PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Kilka ciekawostek

użytkownik usunięty

Sly gotowy do roli Rambo 5:
http://www.stallone.pl/manchesterski-wieczor-slyem/

użytkownik usunięty

Dwayne czarnym charakterem? Wow.

ocenił(a) film na 8

No nie wiem....
The Rock pomimo że jest doyebany jego twarz bardziej pasuje do filmu z gatunku komedia...

użytkownik usunięty
simon3333

A Stallone do horroru.

ocenił(a) film na 8

http://unrealitymag.bcmediagroup.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/10/sylve ster_stallone.jpg

użytkownik usunięty
simon3333

Hehe no coś w ten deseń, dlatego przed czwórką proponuje go odrestaurować i wygładzić cyfrowo.

ocenił(a) film na 8

W ogóle ma się też pojawić w najnowszej części Harry Pottera gdzie ma grać nauczyciela
http://www.blog2rire.fr/wp-content/uploads/2013/04/sylvester-stallone-harry-pott er1.jpg

użytkownik usunięty
simon3333

Widzisz? A gdy ja mówiłem, ze Radcliffe zagra w Exach to mnie wyśmiewano.

ocenił(a) film na 8

:)

użytkownik usunięty
simon3333

Swoją drogą w pokonanie JCVD i Mela moge jakoś uwierzyć, ale jeśli pokona 26 lat młodszego, pół metra wyższego napakowanego wrestlera to skonam ze śmiechu.

ocenił(a) film na 6

Ale w filmie właśnie zaciera się ta rzeczywistość np Mel może grać bohatera o imieniu Mason ,który jest policjatem ,byłym wojskowym i ekspertem od sztuk walk i na końcu miedzy nim a Adkinsem dochodzi do walki ,Mel po cieżkiej wyrównanej walce pokonuje Adkinsa .To jest tylko kwestia scenariusza i przygotowania technicznego walki .

użytkownik usunięty
bradock

No tak, ale nie uważasz tego już za parodię?

ocenił(a) film na 8

Goście powyżej 110 kg są już powolni.W UFC najlepsi zawodnicy ważą około 105 kg.

ocenił(a) film na 8

Dla Sylwka to żaden problem :)

użytkownik usunięty
simon3333

W piatce pobije kogoś z rocznika 90.

ocenił(a) film na 8

No i dobrze :)

użytkownik usunięty
simon3333

Albo Andrew Garfielda.

ocenił(a) film na 6
simon3333

A Van Damme jaką ma twarz ? Też bardzo śliczną i gładką .Raczej miał ...

ocenił(a) film na 8
bradock

Tak ale większość naszych Niezniszczalnych (z wyjątkami jak Van Damme w Niezniszczalnych ) nie grała czarnych charakterów.Byli to najemnicy czy zabójcy ale zawsze byliśmy po ich stronie...
Czarny charakter to np ten http://www.joblo.com/images_arrownews/showdown-cary.jpg

ocenił(a) film na 6
simon3333

Niby tak ale Arni jako Terminator był zły ,Norris w Drodzę smoka też zły ,Snipes w Człowiek -Demolka Zły .Ale faktycznie Cary -Hirokuki Tagawa -Mistrz jeśli chodzi o czarne charaktery !!!

ocenił(a) film na 8
bradock

Zapomniałem do Van Damme jeszcze dorzucić "Replikant" bo tam grał czarny charakter.W "Podwójne uderzenie" i "Maksimum ryzyka" nie do końca..

"Niby tak ale Arni jako Terminator był zły ,Norris w Drodzę smoka też zły ,Snipes w Człowiek -Demolka Zły .Ale faktycznie Cary -Hirokuki Tagawa -Mistrz jeśli chodzi o czarne charaktery !!!."

W sumie to tak.Nie wiem po prostu The Rock jakoś bardziej mi się kojarzy z wyrośniętym dzieckiem a jego duże oczy wyglądają jak z kreskówki :)

ocenił(a) film na 6
simon3333

,,Jego duże oczy wyglądają jak z kreskówki ,, He ,he Dobre .

ocenił(a) film na 6
simon3333

Ja lubię ,,The Rocka ,, i nie mam nic przeciwko jemu ani jego wyglądowi ale on jakość kojarzy mi się z filmami familijnymi ,komediami ,przygodowymi itp ,,Chociaż w ,,Z Podniesionym czołem ,, fajnie się naparzał .

bradock

Szybcy i Wściekli

ocenił(a) film na 6
simon3333

Travolta też prześliczny i słodziutki ale potrafi po mistrzowsku zagrać Złego !!!

ocenił(a) film na 8
bradock

"Travolta też prześliczny i słodziutki"

Bracock boję się o Ciebie :)

ocenił(a) film na 6
simon3333

To był tylko żart ,choć faktycznie brzmi trochę pedalsko .....

użytkownik usunięty
bradock

Nie idź tą drogą.

ocenił(a) film na 6

xD .

Zajebisty news:) The Rock idealnie sie nadaje...tylko walka finałowa SLya z The Rockiem...i The Rock przegrywa...hmmm..:P:P Chyba że wezmą Seagala, bo on chce być dobry, i Seagal ze swoją kaminną twarzą rozwali The Rocka i uratuje niezniszczalnych :D

ocenił(a) film na 5
actionhero

albo zatruje jedzeniem:)

ocenił(a) film na 6

Szkoda bo lepszym rozwiazaniem by byl RUTGER HAUER jako szef ekipy 'zlych' a THE ROCK idealnie by sie nadawal ale na czlonka dobrej ekipy NIEZNISZCZALNYCH. Nie wyobrazam sobie THE ROCKA z powazna mina wcielajacego sie w role 'bad ass'a' ...

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

RUTGER HAUER na złego by pasował :)

ocenił(a) film na 6
simon3333

Dlatego o nim napisalem... Napisze Tobie w punktach dlaczego HAUER by na to zaslugiwal: PO1 jakby nie bylo jest ikona kina lat 80tych i jest znany. PO2 jest naprawde dobrym aktorem w podobnym wieku co STALLONE itd. PO3 jest naprawde swietnym aktorem potrafiacym zagrac wyjatkowo przerazajaca postac. PO4 jest stosunkowo tanim aktorem ktory zarabia o wiele mniej niz THE ROCK. Niestety moje marzenia sie nie spelnia bo juz STALLONE oglosil ze angaz do roli zlego dostal THE ROCK. Nie ma nigdzie ani slowa o ewentualnym angazu RUTGERA.

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Też bym wolał Hauera od Rocka .A wiesz dlaczego Hauer nie zagra nigdy w seri ,,Exp ,, ? Bo się podobno że Sylwkiem nie lubią ,ponoć na planie ,,Czarnego Jastrzebia ,, mocno ze sobą rywalizowali .

ocenił(a) film na 6
bradock

Miało być ,,Nocny jastrząb ,,

ocenił(a) film na 6
bradock

A widzisz pamiec ludzka jest ulotna... Przeciez oni razem grali w 'NOCNYM JASTRZEBIU'... Ale zrozum ze to bylo 30 lat temu i na planie by sie napewno dogadali... Wtedy byli mlodzi na poczatku kariery filmowej i mozliwe ze sie nie lubili. Pamietaj ze STALLONE Van damme'a tez zbytnio nie lubi ale jednak zagrali razem w EX2

Koleś powinien być pomocnikiem złego. Głównym złym powinien być jakiś lepszy aktor.

ocenił(a) film na 6
granat5

Nie wiem czasami czy wybór ,,The Rocka ,, na głównego złego to nie jest znowu podlizywanie się Gimbazy ? Dwayne ,,The Rock ,, Johnson jest obecnie najbardziej kasowym aktorem Hollywood .A kto dziś chodzi do kin najcześciej ? Młoda widownia ,poza tym właśnie Dwayne gra w różnych filmach : Komediowych .,Familijnych ,Akcji itp Sam The Rock jest spoko ale jak zaczną brać jeszcze innych takich nowoczesnych aktorów ? Przecież są jeszcze Travolta ,Cage ,Hauer ,Russel,Brosnan .Ja z natury nie jestem mściwy ani ni komu żle nie życzę ale w tym wypadku nie mam wyjścia ,oni muszą zanotować klapę finasową w Box Office żeby otrzeżwieli xD

bradock

Czy ja wiem czy to podlizywanie się gimbusom. Nie mam pojęcia czy nim się aż tak jarają.

Arnold tez grywał w familijnych, komediowych filmach.

ocenił(a) film na 6
granat5

Tak ale nie w takiej ilości .A filmy akcji to miał tylko w R -kę . ,,Szybcy i Wściekli 6 ,, z Vinem i The Rock były w PG -13 i zarobiły mnóstwo kasy .A użytkownik Caleb zwrócił już uwagę że Sylwek 3 cześć przybliżył bardziej do ,,Szybkich i Wściekłych ,, niż do klasycznego kina akcji .

bradock

Wtedy były inne czasy. Teraz filmów akcji z R powstaje mniej, bo często są one klapami finansowymi. Dlatego też twórcy wolą robić filmy z PG-13, bo to zawsze jest bezpieczniejsze.

ocenił(a) film na 6
granat5

No w sumie tak .

ocenił(a) film na 6
granat5

I TAK I NIE... Podstawa udanego filmu jest dobry scenariusz ciekawi aktorzy i wpadajaca w ucho sciezka dzwiekowa... Jakos nie uwierze ze gdyby slaby i do du...y film z ARNOLDEM pt.'SABOTAGE' zamaiast R mial PG-13 by sie zwrocil... Film z R poniosl sromotna kleske bo jest gniotem a gniota PG-13 nie uratuje...

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Po za tym nawet dziś wiele filmów Stathama ma R -kę np Adrealina 1,2 ,Mechanik ,Elita Zabójców ,Protektor ,Blitz ,Homefront itp

ocenił(a) film na 6
bradock

Jeszcze ,,Zabójca ,, z Jasonem miał R -kę

ocenił(a) film na 6
bradock

I bardzo dobrze... STATHAM to aktor kina akcji a tam nie powinno byc za duzo cackania sie i zabawy w cenzure PG-13. Krew krwia ale PG-13 zmusza tworcow do usuwania scen seksu i nagich biustow a co moim zdaniem jest debilne PG-13 wymaga ugrzecznienia w wypowiedziach. Nie wyobrazam sobie meskiego kina gdzie nie klna itp.

punisher822_filmweb

Od genialnego i wspaniale rzeźnickiego "SABOTAGE" to ty się kurna
odfajkuj, bo ten film po prostu wszystko niszczy i zabija - 10/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
Znawca_Tematu

CHLOPIE JAK TY UWAZASZ SIE ZA 'ZNAWCE TEMATU' I UZNAJESZ SLABY 'SABOTAGE' ZA COS WSPANIALEGO TO CI WSPOLCZUJE... Dawno nie czytalem wypocin od kogos majacego tak male pojecie w temacie jak ty... Moge ci tylko wspolczuc...

punisher822_filmweb

"majacego tak male pojecie w temacie jak ty" - mówisz do Oldschoolowego przedstawiciela
Ery VHS i Kaset Magnetofonowych oraz retro Heavy Metalu gościu, tak więc nie podskakuj.

P.S. "Mad Max" to jeden z największych rzygów jaki powstał, i za cholerę NIE ogarniam jego "fenomenu"?!

ocenił(a) film na 4
Znawca_Tematu

Tak właśnie podejrzewałam, że to Ty. :-D