadomo z tymi młodymi chłopakami tzw świeżą krwią ?
Scen walk to by u nas nie nakręcili, bo gdzie niby, na Grunwaldzie? Albo w Białym Borze tam, gdzie ''Czarne chmury'' kręcili. Ale kurna miałabym blisko do nich. ;-p
Dajcie sobie spokój z Seagalem. Widzieliście jego najnowsze zdjęcia? Teraz to dopiero się spasł. Musiałby regularnie ćwiczyć przynajmniej przez pół roku, żeby coś z tego wyszło.
Niby tak, ale to jednak legenda i zasługuje przynajmniej na występ gościnny.
ps masz linka do tych najnowszych zdjęć?
Boguś Linda też jest legendą i co nie zagra. Pogódź się z faktem że twój idol nie wystąpi.
http://cs405428.userapi.com/v405428428/7095/sBCBct121K0.jpg .
http://cs421921.vk.me/v421921428/f68/AlZed6kXD04.jpg :)
Nie chcę nic mówić, ale muszę. Urosło mu podgardle. Czyżby stan wątroby się pogorszył?
Jak bedę jeszczę ostatnie 2 tygodnie do zakoczęnia zdjeć to jeszcze niektórzy bedą pisać że Seagal ma szanse zagrać ,bo póki kamera filmowa jest włączona zawsze jest szansa .He ,he
To, że Snipes będzie to niemal pewne. On i Chan są chyba najbardziej pożądanymi aktorami do tej serii. Jestem ciekawy co z występem Sizemore'a jako bad guya.
Teaser pewnie pojawi się dopiero w grudniu tak jak to było w przypadku drugiej części.
Nieważne ile trwał. Ważne, że pokazali obsadę. Na to samo liczę w tym roku odnośnie Ex3.
To ja powiem tak: nieważne ile trwał, ale ważne, że zrobił smaka na kolejne trailery i sam film.
Zrobił smaka, choć ja bym wolał, żeby nie pokazywali przed premierą zbyt wiele. Co prawda sam jestem sobie winien że znalazłem w sieci scenę z "I'll be back" w Ex2, ale lepiej by było gdyby najlepsze sceny zobaczyć po raz pierwszy w kinie ;)
To czyli mam rozumieć, że teraz masz zamiar oszczędzać się z oglądaniem trailerów? Ja bym nie wytrzymała, bo pokusa jest silniejsza ;-).
Trailery obejrzę, bo mnie też pokusa zerże, ale nic poza tym. Żadnych wywiadów, żadnych spotkań z konwentów (na którym puszczono scenkę z lotniska) i żadnych przemyconych do sieci klipów z filmu. Mam nadzieję, że w trailerach nie zaspoilerują za bardzo.
Swoją drogą to ciekawi mnie jak wkomponują Jackiego Chana do Ex3. Poprzednie części były dość krwawe i brutalne, a Chan jeszcze takiego filmu chyba nie miał. Byłbym zaskoczony gdyby Chan także robił sieczkę z wrogów, ale nie jest to wykluczone.