Szczerze to liczyłem na trochę więcej...
http://www.expendablespremiere.com/news/expendables-3-production-notes-released- comiccon-
posters-trailer-for-donnie-yens-kung-fu-jungle
5 minut dla Jeta, 6 i pół dla Wesleya, dwa kopniaki Lundgrena, walka finałowa i 80 minut na pokazanie nowej gwardii czyli boksera o twarzy gimbusa i nowego króla wampirów.
S.P.O.J.L.E.R .Scenariusz filmu może tak wyglądać : Najpierw nasza ekipa jedzie na akcje z pociągiem ,żeby odbić Wesleya ,odbijają go ,potem cała ekipa wybiera się znowu na akcje w porcie ,tam spotykają Gibsona ,dochodzi do krótkiej lub długiej potyczki ,ginie Crews ,potem nasi wzywają ekipę młodziaków ,co dalej jest to nie wiem ale wiem że młodziaki wpadają w zasadzkę zastawioną przez Gibsona ,zostają pojmani ,Sylwek i Antonio idzię ich uwolnić ,Statham ,Lundgren ,Wesley ,Couture przyłączają się do nich .Trudnio mi odkryć ile czasu bedą mieli Arni ,Harrison i Ford .
Ze zwiastuna tak wynika ,tak sobię to interpetuje .Zanim jeszcze młodziki wpadną w macki Złego Gibsona to pewnie bedą mieli jakość wspólną akcje z ekipą Sylwka i Arniego .
W jednym spocie Mel pyta ,,ktoś jeszcze?''. Ciekawe o co mu chodzilo. Może o Crewsa?
Crews ginie w porcie ,widać na zdjeciach z filmu jak Sylwek i Sttatham niosą go ranego na barkach i potem nastepuje eksplozja ,wskakują do wody .
Czemu komputerowym MiniGunie ? Mi tam jest obojetnie ,byle dobra akcji i rozwałka była ,oraz fajne dialogi .Na zwiastunie fajnie pokazana jest walka Rondy w tej czerwonej sukience na jakimś przyjeńciu ,chyba dyskotece .Wali tam gości z kolanka ,z łokci itp .Wogóle ten zwiastun przypomina mi bardziej kolejną cześć : Mission : Impossible niż np Rambo3 czy Czerwonego Skorpiona .Ten film bardziej chyba w stylu Bonda .
Gibson kogość zabija z zimną krwią osadzonego na krześle albo na podłodzę .Jest pokazana scena w trailerze jak jest u siebie w swoim lokum z ludzmi i strzela z rewoloweru w pozycji niskiej .Czyli ofiara siedzi na krześle albo leży ,siedzi na podłodze .
Pewnie jednego ze swoich zabił, bo mu się sprzeciwiał/nie wypełnił powierzonego zadania. Takie tam durnoty, żeby Gibson wyglądał na złego gościa.
Obejrzyj sobię jeszcze raz oficjalny zwiastun filmu i przyjżyj się dokładnie poszczególnym scenom i porównaj z moim opisem ,jest duże prawdopobieństwo tego co napisałem .
Zgadzam się, ale też coś od siebie dodam. Jest scena w furgonetce gdzie siedzi pojmany Gibson obok Stallone'a i Lutza. Gibson coś im ze złością nawija i tyle. W zwiastunie Gibek z laptopa mówi do Stallone'a, że porwał jego ekipę młodziaków. Używa słów: "Hey Barney, you should kill me when you had a chance". Wynika z tego, że raz Gibson wpadnie w łapy Stallone'a, który ze względu na stare czasy go wypuści, a ten mimo to porwie owych młodziaków. Będzie to tuż przed ostatnią sceną akcji filmu, czyli prawdopodobnie po śmierci Crewsa.
W oficjalnym opisie filmu jest powiedziane że kiedyś Barney dorwał Conrada (Gibson ) ale potem darował mu życie .Może chodzi o tą scenę ?
Gość na dole serio podał link do Ex3. Film ma godzinę 26 minut i 16 sekund. Pewnie za jakąś godzinę zniknie ten przeciek z sieci, ale... jakby co to jest wersja przedpremierowa...
A idź, nie będę Cię zniechęcać ;)
Ja sobie dzisiaj skończę oglądanie filmu i napiszę krótką recenzję na forum. Postaram się nie spoilerować zbytnio.
Opinię masz w osobnym temacie. Też jestem ciekaw Twojej opinii. Po ";-(" wnioskuję, że też jesteś zawiedziona Ex3.
Moja opinia już jest w Twoim temacie. Nie będę zakładać nowego tematu, bo nawet nie warto.
Dokładnie, ja liczyłem na przynajmniej 2godziny, zwłaszcza, że Sylvek w swoich wypowiedziach porównywał Ex3 z Avengers, dlatego myślałem, że będzie przynajmniej 2 h. Sly sam powiedział, że wyszło ze 4h materiału, ale trzeba wybrać to co najlepsze i skrócić, aby widza nie zanudzić
"porównywał Ex3 z Avengers"
Dziwne to czasy, w których sam Sly porównuje swój film do filmu o gościach w kolorowych kostiumach i z super mocami.
Film trwa dokładnie 126 min. 16 sek.
Jeszcze nie oglądałem więc nie wiem czy dobry ale mam zamiar później obejrzeć.
Oto link do E3 online: (w bardzo dobrej jakości)
http://streamin.to/f1hkb47w5o2r
Obejrzyj, a dopiero później się śmiej... najprawdopodobniej jest to wyciek.
Zresztą można już sciągnąć z pewnej strony, więc lepiej niż oglądać online.
Zwracam honor,mi ten link nie działa ale mam już wersję 2.55 GB (dźwięk opóźniony o jakieś 0.5 sek).Jednak i tak nie będę oglądał.Pójdę do kina lub poczekam na 1080p.