Snipes wyszedł z więzienia! no to panowie wiemy już kto będzie w 3 części ;-)
http://www.fakt.pl/Wesley-Snipes-wyszedl-z-wiezenia,artykuly,206756,1.html
Biedny człowiek siedział w więzieniu. Przyda mu się kasa, a Sigal ma za dużo. :D
Tzn sa dobrzy aktorzy jak Willis, czy Li. Snipes jest jednym z tych niezaszufladkowanych akcyjniaków
Tak Willis i Li to dobrzy aktorzy,ale i tak uważam że Snipes jest lepszy od nich.
Jeżeli w porównaniu do Snipesa mam brać pod uwagę tylko tych z serii Expendables, to na pewno Rourka, Willis.
Faktycznie całkiem wyleciał mi z głowy Mickey Rourke,który pod koniec lat osiemdziesiątych stworzył wybitne kreacje aktorskie.Świetnie zagrał też w Zapaśniku.
Roberts w kilku filmach pokazał się z dobrej strony jeśli chodzi o umiejętności aktorskie,ale według mnie Snipes gra lepiej od niego bardziej sugestywnie.
Jakby nie oszukiwał na podatkach to by nie siedział.Sam doprowadził się do bankructwa.
Właśnie co tu porównywać. Seagal niemający kompletnego pojęcia o aktorstwie do Snipesa solidnego aktora, potrafiącego grać.
i tak jest najlepszy w walce a to jest najwazniejsze,i wcale nie jest tak zle z aktorstwem bo w pierwszych filmach grał dobrze.
,, I tak jest najlepszy w walce a to jest najważniejsze ,, Nie powiedział bym ze sceny walki są najważniejsze w filmie ,bo gra aktorska też jest ważna .Pierwsze filmy Stevena typu ,,Niko ,, Wygrać że śmiercią ,, czy ,, Szukając Sprawieliwości ,, fakt były świętne ale mimo wszystko bardzo mocno było można dostrzeć tą drewnianą grę Stevena .Steven czy śię śmiał czy złoś prawie taką samą minę miał ,mimo że się starał i robił co mógł .Tak samo Lundgren ,który też miał kilka fajnych filmów też jego gra aktorska była dla mnie drażniąca .O wiele lepie na tym polu wypadali Van Damme i Chuck Norris .Mimo że też byli drewniakami aktorstwa to jeszcze ich braki aktorskie były znośne ,przynajmiej dla mnie .Mimo że grali oszczednie to całkiem nieżle wypadali co powodało komfort przy oglądaniu .Van Damme popisał się nieżle ogeaniczonym talentem aktorskim w ,,Wykonać Wyrok ,, Podwójne Uderzenie ,, a Chuck pokazał na co go stać w ,Samotny Wilku McQuade ,, i Kodzie Milczenia ,,
mi tam jego aktorstwo szczególnie w pierwszych filmach nie przeszkadzało,okazywał emocje i miał swoją mimike,szczególnie w nico i wygrac ze smiercia wyszło mu całkiem dobrze.
Przez chwilą sobię zapuściłem na monet ,,Niko ,, i ,,Samotnego Wilka ,, i porównałem grę aktorską Stevena i Chucka i widać że w grze Chucka jest mniej ,,stucznośći niż u Stevena ale i tak Chuck jest nikim w porównaniu do Pacino czy Deniro .Zresztą on sam tego nie ukrywał ,sam kiedyś powiedział : David Carridane ma takie pojeńcie o sztukach wali jak ja o aktorstwie .Co do Stevena to dam że on swoim debiutem w Niko odświeżył kino akcji lat 80 zmeczonę już Stalonem ,Schwarzenegerem i Norrisem .Stworzył też nowy typ bohatera kina akcji :Elegańckiego Twardziela ,Samotnika niezwykle skutecznie walczącego z przestecami .
http://www.filmweb.pl/forum/inne/jak+myslicie+kto+za+tuska,2166714 <= tyle się znasz na polityce, wracaj na lekcje WOSu to może coś ci zaświeci. A o seagalu mogę sobie mówić co chce, w końcu to portal filmowy.
Właśnie nic nie wiesz skoro wielu ludzi cię wyśmiało i potraktowało niepoważnie. Zabawne że piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia i jesteś z siebie dumny że niby "mądrze wiesz".
Taa, najlepiej uciekać od dyskusji zasłaniając się brakiem argumentów. Nawet nie umiesz dobrze wyartykułować swojego zdania o polityce, daruj sobie głosowanie bo i tak nie wiesz o co z tym chodzi. Idź lepiej oglądać filmy ze swoim idolem co nawet grać nie umie.
Właśnie tak wyargumentowałeś że wszyscy się z ciebie śmiali. A o seagalu mogę mówić co mi się podoba - nie zabronisz mi. Jeszcze jedna twoja pyskówka i zgłaszam twoje prowokacyjne wpisy.
Przecież damianho się nie zna nawet na kalendarzu, a Ty do niego z polityką wyjeżdżasz ;-)
No tylko czy Wesly bedzie chciał grać ? Bo przecież on wraca z wiezienia a nie z urlopu na karaibach .