PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73771
5,0 32 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Wzruszył się ktoś jak "młodzi" śpiewali piosenkę? : ) Świetny moment.
Chciałem dać 8,ale kurde..2 dni temu dałem 7 Tajemnicy Wysterplatte...więc..sami rozumiecie ; )
Więc naciągana 9 ; ) Świetny film akcji,bardzo dobre dialogi,zresztą za sam widok tych wszystkich aktorów razem sprawia,że się uśmiecham : ) Czysta rozrywka : ) Szkoda tylko,że zabrakło Chucka Norrisa,ale pewnie zabijał w tym czasie kolejne kobry : )

michnik6666

Ty to chyba nieznasz się na filmach ^ ^

ocenił(a) film na 9
mateuszz27

A ta uwaga apropos czego? ; ) Spoko,mogę "nie znać się na filmach",cokolwiek to znaczy ; ) Chociaż wydaje mi się,że widziałem ich w życiu z kilka tysięcy ; )
Brakujące punkty do pełnej 9 znalazły się bardzo szybko : ) Brawo za brak żadnego głupiego romansu!

użytkownik usunięty
michnik6666

Ja czułem monstrualne zażenowanie.

ocenił(a) film na 9

Monstrualne zażenowanie? : ) Nie chce mi się w to wierzyć,ale jeśli tak,to współczuję i cieszę się zarazem,że mnie się to bardzo podobało : ) Czekam na część 4 ; )

użytkownik usunięty
michnik6666

Mówię serio.

ocenił(a) film na 9

Tak jak pisałem wyżej - współczuję ; ) Chociaż nie mam pojęcia co mogło cię tam zażenować [w dodatku monstrualnie],tego nie wyjawiłeś [chociaż w zasadzie nie jestem ciekawy,więc możesz sobie odpuścić : )]

ocenił(a) film na 6

Ja czuję zażenowanie, jak czytam pełne uśmieszków wypowiedzi.

użytkownik usunięty
Justyna0810

To znaczy?

ocenił(a) film na 6

Dotyczy się to wypowiedzi autora tematu

użytkownik usunięty
Justyna0810

A myślałem, że moich.

ocenił(a) film na 6
michnik6666

Film jest przyjemny w odbiorze, czysto rozrywkowy, ale słabszy od poprzednich części. Nie pasowało mi to "starcie" młodej ekipy ze starą.Także z ta 9 to przegiąłeś mocno.

ocenił(a) film na 9
Justyna0810

Tobie nie pasowało,mnie jak najbardziej ; ) Także z tą 6,to przegięłaś mocno : ) A tak btw : to nie jest film dla kobiet,sorry ; )

ocenił(a) film na 6
michnik6666

Ile masz lat? Po wypowiedzi sądzę że niezbyt wiele. 6 to nie jest zła ocena. Owszem, to jest też film dla kobiet, które takie kino lubią.

ocenił(a) film na 9
Justyna0810

Dobra,idź czuć zażenowanie na widok uśmieszków gdzie indziej : D Zadałem pytanie w tytule,a tu napad trolów,bleee,a kysz,a kysz ; )

ocenił(a) film na 9
michnik6666

A lat mam 25 ; ) Ale jestem już zajęty,nie umówimy się : )

ocenił(a) film na 6
michnik6666

Chyba 5 a nie 25. Zero merytorycznej dyskusji.

ocenił(a) film na 9
Justyna0810

Wyślij fotki na pw,może jakiś kumpel się skusi : )

ocenił(a) film na 3
Justyna0810

5 to będzie za jakieś 2 lata. Wnioskuję że ma 3 po tym że potrafi czytać i pisać oraz płacze kiedy pseudo-pedzie śpiewają piosenkę.

ocenił(a) film na 4
michnik6666

Wygląda na to, że nikt oprócz Ciebie.

ocenił(a) film na 9
Dentarg

Ocena 6,5? : ) Myślę,że sporo osób,jeżeli widzę pełno troli co dają 4 ; ) Ostatnio dałem pierwszą 4 od chyba roku,a ty dajesz ją produkcji,która zasługuje minimum na 7.Wymieniaj filmy akcji,które zasłużył na 8/9 w ciągu ostatnich 5 lat : )

ocenił(a) film na 9
michnik6666

Chętnie obejrzę!

ocenił(a) film na 9
michnik6666

Sam widok Szwarzenegera w filmie akcji razem ze Stalonem zasługuje na dodatkowe punkty ; )

ocenił(a) film na 9
michnik6666

Dla mnie Niezniszczali za kilka lat będą taką samą klasyką kina akcji jak Rambo czy Terminator.W tym wieku kręcić i występować w takich filmach - gratki.Przydałby się jakiś sensacyjny film z Lindą : ) PSY 3!

ocenił(a) film na 4
michnik6666

Mało jest filmów, które zasługują na 8/9. Jeśli chodzi o filmy akcji z ostatnich 5 lat to w czołówce będzie:

- Raid 1 (dwójka też fajna, ale trochę słabsza od jedynki)
- Escape Plan
- Red
- Ip Man (chociaż to bardziej film o sztukach walki niż akcji)
- Expendables 2
- Little Big Soldier

Ta część Expów mi się wybitnie nie podoba. Pg-13 którego w tym filmie powinno nie być, duża rola młodzików, za mało starej ekipy, za mało niektórych aktorów, kiepskie sceny walk, młodzieżowe joł-joł które nie pasuje do tego filmu itp.

ocenił(a) film na 4
michnik6666

I jeszcze jedno: ocena: 4, a nie 6,5.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

6,5 to ogólna ocena filmu na filmwebie.

michnik6666

to gówno powinno mieć co najwyżej ocenę 4 !!! Juz za sam fakt ze jest sporo gorszy od poprzednich części ! Powiedz mi jak to możliwe ze EFEKTY SPECJALNE są gorsze niż w 1 czy 2 ? to jakieś nieporozumienie !! Scene z śmigłowcami i czołgami przemilcze bo to czysty facepalm. Wstydziłęm się ze to oglądam...Ludzie padają na zawołanie.. tylko piw paw!! pierwsza scena walki dopiero pod koniec filmu !! toż to karygodnee!! walki były esęcją poprzednich części...Gdzie flaki ? gdzie krew ?? pg 13 o bożeee/.. Tylko taki małolat jak ty może się tym czymśzachwycać ^ ^ zresztą ocena ludzi na świecie mówi sama za siebie :) a ty guzik się znasz :) karaoke to było gwozdziem do trumny hahaha

ocenił(a) film na 5
mateuszz27

Pomyślałem dokładnie to samo. Ta scena była gwoździem do trumny tego filmu. Inna sprawa, że gdyby od początku kręcili EX3 w wersji pg13, to zapewne nie byłoby tyle chaotycznych ucięć i przeskoków w scenach akcji, bo wcześniej stworzyliby choreografiię, na miarę mocniejszego filmu pg13. (np. nowy Kapitan Ameryka) EX3 był kręcony jako R-ka, stąd sceny akcji w tej wersji wyglądają tak słabo. Wersja na dvd/blurayu z pewnością poprawi sceny akcji, bo ujrzymy wreszcie to na co od początku czekaliśmy, ale nic nie zmieni zupełnie niepotrzebnych wątków w scenariuszu. Sly zupełnie zapomniał dlaczego ta seria wogóle istnieje i dla kogo ma być skierowana w pierwszej kolejności, bo napewno nie do młodszych widzów, którzy mają gdzieś starych wyjadaczy po 50-tce.

ocenił(a) film na 5
caleb_83

Największym błędem Sly-a była decyzja o zaangażowaniu nieznanych zupełnie młodzików. Pomyślcie, jak fajnie mógłby wyglądać film, gdyby nowymi postaciami w oddziale byliby Snipes i ewentualnie Banderas. Mogliby się skupić na postaci Snipesa, a nie usuwać go z filmu na całą godzinę, tylko dlatego żeby pokazać jakichś gówniarzy. Gibson powinien mieć więcej do powiedzenia itd. Crews powinien zginąć, co zmotywowałoby drużynę do działania. Ale postanowili to zmienić, żeby wszystko było bardziej "family friendly".

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Wydaje mi się że Sylwek chciał zrobić ten film w PG -13 żeby przypodobać się młodszej widowni i nastepne filmy też krecić w PG -13 ,bylę żeby kasa szła .Jego ostatnie pojedyńcze filmy typu ,,Kula w łeb ,, czy ,,Esape Plan ,, nie były jakimiś mocnymi przebojami finasowymi w R -kę .Próbuje i kombinuje jak przetrwać w tym nowym filmowym świecie ,niestety naszym kosztem ....

michnik6666

nie wiem czy było się nad czym wzruszać,dla mnie to było totalnie tandetne i raczej warte śmiechu niż łez

ocenił(a) film na 4
michnik6666

Ja się prawie rozpłakałam. Nie ze wzruszenia, ale z rozpaczy.

ocenił(a) film na 5
michnik6666

przez taki oceny właśnie będzie tworzone gówno dla debili bo wymagania jak widać spadają a sam film za miesiąc będzie miał średnią 8/10

ocenił(a) film na 9
FRANK_MARTIN_FILMWEB

oby,ocena rosnie!

ocenił(a) film na 5
michnik6666

niestety. ps. prawdopodobnie jesteś jedynym tutaj, który się wzruszył podczas tej sceny

michnik6666

hahahah załosny cieć : D