PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Szykuje się niezłe kino akcji;) Schwarzenegger powrócił do formy, inni też ją trzymają w miarę
swoich możliwości;) Pytanie do was mam takie;) Macie może jakąś wymarzoną scenę akcji którą
chcieli byście zobaczyć w filmie? Może być to cokolwiek jak pościgi bądź walki;)
Moim marzeniem było by zobaczenia starcia Sylwek vs Arnie;D

ocenił(a) film na 8
eragonmark

Ja bym chciał powtórkę z "Demolition Man" czyli Sly vs. Wesley.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
thierryhenry98

Nawiązanie do Teorii chaosu.

ocenił(a) film na 6
thierryhenry98

Ja też chcę walki Snipes vs Statham ,to może być epickie !!!

ocenił(a) film na 4
eragonmark

A ja bym chciała, żeby stara gwardia dokonała krwawej i okrutnej masakry na tych wszystkich Zmierzchowcach, którzy pojawią się w tym filmie.

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Podobno nakręcili scenę Li ze Schwarzeneggerem, więc być może dostanę moją wymarzoną scenę ;)

ocenił(a) film na 4
Dentarg

To by było ciekawe;D Ciekawi mnie też kiedy zablokuje mój temat nasz kolega;D

eragonmark

Zablokowali jego temat DO ODSTRZAŁU , kilka razy wysłałem zgłoszenie do Filmwebu no i się udało :D

Dentarg

Woooow , to będzie ciekawa scena :) fajnie

ocenił(a) film na 4
predator118

Mam nadzieję, że tej sceny nie usuną podczas postprodukcji :)
Co prawda obaj panowie nie bardzo do siebie pasują, ale najbardziej ich lubię ze wszystkich Expów i oglądanie ich wspólnie na ekranie sprawi mi frajdę. Można powiedzieć, że jestem fanem Jeta i prawie fanem Arnolda. Obu podziwiam za osiągnięcia i ciężką pracę jaką włożyli by osiągać swoje cele.
Nie wiem co będą wspólnie działać, właściwie to nawet nie mam żadnego pomysłu, ale liczę na to, że będzie zabawnie :P

Dentarg

Super się zapowiada , chciałbym tą scenę zobaczyć a jeśli to wytną to może potem jak się pojawi na Blu=ray i dvd będzie można to zobaczyć w dodatkach jako sceny usunięte . :)

ocenił(a) film na 7
eragonmark

Ode mnie: Scena Arniego z minigunem. Walki Statham vs Rousey (dla odmiany z kobietą). Więcej czołgów/śmigłowców.

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Także liczę na takie nawiązanie do T2.

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Minigun musi być;D Może znowu zabierze od Crewsa jak w 2 części Omayę;D

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Ja bym wolał, żeby Arni rozwalił jakiegoś mini-bossa z shotguna. Najpierw nieco go pobił wręcz, potem sięgnął po shotguna, wycelował... "Hasta la vista, baby", chwila przerwy... i strzał rozmazujący głowę bossa. Byłoby już całkiem kozacko, jakby użył modelu shotguna z T2 i przeładował go jedną ręką (tak jak to robił w T2).
Swoją drogą to zrobiłby sobie niezłą zapowiedź T5. Fani terka z pewnością by to skojarzyli.

ocenił(a) film na 7
Dentarg

Model 1887 ten shotgun.

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Kiedyś była taka gra - Contra ;) gdzie w wersji na nasz kraju postacie były wzorowane na Sly i Arnim, więc scena gdzie Arni i Sly vs niekończące się masy. Arni z minigunem i Sylwek oddzielony od grupy i latający z nożem po krzakach niczym w Rambo I.

ocenił(a) film na 4
klepak69

Tak wiem;) nawet widziałem ostatnio obrazek gdzie główne postaci Contry miały żywcem ściągnięte ciała Arnolda z Predatora i Sylwka z Rambo;D

eragonmark

Starcie Sylvek vs Arni było w Escape Plan

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4
actionhero

Ale bardzo krótkie i bez rozstrzygnięcia bo Arni się tam z nim bawił jak sam powiedział;)
Widzę nasz kolega zgłasza wszystkie wpisy do blokowania oraz tematy na innych forach... Idiotyzm ,że Admini na to lecą

użytkownik usunięty
eragonmark

Watpie czy to jego robota. Ostatnio admini i tak blokuja jak leci, a że są tak głupi jak on to masz takie rozwiązanie później.

ocenił(a) film na 6

U kolegi to widze, że niedługo chyba cyferek zabraknie w nickach ;)

użytkownik usunięty
klepak69

Spokojnie mam zapas. Jestem na wygnaniu.

ocenił(a) film na 4

Może im chodzi o spamowanie? (pisanie postów które nic nie wnoszą do tematu) Np.: Predator wrzucił kiedyś zwiastun filmu Sabotage na forum Ex3 i jego temat zamknięto. Był niezgodny z tematem Ex3.

Do admina: ten post też zablokuj, ale daj ludziom znać o co chodzi i co robią źle.

użytkownik usunięty
Dentarg

Tak tylko rok temu im nie przeszkadzało. Poza tym w innych działach oblewaja się gównem i nic nie blokują. Predatora temat został słusznie usuniety, ale te rozmowy tutaj?

Do admina: możesz mi jajka wylizać.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Spamowanie, trolowanie i pisanie nie na temat to jeszcze rozumiem, ale rozmowy około tematyczne to nie rozumiem dlaczego. Kasowane posty nie odbiegają od tego co było jakieś 4 miesiące temu, czy nawet dawniej i wtedy nikt problemów nie robił. A jak administracja ma problem, to tak jak piszesz powinni poinformować o co chodzi, bo później jest po 10 postów usuniętych pod rząd bo tak. Pod innymi filmami nie widziałem, aby takie cyrki się działy. Najwyżej napisze się maila do kogoś wyżej, że nie pozwalają pisać na forum i się skończy dzień dziecka.

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Nie było mnie chyba 2 miesiące - czy mógł byś napisać co się dziej z tym blokowaniem ? Ktoś próbował wyjaśniać z adminem jakimś czy kimś takim o co chodzi i ewentualnie wyjaśniać tą sprawę ? Przecież tak się nie da, jakiś czas temu byłoy tutaj normalne dyskusje i nic się nie działo.

ocenił(a) film na 4
klepak69

Pewna osoba nastawiona negatywnie do mnie, Predatora i Najemnika;P Ale jak widze do innych również;) Zgłasza wszystkie nasze posty i nie tylko i są one usuwane;)
Dodałem ostatnio na stronie Schwarzeneggera post o jego obecnej formie i został również usunięty. Nie złamałem ,żadnego pkt regulaminu gdyż pisałem o osobie której dotyczy profil...To tak jak by tu pisać o Ex III I usunęli by mi posta więc myślę ,że Admini mają w dupie czy łamiemy regulamin czy nie. Usuwają dla zasady...

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Tyle osób w necie ile poglądów, ale żeby sabotować działanie forum -_- bo ktoś się obraził ? Jak się sytuacja będzie powtarzać to się maila napisze do kogoś na górze, w końcu czyjaś kasa idzie na to aby to normalnie działało. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
klepak69

Mi to wisi:)

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Mnie w zasadzie też ;)