PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

taki ktoś w zastępstwie Jeta Li, jeszcze gdyby Bolo Yeung dołączył byłoby idealnie, mogliby zrobić widowiskową walkę pod koniec filmu tych dwóch gości.. Chana z Bolo, to byłoby piękne,
szkoda tylko, że nic nigdzie nie piszą o możliwości wystąpienia Bolo w tym filmie :c

użytkownik usunięty
David_t1000

Czemu w zastepstwie ?

no... jeśli Jet Li nie wystąpi, Chan mógłby zagrać jego brata na przykład, który go zastąpił, bo tamten chory heh

użytkownik usunięty
David_t1000

No moze, tylko nikt nie powiedzial, ze Jet nie wystapi. Zreszta to Seagal jest mistrzem, hehe

ocenił(a) film na 4

"Zreszta to Seagal jest mistrzem, hehe" eee?
Nie rozumieć co ma wspólnego Seagal z tym tematem. Jeśli podważasz mistrzostwo Jeta czy Jackiego to popełniasz błąd :D

użytkownik usunięty
Dentarg

Chcialem wyśmiać koxa

ocenił(a) film na 4

Inaczej musisz... bardziej absurdalnie. Np.: A Seagal to by jedną ręką położył Chana, drugą Li, lewą nogą Norrisa, a prawą by się po tyłku podrapał.

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja zmieniłem światopogląd odkąd dowiedzialem się o tym, ze Seagal miał zagrać Danny'go w Człowieku psie

ocenił(a) film na 4

Nie mogę sobie wyobrazić Stefana w roli psa.

użytkownik usunięty
karoman4

Lepiej. Hoskins ma 166 cm, a Seagal 193. To byloby coś. I kto wie, może Adkins by go polozyl na tym basenie wtedy

ocenił(a) film na 4

Będę musiała powtórzyć sobie ten film, by w końcu znaleźć w nim Adkinsa. W ''Medalionie'' z Chanem, z łatwością odnalazłam Scotta.

użytkownik usunięty
karoman4

Ja Bourne'a musze jeszcze raz obejrzec, bo oczy mialem jak 5 zł, gdy sie dowiedzialem, ze tam grał

ocenił(a) film na 4

Podejrzewam, że byłby to wtedy zupełnie inny film z innymi scenariuszem... Seagal nie zagrałby tej postaci i wyszedłby lekko zmodyfikowany film "seagalowski". Łamałby ręce, obijał kogo popadnie i zamiast przybitego psa mielibyśmy... Stevena Seagala.

użytkownik usunięty
Dentarg

Nic nie mówię, ale igramy z ogniem, jak tu przyjdzie koksiątko to popamiętamy

ocenił(a) film na 4

Moja reakcja identyczna do reakcji Van Damma na 1:38:
http://www.youtube.com/watch?v=ro_5c6irtTk

użytkownik usunięty
Dentarg

Prawidłowo

ocenił(a) film na 4
David_t1000

Nie jest powiedziane, że Jeta nie będzie i nie jest powiedziane, że Jet będzie. Jeśli zaś chodzi o Chana, to również się cieszę. Mam nadzieję, że jego obecność przyciągnie Jeta Li do filmu. Mogliby nawet się zmierzyć tak, jak w ''Zakazanym królestwie'', po czym powędrowaliby razem, by wprać łobuzom.

ocenił(a) film na 6
karoman4

A mię ciekawi jak Jackie Chan bedzię walczył w tym filmie ? On zazwyczaj walczy tak komediowo ,niekonwecjonalnie ,nietypowo jak na brutalne kino akcji .Nic dziwnego ze producenci chcieli mu polecić tylko małą rólkę .Ciekawe jak to bedzię ? Pewnie jego postać bedzie musiała przybrać bardziej poważniejszy charaker .

ocenił(a) film na 4
bradock

Po co poważniejszy charakter miałby mieć, skoro Ex3 będzie w akcyjno-humorystycznym stylu, tak jak w Ex1 i Ex2.
Nie martw się, on potrafi się bić, spójrz: http://www.youtube.com/watch?v=kqq9-jidlD0
A tu są walki z kilku filmów http://www.youtube.com/watch?v=-zlGeCq8E_A

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ok ,dzięki Kasiu za te świetne filmiki .Teraz już jestem spokojny o Jackie w Niezniszczalnych 3 .Mało widziałem z nim filmów ,wiec tak się pytałem .Akurat Ex1 nie było w humorystycznym stylu ,bardziej w brutalnym .Natomiast 2 tak .3 też powina być tak .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ale w Ex1 też pojawiły się zabawne momenty np. ''Czterech i pół faceta'' albo umieranie Gunnera, który chce być pochowany jak wiking. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ale w porównaniu do Ex2 to jest mega-brutal kino akcji .W Niezniszczalnych 2 mało było scen na miarę ,,strzału ostrzegawczego ,, tylko chyba ścieńcie głowy Adkinsa przez śmigło i wbićie noża Van Dammowi przez Stallona i dobićie go .

ocenił(a) film na 4
bradock

Scena ze ''strzałem ostrzegawczym'' była idealna - rozerwało faceta na pół. ;-)

ocenił(a) film na 4
bradock

A z filmów z Chanem, to polecam Ci Protektora, Moje szczęśliwe gwiazdki, Interes na kółkach i w sumie Policyjną opowieść, bo tam też ma ciekawą choreografię walk.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ok .Jak znajdę czas to obejrzę

ocenił(a) film na 4
bradock

Tu masz kilka fajnych scenek (oprócz tej z czerwonym autem) z ''Protektora'' na zachętę http://www.youtube.com/watch?v=a2-CNKsaK6w

ocenił(a) film na 6
karoman4

Coś jeszcze napewno obejrzę z Jackie

ocenił(a) film na 4
karoman4

Gdyby tylko Chan był w tamtym wieku... co ja gadam - gdyby oni wszyscy byli w latach swej świetności to dopiero by byli pokazali akcję na najlepszym poziomie.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Dokładnie. A tu czas leci, jak z bicza strzelił.

ocenił(a) film na 8
bradock

z lundgrenem się będzie bił: jackie będzie go okładał miotłą a lundgren będzie na niego rzucał kury ostrzegawcze :D

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Jackie nie boi się kury ostrzegawczej. ;-] Złapie za kij baseballowy i zagra sobie nią w baseball.

ocenił(a) film na 8
karoman4

jeszcze sheen wbije i zrobią z tego hot shots 2 ;D

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Dobre, a potem wyskoczy Mel z butelką i będzie chciał wszystkich pogodzić.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

W Niezniszczalnych 2 dobrę było jak na lotnisku Lundgren masakrował ludzi Viliana ,rzuczał nimi o sciany i mówił ,,Pluskwy ,, I ten jego jeszcze ostry głos .Fajnie to brzmiało .

ocenił(a) film na 8
bradock

lundgren pasuje do takich ról. dzisiaj obejrze split second z hauerem

użytkownik usunięty
bradock

"A mię ciekawi jak Jackie Chan bedzię walczył w tym filmie ? On zazwyczaj walczy tak komediowo ,niekonwecjonalnie ,nietypowo jak na brutalne kino akcji "

Niestety, ale nie w każdym filmie walczy komediowo, zobacz więcej filmów. Po pierwsze zobacz na Nową Policyjną Opowieść tam gra poważną rolę, sam w sumie teraz ma częściej pojawiać się w poważniejszym kinie.

Po drugie EX 2 wyglądają jak komedia.

".Nic dziwnego ze producenci chcieli mu polecić tylko małą rólkę"

Co ma jedno z drugim wspólnego?

ocenił(a) film na 4

Właśnie, a jeśli już na prawdę chodzi o brutalne pojedynki, to z Bennym Urquidezem zawsze było zacięcie. Najlepsze było w tym wszystkim to, że np podczas kręcenia ''Wheels on meals'' ten koleś zadawał serię na prawdę bolesnych ciosów, że o mały włos, a wyleciałby z produkcji tego filmu.

ocenił(a) film na 6

Myślałem że producenci chcieli tylko Jackie na monet wpleść do filmu ale ok .

użytkownik usunięty
bradock

Nie wiem co chcą producenci.

ocenił(a) film na 4

Widziałeś? Jakiś koleś chce się ze mną bić. http://www.filmweb.pl/person/Jean-Claude+Van+Damme-317/discussion/Wida%C4%87+%2C +%C5%BCe+zwyk%C5%82y+cpun-2129029#post_9287499

ocenił(a) film na 4
karoman4

Hahaha, co za koleś :D

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Zostałam mianowana Strażnikiem Filmwebu. ;-)
Na forum Seagala też próbował zabłysnąć.

użytkownik usunięty
bradock

Walki Jackiego zwłaszcza z użyciem różnorakich przedmiotów są prześwietne. Mało kto tak walczy. ;)

użytkownik usunięty

Popieram

ocenił(a) film na 6

Niektóre jego pojedynki mi się podobają ale z tym użyciem przedmiotów już trochę mniej .Ale ok .Zobaczymy co tam Jackie przygotuje nam w Niezniszczalnych 3 .

ocenił(a) film na 8
karoman4

a seagal będzie?

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4
Expendable91

Jeżeli wujek Budda mu pozwoli. ;-)

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Z Seagalem najbardziej podobała mi się walka z ,,Out for Justice ,, Coś pięknego ,, http://www.youtube.com/watch?v=23y1cQ2waJ8

Expendable91

o wiele bardziej chciałbym zobaczyć Bolo w tym filmie, który trzyma formę i który świetnie nadaje się na takiego drugiego Vilaina, a Seagal, nie wiem mało filmów z nim widziałem, ale widząc jego aktualną formę nadawałby się.... w sam raz do roli jakiegoś kucharza w chińskiej restauracji

ocenił(a) film na 8
David_t1000

to był sarkazm z mojej strony , poczytaj se wcześniejsze tematy to zrozumiesz ;)