PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Van Damme powinien zagrać brata bliźniaka gościa z dwójki, który mści się za jego śmierć.
W końcu ma doświadczenie w graniu bliźniąt.

adamus0101

Było by kolejne nawiązanie do "Podwójnego uderzenia".

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

fajnie by było.

W Adrenalinie ''1 i 2" było że "Cailo" zginął a w 2 cześć pojawił się jego brat bliźniak (grany przez tego samego aktora) chociaż w pierwszej nic o tym mowy nie było o tym że ma jakiegoś brata i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.

prof_mateusz27

Ale "Adrenalina" to typowa bajka dla dużych dzieci :)

użytkownik usunięty
anonim7

Widzialem jedynke i chyba nie chce widziec dwójki

Dwójka to już baja totalna, jeszcze większa od 1 ;d;d a niektóre sceny tak głupie, że nawet śmieszne, jako komedia może być, ale film akcji nie bardzo :)

użytkownik usunięty
anonim7

Moze kiedys obejrze i dam zasluzone 2 hehe

ocenił(a) film na 6
anonim7

mi 1 cześć Adrealny w miarę podeszła ale 2 super !!! Ale masz racje to komedia a nie film akcji !!!

bradock

Właśnie wiem hehe, jako komedia jest ok, 2 część śmieszniejsza, miałem pompe życia jak ELEMENTY SPOJLERA Chelios podjechał na motorze po tego kolega pedzia jak go bili, a tamten bez słowa dał mu w ryj, jak odjechali to się zapytał "czemu mnie uderzyłeś?" a tamten mówi: "mam zespół tourettea" hahahhaahah

ocenił(a) film na 6
anonim7

No to było świetne ,albo seks na torzę konnym .

bradock

Taaa hahahah, albo jak ta starsza babka mówiła w Tv jak wyglądał Chelios, co powiedziała, że był podobny do tego gościa z transportera haha :P

ocenił(a) film na 6
anonim7

Ogólnie cały film dobry i zakręcony .Narobiłeś mi ochoty że znowu zapuścić sobie Adrealinę 2 .

bradock

Jeśli to dobrze, to mówię: proszę bardzo ;d

anonim7

ja tam się nieźle uśmiałem :)

prof_mateusz27

No ja też hehe ;)

anonim7

I tak bym chciał żeby zagrał.

ocenił(a) film na 5
adamus0101

fajnie by było.

adamus0101

hm to zalezy czy znajdzie sie miejsce ale chyba tak bo skoro sylvek chce młodych brac to juz lepiej jcvd

użytkownik usunięty
adamus0101

Już to było odgrzewane z tym bliźniakiem. Chce by ktoś nowy zagrał czarny charakter.

użytkownik usunięty

Dokładnie. Ile można tych nawiązań. Czy film ma być oryginalny czy kopiować od tamtych

użytkownik usunięty

No w końcu się ktoś ze mną zgadza w tej sprawie.

użytkownik usunięty

Jestem jedyny ?

użytkownik usunięty

Być może nie ale jako jedyny odważny to przyznałeś.

użytkownik usunięty

Bo mnie te nawiązania śmieszą. Są żałosne momentami

ocenił(a) film na 4

Mi się przez cały czas wydawało, że nawiązania mają śmieszyć. To tak jak z Chuckiem... jest śmiesznie i każdy wie o co chodzi.
Jak dla mnie to nawiązań w Ex2 było w sam raz na komedię-akcji. Miejscami się ubawiłem po pachy, a i akcja była dość brutalna.

ocenił(a) film na 7

Załóżmy że brat Van Damma z 2 chce się zemścić i przylatuje do USA wraz ze swymi kompanami(dajmy na to Gibson/Hauer/Disel) odszukać sprawców. Tylko jak ich odnajdzie w obcym kraju? Ano idzie do mafiosa(załóżmy że to Clint Eastwood) i wynajmuje speców od tropienia(niech będzie Snipes/Cage). Później następuje nawalanka przez resztę filmu. Ludzie walą do kin a producenci liczą kasę.

ocenił(a) film na 4
adamus0101

Nawet niezły zarys fabuły. ;-)

ocenił(a) film na 7
karoman4

Fabuła prosta jak sztacheta w płocie ale ile znanych nazwisk które mogą tą sztachetą przylać;-)

ocenił(a) film na 4
adamus0101

Dokładnie. Dać im drobny, ale dobry powód do zrobienia rozróby.

Mi by to kompletnie nie przeszkadzało, ale nic się nie stanie jak nie zagra. Niezniszczalni to są cali odgrzewani więc to jest żaden problem.

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

''Niezniszczalni to są cali odgrzewani...'' W końcu ktoś to powiedział.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie no bez przesady, przyda się trochę oryginalności, a nie robienie remake wszystkich filmów łączonych w jedno.

ocenił(a) film na 4

To wspomnienie dla starych pryków i krótki powrót do korzeni. Niech robią, to z czego są znani. Później już nie będą mieli takiej okazji.

użytkownik usunięty
karoman4

Rozumiem kilka nawiązań, nie wszystkiego co się da - film przez to może sporo stracić.

ocenił(a) film na 4

Nie ma co gdybać. Zobaczymy, co Sly tym razem nam zapoda. Po co martwić się na zapas?

karoman4

Czyli znowu się z mną zgadzasz :)

karoman4

Ja wam mówię że gdyby Van Damme powrócił jako zły ale nie sam tylko np razem ze Snipesem i Gibsonem i by razem działali to by było świetnie. Bo przecież nie musi być tak jak w jedynce że tylko on był jednym wielkim złym (no dobra był też adkins).

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Tak, zgadzam się z Tobą.

A teraz pomóżcie mi zablokować temat, który powstało mnie.

karoman4

Już zgłosiłem nadużycie :) ale po jakiego mu odpisałaś ??

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Żeby wiedział, że umiem się bronić merytorycznie. Ale dzięki, że zgłosiłeś.

karoman4

Z takimi się nie dyskutuje. Nie ma za co. trzeba sobie pomagać :)

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Wiem, że nie, ale nerwy mnie poniosły. Sama nie jestem zadowolona z tego, co mu napisałam.

karoman4

PLUS za to, że się do tego przyznałaś.

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Dzięki. ;-)

ocenił(a) film na 9
adamus0101

No dobry pomysł. Van Damme grał już braci bliźniaków, więc rola by była mu dobrze znana. Także propozycja fabuły solidna ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Wiem że jesteś superhiper wiernym fanem Van Damme ale spójrz czy to nie będzie czasem przegięcie. Już w kilku filmach belg grał podwójne role i to wystarczy po co jeszcze to samo robić w EX 3. Poza tym kogo miałby zagrać? brata mszącego się za śmierć drugiego?, czyli znów złego. Wolałbym by to ktoś inny zagrał czarny charakter. Jean już zrobił swoje w filmie, teraz pora na innych. Przyda się trochę oryginalności jak wspominał henry, a nie wszystko powielać z innych filmów.

ocenił(a) film na 9

Powiem tak:jeżeli nie zagra to nie będę załamany. Inni też mogą wystąpić obok niego, czemuż by nie?

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Jak tam uważam, ale ja jestem przeciwny temu pomysłowi, mimo że lubię Van Damme'a.

użytkownik usunięty

Dokładnie, dobrze mieć sojusznika.

adamus0101

temat oklepany ale jestem za. super zagrał w dwójce, jak dla mnie najlepsza postac (szkoda ze przegral ze stallone) świetnie sie nadaje do takich ról. im jest starszy tym lepiej wygląda, bardziej groznie;p dobra rola tez w wake of death.