PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Expendables

ocenił(a) film na 6

Ta ekipa zasługuje na lepszy scenariusz i reżysera.

użytkownik usunięty
ApolloCreed_

Popieram

ocenił(a) film na 8

druga częśc była lepiej wyreżyserowana niż pierwsza. ogólnie druga część jest lepsza pod każdym względem

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Ogólnie, to druga część jest, jak na razie, najlepsza. ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

stallone wspominał o kimśw wieku 20-30 lat w filmie. mam cichą nadzieje na aaron paula który na wielkim ekranie pojawi się w need for speed

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Hej, skąd wzięła się plotka, że Cage'a nie będzie w Ex3? Pamiętasz, ostatnio dawałeś linka z najświeższymi informacjami odnośnie Ex3 i napisane było, że on i Chan są zaklepani już, a Jet Li wraca do filmu.

ocenił(a) film na 8
karoman4

byś musiała przeszukać archiwum bo mi się nie chce ;p zobacz teżw newsach ana FW albo expendablespremiera

ocenił(a) film na 4
Expendable91

http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/harriso n+ford+w+ex3,2168042 To jest to, co ostatnio dałeś i tam napisane jest, że Chan i Cage są potwierdzeni, wraca Jet Li oraz Arni, który bierze ze sobą jakiegoś Samarytanina.

ocenił(a) film na 8
karoman4

ja czekam na zdjęcia z planu bo o cage to juz raz było że gra, potem że nie. teraz że znowu

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Tym razem myślę, że można wierzyć w to. na zdjęcia z planu to i ja czekam oraz na pierwsze wspólne plakaty.

karoman4

Nie zgodzę się. Dla tych co choć trochę znają się na broni i walce, jedynka jednak była lepsza.

ocenił(a) film na 4
actionhero

Pisząc, że dwójka jest najlepsza, pominęłam logiczne aspekty filmu, dlatego napisałam, że ogólnie dwójka jest jak na razie najlepsza.

ocenił(a) film na 6
ApolloCreed_

Dla mnie perfekcja ! Oldschool pełną Gembą jak za dawnych lat !!! http://www.youtube.com/watch?v=254dxAlbiQE

ocenił(a) film na 4
ApolloCreed_

Zgadzam się, np. John McTiernan jako reżyser byłby idealny do tej produkcji.

ocenił(a) film na 6
_ENKI_

ostatnio pojawiały się pogłoski że John Woo był przymierzany na stanowisku reżysera Ex3, to też byłby bardzo dobry wybór

ocenił(a) film na 8
ApolloCreed_

John Woo niestety odmówił.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

A no niestety.