Prosze podawać tylko jedno nazwisko.
No tak , sumie zapomnalem tego uwzglednic.Czodzi mi o gosci grajacych w filmach akcji,niekoniecznie bedacy w tej serii czyli moze byc tez np. Seagal,Eastwood,Diesel,Connery...
Kiedyś JCVD, Speakman, obecnie Jaa. Z typowych aktorów Willis (chociaż on też jest kojarzony z kinem akcji).
U mnie zdecydowanie na pierwszym miejscu jest Stallone,z prawdziwych aktorow to podajecie ogolnie czy tez z filmow akcji ?
No tak tylko wiekszosc osob z tych najlepszych aktorow podala i tak tych co graja w typowych filmach akcji...Dla mnie dobry aktor to np. Al Pacino,De Niro,Nicholson,Hopkins,Daniel Day Lewis,Fassbander czy Phoenix...
Ja mam tak ze wlasnie przez to,ze ci aktorzy zayebiscie graja sa moimi ulubiencami.Lubie delektowac sie wspaniala gra aktorska i widziec aktora ktory radzi sobie w roznych odmiennych rolach...
Stallona i akcyjniaki traktuje inaczej bo na tych filmach sie wychowalem.Wiem ze z zalozenia sa one nierealne i naciagane a 90 % aktorow nie poradziloby sobie w bardziej ambitnych produkcjach ale mi to nie przeszkadza...
U mnie odwrotnie, im wspanialsza gra aktorska, tym przewaznie film zbyt nudny jak na moje upodobania.
W "Goraczce" bylo sporo dobrych dialogow a film zjada Niezniszczalnych na sniadanie.",Czlowiek z blizna" i inne...
:)
Przy okazji,dzisiaj nie dam rady ale jutro obejrze sobie Sabotage z Arnim - sa juz polskie napisy :).Duzo osob pisala ze jest to jeden z najbardziej krwawych i mrocznych filmow z Arnim,czyli tak jak lubie...
Świetna wiadomość, nawet nie wiedziałem, trzeba będzie luknąć :)
Zobacz co wyszperałem w sieci:
http://www.youtube.com/watch?v=yFp2WuPrfvE
Ten wirusowy czynnik widzialem dzisiaj na mojej ulubionej stronie :) ale jakos to olalem.Po obejrzeniu trailera zobacze na pewno :)
Need for speed 2014 zaczyna sie pojawiac w HD...
Zakładasz temat i nie wiesz, o czym zakładasz temat. :-D
Bruce Willis
Chow Yun Fat
Jackie Chan
Ale skoro ma być tylko jeden, to Bruce Willis oczywiście.
Chodzilo mi o ulubionego herosa a ludzie zaczeli podawac ulubionego aktora i sie pogmatwalo...
Herosa, czyli ulubiony bohater grany przez jakiegoś tam aktora, tak? To pisz tak od razu.
John McClane - Bruce Willis (seria Die Hard)
Mark Lee - Chow Yun Fat (Byle do jutra 1 i 3)
Niech będą te dwa, bo zdecydować się nie mogę. :-)
Moim ulubionym Niezniszczalnym jest Gunner. Ćpun, pijak, awanturnik i geniusz jednocześnie.... a no, poza tym to miły gość. Czasem, z czystej uprzejmości, ostrzega wroga przed strzałem. Potem strzela i rozmazuje go na ścianie, ale przecież uprzedzał, prawda?
Jeśli zaś chodzi o ulubionego aktora to zdecydowanie jest to Jet Li. Za umiejętności, za charakter i za podejście do życia. Mógłby tylko grać w lepszych filmach.
Drugi po nim jest Arnold Schwarzenegger. Bohater mojego dzieciństwa, żywy przykład na to, że chcieć to móc i wreszcie odtwórca roli Terminatora.
Chuck Norris !!! Bo tylko on potrafi mieć w swojej filmografii takie filmy gdzie PG > R ,serio
oto przykład : Samotny Wilk McQuade (PG ) > Bohater i Strach (R )
Słoneczny Wojownik ( PG ) > Zabójca (R )
Tak ale myślałem że ktoś tu jeszcze wymienił Sylwka wiec do odmiany dałem Chucka ale patrze
nie ma Sylwka .Ogólnie to Sylwka lubię najbardziej za ,,Rambo 2 ,, i ,,Cobre ,,
Ogladalem ostatnio "Sabotage" z Arnim.Powiem Ci szczerze ze byl to jeden z najbardziej brutalnych filmow w ktorych gral.Jednak produkcja jako calosc nie zrobila na mnie wiekszego wrazenia...
Luknij na te dwa trailery :
http://youtu.be/R3j5PMxk1lU
http://youtu.be/LmbnrzUzTyQ
No ja na ,,Sabotage ,,też czekam .Dzięki za trailery .Ten z Samuelem fajnie się zapowiada .Pierwszy w sumie też .