Mianowicie w każdej części pojawiają się 4 osoby, których nie ma już później, a które są związane z kinem akcji:
Ex1: Rourke, Roberts, Austin, Daniels
Ex2: Norris, Van Damme, Willis, Adkins
Ex3: Ford, Gibson, Banderas, Snipes
Z tego zestawienia najlepszy jest z pewnością Ex2, potem Ex3, a na końcu Ex1
Dlaczego przy części drugiej wymieniłeś Willisa, a nie wymieniłeś Schwarzeneggera? W pierwszej części panowie pojawili się epizodycznie, ale w drugiej już trochę dłużej.
Autor tematu popełnił błąd. Co do obsady to dla mnie w EX 3 bardziej imponująca.
Trzecia cześć jest lepsza i mocniejsza podwzględem gwiazd aktorskich Hollywood ,natomiast 2 cześć jest lepsza pod względem gwiazd kina akcji ,bo Norris ,Van Damme i Wills to były przecież ikony kina akcji które tworzyły podstawę kina akcji lat 80 !!!
Kto wie może jeszcze kilku aktorów dojdzie i wtedy całkowicie zmiażdżą obsadę EX 2.
Już tyle było plotek ,półoficjalnych wiadomości ,newsów ,potwierdzonych itp że już to nie wierze .Ja jako jedyny pisałem że Chan mimo ze się zgodził to wcale nie oznacza że na 100 procent zagra ,podając przykład Trejo z 1 cześci .I trafiłem !!!!
Nigdy ,nic nie wiadomo ale przecież już zaczeli krecić ,teraz dobieranie kolejnych aktorów musiało by mieć wpływ na scenariusz .
A kto powiedział, że mają dobierać aktorów może już dobrali tylko lista jest niepełna. Możliwe że dotyczy tylko Bułgarii.
Ale przecież Stallone już zaprezentował teaserowy plakat i nie było tam nazwisk typu Cage czy Chan ? Wy ciąglę zyjecię tą nadzieją że Chan ,Cage czy Seagal jeszcze dojdą ???
Czekam bo mogą być niespodzianki. Byle plakatem się sugerujesz. Skoro tak to powiem tak. Na tym plakacie nie ma Powella, Lutza, Ruiza czyli nie zagrają bo przecież ich nie ma. :)
Nie ma ich bo przecież oni nic nie znaczą w kinie akcji .Tam wedle mnie to sę możesz czekać ,czemu nie ,jeśli ktoś ewentualnie by doszedł to przecież dobrze ,może dojdzie jeszcze Cage ,Travolta czy Rourke .
Jak to ktoś już tutaj napisał: Może ta lista dotyczy tylko tych aktorów którzy pojawią sie w Bułgarii. Byle teaser'owym plakatem bym nie przejmował. Wciąż wierzę że bedzie Cage, Chan, Jovovich i Rourke.
Willsa można zaadoptować do uniwersalnych aktorów jak Gibson czy Eastwood ale też do gwiazd kina akcji bo oprócz seri ,,Die Hard ,, grywał w takich klasycznych akcyjniakach jak ,,Ostatni Skaut ,, ,,Pole Rażenia ,, ,,Ostatni Sprawiedliwy ,, czy ,,Szakal ,, Gibson nie ma dużo filmów akcji na końcie oprócz seri ,,Lethal Weapon ,,
Cóż, na blogach ulubionych aktorów jest tendencja wypisywania prawie wszystkich ich filmów jako ulubionych. Ja z Wesleyem mam może z 4.
Blade 1, 2, trójka no milo sie ogladalo nawet, Wydział pościgowy i ciekawy klimacik ma Wschodzące słońce.
Bo wymieniałem tych, którzy już nie zagrają bądź nie zagrali w kolejnej części. Willis odpadł. Arnold nie.