PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73949
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

- Camilla grana przez Sarai Givaty (córka Stonebanksa) będzie jednym z antagonistów i będzie
przeciwniczką dla Luny (Ronda Rausey), najprawdopodobniej zobaczymy walkę kobiet,
- Drugim antagonistą będzie Goran Vogner (Davi) albański mafiozo współpracujący z
Stonebanksem w przemycie narkotyków,
- Reszta bohaterów jest pozytywna. Banderas to Hiszpańskie siły zbrojne (wesprze ekipę Sly'a) nie
wiadomo kiedy i jak dołączy,
- Surgeon (Snipes) zostanie odbity (nie wiadomo skąd) [nawiązanie do jego pobytu w pierdlu] i
dołaczy do ekipy (prawdopodobnie zastąpi Cesara, który polegnie w walce),
- Luzt będzie dowódcą młodej ekipy niezniszczalnych (istnieje wersja, że jest on synem Barneya),
- Bonaparte to stary kolega Sly'a, wesprze go w kluczowym momencie (coś jak Norris w Ex2),
- W fimie mogą się pojawić Retrospekcje czyli sceny pokazujące co działo sie z bohaterami zanim
dołaczyli do ekipy (Barney, Tool, Booker, Trench, Bonparte, Rapido, Vogner oraz Stonebanks),
- Statham oraz Snipes będą rywalizowali na noże (nawiązanie do teori haosu),
- Możliwy wątek romantyczny między Smille a Luną,
- Conebanks zdradził ekipę Niezniszczalnych, zabijając żonę Rossa.

ocenił(a) film na 5
Shockwave_91

- Francuski kickboxer Thomas Canestraro gra jednego z ochroniarzy Stonebanksa.

Najnowszy news, który się dowiedziałem z pewnego źródła - Jet Li i Arnold pojawią się także w finale (przypominającym w swoim stylu THE RAID)

ocenił(a) film na 7
Shockwave_91

- Snipes zostanie odbity z więzienia, będzie to nawiązanie do jego przeszłości,
- Max Drummer (Ford) ma zaledwie kilka scen w filmie z Rossem, oraz Arnoldem, Jetem, Banderasem i Lundgrenem w śmigłowcu.

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Nie chcę czytać wszystkich spoilerów, żeby nie psuć sobie zabawy, ale miałbym do Ciebie dwa pytania:

1. Czy Jeta będzie więcej niż w Ex2?
2. Czy w filmie pojawi sie scena Jeta z Arnoldem? Niby nagrali ich wspólną scenę akcji, ale nigdy nie wiadomo czy jej nie wytną.

Jakbyś coś się dowiedział na te tematy to daj znać. O inne spoilery nie proszę ;)

ocenił(a) film na 7
Dentarg

Będzie miał role niczym w Ex1, Scena jeta z Arnoldem jak ma się pojawić pod koniec filmu.

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Snipes bedzie sie bil ze Stathamem?

ocenił(a) film na 7

Z tego co wyczytałem, ma być to rywalizacja, ale w jednej grupie (Snipes jest tym dobrym)

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Czyli nie coś na kształt Li - Lundgren?

ocenił(a) film na 7

Raczej nie. Ale może jakiś zwrot akcji :D

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Oby, bo żal nie wykorzystać udziału Wesleya.

ocenił(a) film na 6

To że walki Statham vs Snipes nie bedzię to było wiadamo odkąd okazało się że Snipes bedzię w ekipie Barneya .Nie mniej jednak mam nadzieje że bedzię jakaś efektowna walka w wykonaniu Wesleya . ,,Czarny Dynamit ,, musi ostro działać !!! : http://www.youtube.com/watch?v=mqbdP_mHmt8

użytkownik usunięty
bradock

No ja także.

ocenił(a) film na 7
bradock

Będą wspólnie ze Stathamem chlastać przeciwników nożami. Możliwa też walka 2 do 1 w wersji nożowej :D

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

O, to fajnie :). Dzięki za informację.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Ja też się cieszę że Jeta Li bedzie wiencej ,w końcu to mój ulubiony azjata -kopacz .I jak teraz wybierzesz się na Exp 3 do kina ? Bedzię dużo Li ,Arniego ,Snipesa ,takiej okazji nie wolno nam przepuścić !!!

ocenił(a) film na 4
bradock

Jeśli kumple zechcą iść to pójdę. Przekupili mnie wspólną sceną Arniego z Jetem :p
Ciekaw też jestem jak Ford odnajdzie się w tym filmie, Snipesa dawno nie widziałem no i Gibson pewnie pokaże klasę jako czarny charakter.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Powinno być Jeta więcej niż w 2 części, ale nie wiadomo czy tyle samo co w 1, gdzieś czytałem

<spoiler spoiler spoiler>

że wpadnie gdzieś w którymś momencie filmu by uratować drużynę (może być nawet w ostatniej akcji) razem z Arnim, dlatego, nie był od początku zdjęć na planie, w końcu w 2 części mówił, że może wrócić w samą porę czy jakoś tak, Arniego ma być dużo podobno, bo w końcu teraz najdłużej ze wszystkich części na planie siedział

ale na razie to nie jest jakieś wielce potwierdzone info. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Gdzies tu na forum czytalem, że Arni z Jetem wystąpią w jednej ze scen, która ma przypominać finalowy pojedynek z Raidu, mam rozumieć, że we dwójkę będą się tluc z jakimś wypasionym przeciwnikiem?

ocenił(a) film na 7
ActionMan_filmaniak

Czy Arni podoła tak skomplikowanej technicznie walce niczym w Raid? xD

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Przecież nie musi robić obrotówek i innych wygibasów :P
Mam rozumieć, że ta plotka to fake?

ocenił(a) film na 7
ActionMan_filmaniak

Przekonamy się.
Tutaj dla rozluźnienia wspomniana finałowa walka 2vs1 z Raid:
https://www.youtube.com/watch?v=95KhOcXR1OA

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Myslałem, że wiesz coś na ten temat, szkoda.
kontynuacja Raidu zbiera zayebiste recenzje, juz sporo czasu minęlo od premiery, tymczasem w sieci cisza, dobrze pilnują kopii :)
A ja sobie ostrzę zęby na ten film niemilosiernie.
Z innej beczki, sabotage podobno jest wyebany, znajomy byl w kinie w Niemczech.

ocenił(a) film na 7
ActionMan_filmaniak

11.04 jest premiera Raid 2 w Wlk Brytanii

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Wydawalo mi się, że u Azjatów juz była w lutym, teraz znalazlem info, że swiatowa premiera miala miejsce 28.03 na festiwalu filmowym w Sundance.

ocenił(a) film na 5
Shockwave_91

skąd masz te info?

ocenił(a) film na 7
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Amerykańska stronka przypominająca Wikipedię dotycząca Serii Expendables.