PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/11/expendables-producer-says-film ing-of-a-fourth-film-could-start-as-early-as-next-year-great-poster-for-the-stal lone-de-niro-flick-grudge-match-ford-talks-ex3-again.html

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Ja po Niezniszczalnych 3 czekam potem najbardziej na ,,Londyn w ogniu ,,

ocenił(a) film na 6
bradock

Mam tylko nadzieję, że nie nakręcą kontynuacji Świata w ogniu.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Chyba nie ,a jeśli nawet to co ? Przecież nie musisz tego oglądac !

ocenił(a) film na 6
bradock

Niby fakt, ale po co tracić kasę na coś co i tak pozostanie w cieniu lepszego olimpu

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

,,Świat w płomieniach ,, owszem był gorszy od ,,Olimpu ,, ale mimo wszystko był nadal dobrym czy bardzo dobrym kinem akcji !!! Dobrych akcyjniaków nigdy dość !!!

ocenił(a) film na 6
bradock

Mi akurat nie przypadl do gustu, może gdyby zagrał ktoś mniej drętwy od Tatuma byłoby ciekawiej.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

A kto Twoim zdaniem bardziej by tu pasował? Może Wahlberg?

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dwayne Johnson, Adkins, Statham, Jay White, Diesel, Cena, cos w ten deseń, aktorzy którzy potrafią się bić, bo te pojedynki Tatuma z przeciwnikami były beznadziejne.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Nie ,nie to nie tak .Owszem pojedynki Tatuma były kiepskie ale nie dokońca z jego winny .Butler też nie umiał walczyć a mimo wszystko w Olimpie stworzyli świetną cheografie walk ,a to dzieki głównie reżyserowi Antonine Fuqua który każał codzienie cwiczyć Geraldowi sceny walk oraz pojedynków .Gdyby ktoś profesjonalny podeszedł do tego w Świat w płomieniach jak w Olimpie to żeczywiście było by inaczej .Mogą wziość tych aktorów co wypisałeś ale jak bedzie znowu ułożona taka cheografa jak w poprzedniej cześci to nic nie da !

ocenił(a) film na 4
bradock

Bradock widziałeś? http://www.filmweb.pl/person/Chuck+Norris-325/discussion/Chuck+Norris+Kondom+Wie lki-2318776 U Arnolda też tak trollował.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tego u Chucka nie widziałem teraz ale u Arnolda widziałem to dziś bo byłem dziś .Dzięki za powiadomienie mnie .Muszę coś z tym zrobić .

bradock

I tu się mylisz. Oglądałem film Fighting z Tatumem i tam podobnie walczył. ja myślę ze tu problem jest z Tatumem mimo że nic do niego nie mam. Emmerich To równie świetny reżyser który nie raz to udowodnił. A jak by wzieli tych aktorów co napisał ActionMan_filmania to na pewno by były lepsze walki.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Możliwe ale niektórzy rezyserzy potrafili z gamoni zrobić mistrzów sztuk walk .Patrz ta walka : http://www.youtube.com/watch?v=uLt7lXDCHQ0

bradock

Jak aktor tego chce. Po za tym reżyser nie ustala walk tylko choreograf. Widziałem to kiedyś ale jakoś nie przepadam za Borne.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Wahlberg jest świetny !!! Polecam ci z nim film ,,Czterej Bracia ,, http://www.youtube.com/watch?v=8Ats1R9zYv8

ocenił(a) film na 4
bradock

Dziękuję za rekomendację. Przyda się, bo jak na razie widziałam go w dwóch filmach.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Jak jeszcze coś ciekawego z nim obejrzę to dam znać .

ocenił(a) film na 4
bradock

W porządku.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Niezłe były: Snajper, Wloska robota, Planeta małp, Królowie nocy, Max Payne (ale nie dla fanów gry).

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Nawet w to nie grałam.

ocenił(a) film na 6
karoman4

To musisz koniecznie zagrać, swietna gra.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Jakoś mnie nie ciągnie. Mam GTA VC i GTA SA , więc mi wystarczy. Poza tym dla zabicia czasu i tak wolę grać na kaboom pl w gry z Pegasusa. ;-)

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Właśnie o Włoskiej Robocie zapomniałem ,Max Pane średnio mi się podobał ,mimo że nie jestem fanem gry .Ageńci z nim to też znakomity film ,wiem bo widziałem .

ocenił(a) film na 6
bradock

Nie widziałem, czekam na DVDRipa. a jak się Denzel spisał?

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Dobrze jak zawsze ,ale moim zdaniem Mark był lepszy ,jakgby jego postać była bardziej wylużowana i zabawniejsza.

ocenił(a) film na 6
bradock

Bardziej komedia, czy akcja?

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Pól na pół ale chyba bardziej w stronę komedi .Mi ten film nie wiem czemu albo bardzo przypominał ,,Ostatniego Skauta ,,

ocenił(a) film na 6
bradock

To juz zacieram ręce, na razie muszę obejrzeć Red 2, bo juz mam ten film od jakiegos czasu.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

''Świata w płomieniach''. W sumie nie zdziwiłabym się, gdyby jako 'konkurencja' dla ''Londynu w ogniu'', powstało ''Moskwa w płomieniach'' albo ''Buckingham w płomieniach''.

ocenił(a) film na 6
karoman4

,,Moskwa w płomieniach ,, Dobre !!!

ocenił(a) film na 6
karoman4

Że też My nie wpadliśmy na taki pomysł, powstalby "Belweder w ogniu", albo " Atak na Wiejską" hehe.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

U nas może być ''Wiejska w dwa ognie''.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

,,Atak na Wiejską ,, to miał być w realu wprowadzony przez jakiegość Brunona K .

ocenił(a) film na 4
bradock

Tego z Częstochowy, co napadł na biuro poselskie PIS?

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie ,tego co miał wysadzić Sejm za pomocą cieżarówki z materiałami wybuchowymi .

ocenił(a) film na 4
bradock

Aha, to widocznie przespałam takie wydarzenia w Polsce, hehe.

ocenił(a) film na 6
bradock

To mogą w teraz sobie walnąć w czolówce 'based of true story" hehe

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Chyba za mały sukces kasowy osiągnoł żeby zdecydowali się na 2 cześć .

bradock

Nic nie odejmując "Olimp w ogniu" zarobił ponad 161mln$ a "Świat w płomieniach" ponad 205mln$. Już są podobno rozmowy na temat kontynuacji "Świata w płomieniach" http://www.imdb.com/news/ni55863426/

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Ale ,,Olimp w ogniu ,, miał budzet 70 mln a ,,Świat w płomieniach ,, 150 mln ,w dodatku był jeszcze rozprowadzany w PG -13 ,a ,,Olimp w ogniu w R .Wiec jest trochę różnicy .

bradock

Dlatego napisałem : "Nic nie odejmując".

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Ok ,moim zdaniem powini się teraz wstrzymać z produkcją ,,Świat w płomieniach ,, żeby nie przyćmić ,,Londyn w ogniu ,, Może za 2 -3 lata niech sobię go wyprodukują .,,Olimp w ogniu ,, to klasa sama w sobie i marka doskonałego kina sensacyjnego ,nie potrzebuje klonów .

użytkownik usunięty
bradock

Lepiej niech kontynuacji Świata w płomieniach nie robią, przynajmniej film na tym nie ucierpi. Natomiast Olimp pewnie na tym sequelu ucierpi. Tak czuje.

ocenił(a) film na 6

No raczej tajemnicą nie jest że kolejne cześci filmów wypadają słabiej ale poczekamy ,zobaczymy .W każdym razie trzymamy kciuki za film i za Butlera .Ważne żeby Geralda wkrecić sensacyjny biznes !!!!

użytkownik usunięty
bradock

Byle cały czas w sensacyjnych nie występował.

ocenił(a) film na 6

Raczej nie bedzie bo dziś już tyle filmów akcji nie powstaje co kiedyś .

ocenił(a) film na 6

nieźle radzi sobie w komediach.

ocenił(a) film na 6

A może czeka nas nowa seria na wzór Szklanej Pułapki (kazda nowa częśc nie gorsza od porzedniczki, a nawet lepsza).

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Nie licz na to. :)

ocenił(a) film na 6

Niby dlaczego?