To sa kur...a jakies kpiny!!! NIEDLUGO TO WSZYSTKO ZROBIA W PG-13!!! Przypominam ze
EX1 i EX2 mialy kategorie 'R' a pomimo tego zarobily duzo i po 3 razy budzet filmu sie zwrocil.
Tutaj ewidetnie chca na sile zarabiac na prawie kazdym kto pojdzie na ten film. Tylko by sie nie
zdziwili jak ta czesc zarobi mniej od tamtych... KUR...A NOWY 'ROBOCOP' MIAL PG-13,
'NIEZNISZCZALNI 3' PG-13 'TERMINATOR 5' PG-13... NIECH WSZYSTKO ZROBIA W PG-13 I
POUSUWAJA WSZYSTKO CO SIE DA!!! PAZERNOSC LUDZI Z HOLLYWOOD NIE ZNA
GRANIC. NIEDLUGO POJAWI SIE PEWNIE 'OSZUKAC PRZEZNACZENIE 6' LUB NOWA
'PILA' W PG-13 I WSZYSTKO POUSUWAJA CO KRWAWSZE I BRUTALNIEJSZE...
NIE BULWERS TYLKO CZYSTA PRAWDA ;-) ... Wkurza mnie wszechobecne PG-13 zreszta nie tylko mnie.
W Raid 2 była R i mimo, iż nie trafił do wszystkich krajów, to pewnie zarobi ogrom kasy. Ponad 2 godziny doskonałej akcji. Ale Sly i jego wytwórnia niestety dopasowują się do standardów, żeby zarobić pieniążki. To pokazuje, że film robiony jest wyłącznie dla $$$, a nie dla fanów, jak to niby miało miejsce przy np. EX1.
Jeśli jeszcze ,,Londyn w ogniu ,, powstanie w PG -13 to bedzię już praktycznie wyginiecie gatunku kina akcji .
SHOCKWAVE.91 jestes troszke nie w temacie bo RAID 2 mial premiere na swiecie 28 marca i zarobil ledwo 2 miliony 848 tys.dolarow. JEST TO OGROMNA PORAZKA FINANSOWA I NIE LICZ NA TO ZE WYNIK SIE ZMIENI... Zbyt duzo czasu minelo od premiery aby film przebil RAID 1 ktory pomimo tego ze dobry i tak poniosl klape na swiecie. Nie mam nic do RAID 2 i nie oceniam go jako filmu bo go nie widzialem ja tylko cie informuje ze poniosl sromotna klape finansowa na swiecie. Na koniec napisze ze RAID 1 zarobil na swiecie ponad 5 milionow 43 tysiace dolarow. Jak widzisz RAID 2 sprzedal sie rzej i zarobil o wiele mniej.
Może i kasowo nie zarobi za wiele, ale za to wrazenie wywar na mnie świetne- bardzo dobrze zaarańzowana "R-ka". Mam nadzieję, że Ex3 mimo braky chociażby kropli krwi (sic!!!) zaimponuje mi.
Zaintrygowales mnie tym RAID 2 i chyba go obejze. Mam dostep tylko do wersji w napisach wiec podwojnie trzeba sie skupic na ogladaniu i czytaniu. A zdradz mi czy RAID 2 tez jak jedynka dzieje sie w jakims budynku czy juz akcja przeniosla sie w inne miejsca... NA KONIEC WRACAJAC DO 'EX3' PAMIETAM BARDZO DOBRZE PONAD ROK TEMU SLOWA SYLVKA... '...EX3 maja byc zrobione w stylu RAID a tytulowa druzyna NIEZNISZCZALNYCH ma sie znalezc w duzym budynku z wrogiem....' Jak widac po zwiastunach i masie zdjec SYLVEK cos zmienil zdanie i wiecej widac w tym filmie LIBERATORA ,MAD MAXA i WYSCIGU SMIERCI niz RAID.
Druga część Raid rozgrywa się w wielu lokacjach, w tym na zewnątrz. Polecam gorąco.
Nowy Terminator pewnie też będzie w PG13. Ostatnia nadzieja to nowy Conan, który podobno, którego scenariusz jest mocno wzorowany na klasycznym Conanie Barbarzyńcy. O Predatora raczej jestem spokojny, bo skoro sam Shane Black go pisze i prawdopodobnie wyreżyseruje to można powiedzieć że film z góry ma zagwarantowaną R-kę. Z EX3 to niestety PG13 jest tylko jednym z wielu problemów (według przecieków ze scenariusza).
A wiesz coś o Herkulesie z Dwaynem Johnsonem?, bo na tę wersję z Luckiem opuśćmy lepiej zaslonę milczenia.
ACTION na oficjalnej stronie odnosnie HERCULESA z THE ROCKIEM nie podano kategorii. Jest informacja NOT JET... Mysle ze podobnie jak z '300 2' zrobia 'R' bo ten HERCULES ma duzo brutalnych scen i scinania mieczem. Nie da sie zrobic tak brutalnych i krwawych scen w PG-13 ale sam wiszisz jak w HOLLYWOOD szaleja z tym PG-13 i sie czasem zdziwisz ze wlepia mu PG-13. Wszystkie czesci WLADCY PIERSCIENI tez mialy PG-13 wiec kto wie co zrobia dla kasy z HERCULESEM...
Ok. dzięki za info. Mam nadzieję, że nie zyebią tego Herkulesa jak tamtego Lutzem. Co do LOTRa może i ma tą nieszczęsną kategorię wiekową, ale mimo wszystko bije na glowę większość produkcji z PG-13. Rozmach pokazanych bitew, niezle pojedynki, cała oprawa audiowizualna, świetne scenerie, dlugo by wymieniać. Trzema slowami: podoba mi się :).
,,Expendables 2 ,, był chyba pierwszym filmem w histori kina akcji gdzie zawierał w sobię dwie kategorię wiekowę : R/PG -13 .Ta scena była kręcona w PG -13 ale nie było żlę : http://www.youtube.com/watch?v=JB7lB_URDsc
Dwójka zawierała wystarczająco dużo hardcorowych scen by otrzymać R-kę. Problem polega na tym, że nawet gdyby druga część otrzymała pg13 to i tak bardziej przypominałaby filmy akcji lat 80 pod względem klimatu. A w przypadku trójki nic na to nie wskazuje - tutaj będzie nowe Fast and Furious i to z bandą gówniarzy która zabierze czas starym wyjadaczom jak Lundgren i np. Statham. Według scenariusza taki Lutz ma więcej czas ekranowego niż Lundgren. Przecież to jakaś kpina. Moim zdaniem Stallone po śmierci swojego syna stracił rozum.
Cos w tym jest... SYLVEK z roku na rok coraz glupsze decyzje podejmuje ale pamietaj ze dla niego to jest tylko i wylacznie zabijanie wolnego czasu. SYLVEK nic juz nie musi bo jego majatek to okolo 500 mln.dolarow. Facet jest ustawiony do konca zycia ale niechce siedziec w domu i robi to co kocha czyli pisze scenariusze filmow akcji no i gra. A w glowie pewnie i tak mu sie miesza po ogromnej ilosci JIN-TROPIN'U(hormon wzrostu podawany zastrzykowo za ktory byl aresztowany w AUSTRALII.Posiadal w walizce kilkadziesiat ampulek a jest to specyfik nielegalny)i bog wie czego jeszcze. Facet od lat jest w treningu na silowni a efekt ze od brody w dol ma swietna kondycje i rzezbe to wina diety cwiczen i powtarzam JIN-TROPINU. CO DO PG-13 WYDAJE MI SIE ZE SYLVEK NIC DO GADANIA NIE MA BO TO WYTWORNIA 'LIONS GATE' PODJELA TAKA DECYZJE BY WIECEJ ZAROBIC NA NASTOLATKACH.
już chyba nie nie bierze tego hormonu bo porównując go jak wyglądał w jedynce a teraz to różnica jest duża a wiadomo że na skórę też on działa.
ZIOMUS bierze wciaz to a ze jest blisko 70tki to wiadomo ze wieku nie oszukasz. Ten hormon to nie jest TYPOWY KOKS co urosniesz bog wie ile. JIN-TROPIN rewitalizuje twoj organizm i mocno stopuje proces starzenia sie szczegolnie chodzi o stawy sciegna i wydolnosc. Jasne ze SYLVEK by bez diety i odpowiednich cwiczen na samym JIN-TROPIN by tak dobrze nie wygladal od brody w dol. Wszystko niestety musi isc w parze jak chcesz miec super wyglad i nie ukrywajmy to kosztuje. Diety suple hormony to jest taka kasa ze watpie czy kogokolwiek z wyplata 1300-2000 bylo by stac na to. Kiedys szperalem i szukalem informacji o JIN-TROPIN i dowiedzialem sie ze glownym i najwiekszym producentem tego specyfiku jest jakas firma farmaceutyczna z CHIN. Jest to w EUROPIE i wielu innych krajach specyfik nielegalny i nie do zakupienia. Nie wiem jak to sie ma z rynkiem USA ale tam nawet gdyby bylo to nielegalne to jest tam najwiekszy rynek NIELEGALNYCH SPECYFIKOW I KOKSOW na swiecie ;-) ...Czarny rynek koksu jest tam najwiekszy na swiecie... Wracajac do JIN-TROPIN to jedna mala fioleczka ktora tylko zastrzykowo sie aplikuje kosztowala ponad 600 zlotych!!! Nie mam pojecia jak to wyglada teraz z cena 1 ampulki... PAMIETAJ ZE OD 'EX1' MINELY JUZ 4 LATA WIEC NIGDY SYLVEK JUZ LEPIEJ NIE BEDZIE WYGLADAC. MOZE WYGLADAC DOBRZE FIZYCZNIE ALE PROCES STARZENIA JEST NIE DO ZA3MANIA I PEWNEGO DNIA POWIE 'PIER...LE TO WSZYSTKO I NIECHCE MI SIE JUZ TYLE TRENOWAC NA SILOWNI...' Niestety starzenie sie jest nieublagane ale wiadomo ze majac kase i dojscia mozna proces starzenia spowolnic i to mocno podobnie jak to branie latami JIN-TROPINU przez SYLVKA.
No to pewnie bierze ale wiek jak pisałeś robi swoje , same żyły zostały.
Jeśli chodzi o działanie to właśnie się rośnie ale w połączeniu z testosteronem i wyniki są więcej niż rewelacyjne.
Mięsień jest wysokiej jakości ,tworzą się jakby to nazwać nowe "zwoje" mięśniowe , bez porównania do tradycyjnych koksów.
Sam w sobie może nie mieć mocnego działania anabolicznego więc trzeba go ukierunkować odpowiednim dodatkiem.
A drogi jak cholera to fakt , dają to dzieciom na karłowatość.
Pensja 2000 zł to czasem nie starczy na normalne życie:)
Zresztą sam Sly pisał że przygotowując się do rambo 4 postanowił brać hgh +testosteron.
Z tego co się kiedyś dowiadywałem to na tamte czasy kosztował 5000 zł za opakowanie :).
Widzisz lubie i szanuje SYLVKA ale nigdy nie widzialem z nim wywiadu ze opowiadal jakie specyfiki lykal i wstrzykiwal... A widziales moze kiedys jakis wywiad z ARNOLDEM gdzie zdradzil jakie rodzaje sterydow i jak bral? Ciekawi mnie to czy tam byly tez zastrzyki w poszczegolna partie miesni np,bicepsy i klatka... Jestem amatorem wiec pytam czy walili zastrzyki w te miesnie co mialy najwiecej urosnac...???
Ponoć Arnie już miał dostęp do hgh , nie wiadomo dokładnie co brał , prawdopodnie dianabol i wiele innych.
Są ploty że od 16 roku życia łykał garściami koksy , co do wstrzykiwania jest to najlepsza forma bo omija narządy : żołądek , wątroba , pewnie najczęściej w dupę :).
,co do Sylwka to kiedy przygotowywał się do rambo 2 , pózniej 3 to przyznawał że nie brał kosów , jedynie jakiś mega mocny aminokwas o zbliżonym działaniu do sterydów tylko nie pamiętam jaki , w każdym razie wyglądał bardzo dobrze.
Jakoś przed premiera rambo 4 chyba była konferencja czy wywiad i przyznał że na potrzeby filmu zaczął brać hgh , np. tu :
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ve d=0CEAQFjAH&url=http%3A%2F%2Fusatoday30.usatoday.com%2Fnews%2Fhealth%2F2008-02-0 5-human-growth-hormone_N.htm&ei=hQC2U73_IcfLPYnYgQg&usg=AFQjCNGLelxWF6N1EhtyOYJh miMgEz5G3g&sig2=eIr2M2rJymedWLqi4S4gsA&bvm=bv.70138588,d.ZWU
Zaraz sobie to poczytam. O tym ze ARNOLD za mlody koksowal to bylo jasne a dowodem na to sa fakty ze mlody ARNOLD w wieku lat 14-15 wazyl 70 pare kilo a nagle jako 19latek juz mial ponad 110. Wiadomo ze to byly inne czasy i masy miesniowe nabieralo sie wolniej niz teraz. A teraz sam widzisz u nas jak bywa. Masz kolesia ktorego znales jako chudego szczypiora a za 4 lata widzisz go na ulicy a koles ma lape 50 cm i ciezszy jest z 35 kg. Wspolczesne koksy i specyfiki sa szybkie w chu...j a co za tym idzie sa widoczniejsze rozstepy anaboliczne. MYSLISZ ZE ARNOLD APLIKOWAL SOBIE ZASTRZYK W BICEPSA ZE PODCZAS TRENINGOW MU TAK LAPA WYWALILA??? Kiedys czytalem o sterydach wstrzykiwanych bezposrednio w miesien ktory chcemu rozwinac bardziej i efekty byly o wiele szybsze niz zastrzyk w tylek.
mięsień może się powiększyć od razu pod wpływem wstrzyknięcia ale nie jest to jeszcze efekt anaboliczny , a czy to daje większe lepsze efekty to nie wiem , podejrzewam że chodzi o zmiane miejsca nakłucia aby uniknąć blizn po wielokrotnym wkłuwaniu w to samo miejsce ,
Co do bicepsa jego to nie od dziś wiadomo że jest królem bicepsów a właściwie jednego , bo tylko w jednej łapie jest tak duży i rozbudowany , tu myślę tylko genetyka nic więcej jest tego przyczyną .
Zobacz na współczesnych kulturystów , to prosięta , niby są wielcy dużo więksi niż Arnie , wyglądają jak kurczaki , łapy duże ale nie mają takiej definicji mięśni, nie ma co porównywać.
Nawet teraz jak zaczął ćwiczyć to rzuca się w oczy ? bicepsy , takie same jak za dawnych czasów tyle że mniejsze.
Mowa o GENETYCE to jest jeden wielki pic na muchy. To jest jedna wielka bajka wymyslona juz dawno temu. Nie moze byc mowy o GENETYCE i predyspozycjach skoro i ojciec arnolda i starszy brat byli ludzmi chudymi bez definicji jakiejkolwiek. Wiesz kiedy mozna powiedziec o prawdziwej genetyce? Jak ojciec z natury jest potezny i duzy nie cwiczac. Znam sporo osob z taka budowa kosci i ciala ze bys sie zdziwil skad u nich taka sila itp. A zaznaczam nie cwicza sa naturalnie potezni(nie grubi)... Arnold nie mial nigdy grubych poteznych kosci i tak jak pisalem byl chudy jak ojciec i brat. Zanim zaczal 1 raz jezdzic rowerem na silownie wazyl 68 kg a mial juz 185 cm wzrostu. Nie ma wiec mowy o genetyce. MYSLE ZE U ARNOLDA WYGRALO SAMOZAPARCIE REGULARNE ODPOWIEDNIE TRENINGI I Z CZASEM JAK MIAL SPONSOROW KOKSY I KASA NA DIETE. Na koksach sie nie znam ale na GENETYCE bardziej. ARNOLD byl fenomenem wlasnie dzieki samozaparciu mocnej psychice i potem diety i koksy w idealnej dawce. Czytalem przed chwila biografie ARNOLDA jak zaczynal i co bral i jedyna rzecza jaka mu sie negatywnie odbila na organizmie to poglebiajaca sie wada zastawki sercowej(PODOBNO OD URODZENIA...Jasssne)i wyrazny rozrost szczeki. Mial wielkie szczescie bo mnostwo kulturystow z jego czasow mialo wypryski na ciele od koksow masakryczne nadcisnienie eskalujace blisko wylewowi i co wazne lysienie i napady agresji ciezkie do opanowania. ARNOLD mial odpowiednia osobe kolo siebie ktora mu tak doradzila w dawkach koksow ze nie odbilo sie to negatywnie. PAMIETAJ ZANIM ZACZNIESZ SIE INTERESOWAC JAKIMS KULTURYSTA POSZPERAL W NECIE JAK WYGLADAL JEGO OJCIEC I BRACIA. JAK OJCIEC BYL CHUDY TO ZNAK ZE DOBRZE DOBRANE KOKSY TRENINGI DIETA SPRAWILY ZE KOLES LADNIE SIE ROZROSL.
czasem geny przechodzą przez ojca od dziadka , geny które posiadał ojciec ale nie zostały u niego wykorzystane a mniejsza z tym , błądzić jest rzeczą ludzką , tylko mi nie chodziło o wielkość tylko o to jak koks dziaał na różnych ludzi , jeden będzie miał masakrycznie rozbudowane nogi z czym Arnold miał problem a drugi będzie miał zajebiste bicepsy i oto mi chodziło z genetyką.
Pokaze ci jeden przyklad dobrych genow odziedziczonych po OJCU... Aktor byly WRESTLER a obecnie niezly koksiarz THE ROCK nieprzypadkowo zawsze byl potezny. Widzialem jak wygladal jego ojciec. Niezly wielki byk z poteznymi kosciami ktory tez byl wrestlerem w czasach jak ARNOLD raczkowal w MR.UNIWERSUM. OJCIEC WIELKI SYN ZA NIM... TO SA PRAWDZIWE GENY A KTOS CHUDY STAJACY SIE WIELKI MA O WIELE TRUDNIEJ... ARNOLD BYL FENOMENEM GLOWNIE DZIEKI SILNEJ PSYCHICE I MARZENIOM KTORE UDALO MU SIE SPELNIC. Poczytaj o tym jak byl pracowity na silowni. Wielu odpadalo a on dalej pakowal i cwiczyl.
trochę czytałem , z tego co wiem to ćwiczył 7 dni w tygodniu ale nie dłużej niż 90 min.
To dobrze czytales ale cwiczyl 7 razy w tygodniu jak byly okresy przed zawodami gdzie zbijal tluszcz i czyste miesnie rzezbil. Normalnie to trenowal po 6 razy w tygodniu zostawiajac niedziele na odpoczynek
jak dla mnie 6 dni w tygodniu to i tak za czesto ale na koksie to juz inna rozmowa:)
W ATLASIE KULTURYSTYCZNYM jest fajnie napisane ile miesnie potrzebuja regeneracji aby sie nie spalaly. Kazdy miesien potrzebuje REGENERACJI ale masz racje z hormonami wzrostu i koksami miesien inaczej sie przemecza. THE ROCK to byl WRESTLER i pewnie gdyby zamiast w latach 90tych byc pulpecikiem w leginsach zajal sie tylko kulturystyka by byl ogromny. Teraz niezle doje...l a pomysl ze ma ponad 40 lat. Koksuje z glowa i kto by pomyslal ze dozyjemy czasow gdzie ludzie zaczna oszukiwac procesy starzenia sie do tego stopnia ze 40 letni facet rozrasta sie tak jakby mial 25 lat. W pale sie nie miesci co wspolczesna farmaceutyka produkuje... DOZYJEMY PEWNIE CZASOW ZE POJAWIA SIE TAK GENETYCZNIE MODYFIKOWANE HORMONY WZROSTU ZE BOGATSI FACECI PO 50TCE ZACZNA ROSNAC TAK JABY MIELI 20 LAT... Zobacz do czego to wszystko proadzi. Natura ludzka sie zmienia dzieki laboratoriom. Jeszcze niedawno faceci w wieku 35 lat w gore mieli coraz gorsza sylwetke osiagniecia wydolnosci itp. a teraz sie okazuje ze mozna miec 44-50 lat i rozwinac sie tak jak nikt inny w ich wieku... Niestety jest i bedzie to wszystko nieosiagalne dla biednych ludzi ze wzgledu na cene. BIEDNI BEDA SIE STARZEC I DZIADZIEC JAK NATURA CHCIALA A BOGACI BEDA MIELI SRODKI NA TO BY PROCES STARZENIA ZMIENIC DIAMETRALNIE. Mysle ze pewnego dnia za lat 40, 50. 80, 100 firmy farmaceutyczne i rozne FABRYKI GENETYCZNE dojda do tego ze pojawia sie leki i zastrzyki ktore za odpowiednia kase spowolnia starzenie o kilkadziesiat lat. Ci co maja forse beda mogli sobie np.w wieku 40 lat zaaplikowac taka kuracje i majac lat 70 beda wygladali na max 50. PAMIETAJ ZE DO TEGO MODYFIKACJE GENETYCZNE W LABORATORIACH POWOLI DOCHODZA.
Są jeszcze antykataboliki ale niby są bardziej szkodliwe od tradycyjnych sterydów.
No niektórzy już wyglądają na 50 mają te 70 , kwestia zdrowia , o ciele nie mówię. :)
Tak nawet dzisiaj słyszałem jakiś facet 63 lata miał wypadek samochodowy , przez 7 dni nic nie jadł tylko pił wode z kałuży , nie wiedział gdzie się znajduje bo wjechał gdzieś las zaraz komentarz dziennikarza że to cud że przeżył w tak podeszłym wieku , ja p.rdole , podeszły wiek to jest jak się ma 90 lat qrwa a wczoraj o 59 letnim Sarkozym na prezydenta bo przecież jest w sile wieku , taka różnica że ten pierwszy to był rolnik . :) Co za zakłamanie . sorry za mały offtop:)
Dla niektorych 60 latek to dziadek o lasce co wkrotce ma zejsc z tego swiata... Co by nie bylo tylko bogaci beda mieli dostep do specyfikow spowalniajacych starzenie a nam pozostanie lipa... Jesli chodzi o temat ludzi uwiezionych co dlugo nie mieli ani jedzenia i picia przypomniala mi sie pewna historia. Historia po czesci prawdziwa ale w tej historii jest kawal niezlej lipy i sciemy... Kilkadziesiat lat temu ponad 50 letni facet wracal w zimowy dzien autem i spadla lawina. Zabrala ze soba auto zasypujac je tak mocno ze troche czubek szyby byl wolny co pozwolilo mu na oddychanie. Snieg zanim sie ocknal byl tak ciezki i ubity ze nie mial jak otworzyc drzwi i wyjsc. Byl tam podobno 8 dni. Pil wlasny mocz a odzywial sie swoimi ubraniami i butami. Nie mam pojecia jak kur...a czlowiek moze wogle grysc i przetrawic gume z buta zimowego lub przegrysc skore z obuwia wiadomo jak gruba. Z tym piciem moczu to slyszalem ze sie zdarzalo ale wytlumacz mi jak mozna zjesc welniane ciucgy buty skory i nie umrzec z powiklan watrobowych???
picie własnego moczu nie jest szkodliwe , ale jedzenie skóry z buta , czy ciuchy to chyba jakiś kit.
W latach 70 była pewna katastrofa:http://www.filmweb.pl/film/Alive%2C+dramat+w+Andach-1993-3772
Oglądałem wersję dokumentalną , gdzie rozbitkowie mieli do dyspozycji skórzane torby ale z oczywistych względów nie skorzystali z tego przysmaku.
Zjadali zwłoki kompanów.
Widzialem ten film ALIVE DRAMAT W ANDACH i jest naprawde ciekawy. Aby przezyc zjadali ciala zmarlych kolegow z rozbitego samolotu. W historii ktora wczesniej opisalem uwieziony w samochodzie w zaparte twierdzil ze pil mocz i jadl odziez i buty a wszytko po to by nie umrzec z glodu. Pewnie kit wcisnal aby bylo o nim glosno ale szczerze nie zazdroszcze byc 8 dni w przywalonym aucie i czekac na jakakolwiek pomoc. A JESLI SIE TOBIE PODOBAL 'ALIVE DRAMAT W ANDACH' TO CI POLECAM 'PRZETRWANIE' Z NEESONEM. NAPRAWDE SWIETNY KLIMATYCZNY FILM NIE NUDZACY ANI NA CHWILE...
no właśnie alive widziałem tylko dokumentalny a przetrwanie akurat niedawno leciało na tvn i oglądałem , trochę przekombinowany jak dla mnie , dużo bardziej podobał mi się lekcja przetrwania .
ARNOLD mial inna definicje miesni bo tez dluzej pracowal nad zbieraniem tej masy. On to nabieral z 10 lat a obecni kulturysci sa w stanie z wagi 70 jeb...c do 120 w 5 lat a o ogromnej rzezbie i masie nie wspomne. WSPOLCZESNA FARMACEUTYKA dziala szybciej i szybciej wszystko spada jak ostawiasz... Zerknij sobie na COLEMANA sprzed kilku lat to nie uwierzysz jak mu lapa spadla a wciaz cwiczy. Jest poprostu gruby a lapa spadla z 14 cm. Za czasow ARNOLDA jak byly stare koksy wszystko dluzej sie wyrabialo a od czasow COLEMANA jak prosiaki sie rozrastaja a po zakonczeniu kariery chuda w oczach lub sa grubaskami.
Co do The rocka to jest wielki fakt ale moim zdaniem nadal wyglada dużo gorzej niz Arnie w latach 70 i 80.
Predator rok 1987 , wygląd wqrwisty.
Jeśli majarobic takie "klasyki" wyacznie dla zarabiania pieniędzy (przecież filmy obecnie robi sietylko dal kasy co ty pieprzysz) to niech wogóle nie robią. Jak kolega wspomnia, oby nie zrobili z tego nowego F&F, bo kilka ostatnich części to dno i gruba warstwa muu.
Mi akurat zwiastun się podoba ,bardzo mnie zachęca do obejerzenia filmu ale boję się tego PG -13 .Obejrzałem przed chwilą ,,Lockout ,, które miało PG -13 ,film ogólnie dobry ,takie ,,Die Hard w kosmosie ,, trochę akcji było ,sporo dobrego humoru ,Guy Pearce poprawny w roli charyzmatycznego twardziela ale .... niestety wszystko popusło w tym filmie PG -13 !!! Było bardzo w tym wydaniu dotkliwe i wymagające ,zero krwi ,zero mocnych scen ,choć akurat jedna była scena niezła była jak Pearce podczas walki z wieżniem założył mu na szyję obrożę z łądunkiem wybuchowym i ładunek wybuch ale nie było pokazane jak rozszarpuje łeb gościowi .Naprawdę boję się o płyność akcji w ,,Niezniszczalnych 3 ,, Jeśli bedzię na poziomie ,,Lockout ,, to TRAGEDIA !!!!
Czytasz plotki i bzdury a potem wypisujesz takie cos... EXPENDABLES 2 nigdy nie mial innej kategorii od 'R' o czym informuje jeden z najlepszych portali filmowy na swiecie czyli 'BOXOFFICE MOJO'. Jest albo 'R' albo 'PG-13' nie ma laczenia tego.
Ale pierwotnie krecili pod PG -13 bo Chuck ich zmusił ,dopiero pod wpływem protestów fanów dokrecili kilka ostrych scen i 2 dostała R -kę .
PB-13 niszczy filmy spójrz na Wolverina, który powinien wyglądać tak https://www.youtube.com/watch?v=dUZC5VgBx5g
a było na odwrót