PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
użytkownik usunięty
granat5

Zdecydowanie Kellan Lutz.
-odważył się pyskować Gibsonowi,
- jest znakomitym aktorem,
- jest idealny do stworzenia nowej ikonicznej postaci kina akcji,
- jego twarz sprawia, że przeciwnicy pochmurnieją.

ocenił(a) film na 7

- potrafi latać motorem crossowym.

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Jest charyzmatyczny jak Pacino w Gorączce.

granat5

Albo nie, Banderas był z nich najlepszy. :D :D

użytkownik usunięty
granat5

W sumie sam mowil, ze czuje sie na rocznik 84, a nie 60.

Yep.

ocenił(a) film na 4
granat5

Tak, nawet nie ma innej opcji. Był rewelacyjny jak wspinał się po rurach w windzie. Bardzo by mi było szkoda, gdyby zamiast tego było coś innego podczas finałowej akcji. Przecież co ciekawego mogliby dać zamiast świetnej wspinaczki? Walkę Jeta Li? No daj spokój, szkoda na to czasu.

Dentarg

...

ocenił(a) film na 6
Dentarg

he, he dokładnie, szkoda, że Statham nie zastrzelil swojego przeciwnika tylko się z nim zabawiał przez te parę sekund.

użytkownik usunięty
Dentarg

Hehe,

Niszczycie mi temat, a ja poważnie pytałem.

Powell jest w miarę wypadał w swojej roli, a nie to co Lutz, bokser i Rondel.

użytkownik usunięty
granat5

Ja juz pisalem, ze w Rondzie to mozna wyejakulować, a nie podziwiać jej walki.

Ciekawe czemu Ronda zagrała w EX 3?
Jak Rounda przekonała do siebie producentów? Co im zrobiła?

użytkownik usunięty
granat5

Wolę tego nie opisywać.

Niech każdy sam sobie w myślach odpowie.

ocenił(a) film na 4
granat5

Sorki.
Moim zdaniem żadno z nich nie wypadło dobrze. Rondel coś tam próbowała przynajmniej powalczyć i właściwie to nie wypadła gorzej od Banderasa, Stallone'a, Snipesa czy Stathama w scenach walki. Jeśli już muszę wybierać to stawiam na Rondla. Przynajmniej było na co popatrzeć ;)

Dentarg

No w końcu jakaś tam odpowiedź. ;)

ocenił(a) film na 6
granat5

No dobra, subiektywnie patrząc odpowiem:
Powell, Rhonda, Lutz, co tam robił Ortiz, nie mam bladego pojęcia.

ocenił(a) film na 4
granat5

Liam Hemsworth zdecydowanie: nie zabierał czasu antenowego Starej Gwardii. A najlepsza była scena jego śmierci i ta wymiana zdań z Van Damme'em tuż przed śmiercią:

JCVD: Boisz się mnie?
L. H.: NIE!!!

Yeb z noża!

użytkownik usunięty
karoman4

Ja wolę
- Tak trudno jest zabić dziesięć osób? Czy w ogóle któryś z nich jest ranny? Watch closely bum i bum.

karoman4

Chodziło mi z EX 3. xD

ocenił(a) film na 4
granat5

Szkoda słów.

użytkownik usunięty
granat5

Najgorsze, że te ryje maja na końcu tatuaże ekipy.

ocenił(a) film na 4

Mówię Ci, że w czwórce znów ich ujrzysz.

użytkownik usunięty
karoman4

Te znaki powinni nosić godni tej serii, a nie te szczochmeny.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Myślę że 4 już nie bedzię ..... Zbyt dużo złego spotkało tą cześć : PG -13 ,Lutz ,Wyciek do sieci ,Film słaby itp Myślę że polegną w Box Office .Na to tylko czekam !!!! Jeżeli twórcy ,,Nieziszczalnych 3 ,, nie potrafili nakrecić porządnego filmu akcji to kto to ma zrobić ? Nie wiem jak można czekać na kolejną cześć po tak słabej odsłonie .Lepiej obejrzeć po raz 50 ,,Komando Foki ,, niż to .Wtedy to się robiło porządne filmy akcji !!! : https://www.youtube.com/watch?v=Is16u0jr1bQ

bradock

Wszyscy będą czekać ze względu na obsadę. I tak jest z każdą częścią.

ocenił(a) film na 4
granat5

Nie wszyscy.

ocenił(a) film na 6
granat5

W 1 cześći to aż takiej zajebi*stej obsady to nie było ,Chociaż był Stallone ,Statham ,Li i Lundgren .Ale za to film był bardzo mocno zbliżony do kina akcji lat 80 i za to go uwielbiam !!! Podobnie ,,Olimp w ogniu ,, tylko Butler ,Freeman ,Eckhart ale za to film niesamowicie mocno wystylizowany na lata 80 .Dla mnie obsada nie jest ważna zbyt mocno ,bo 3 miała bardzo dobrą ale co z tego ze sam film a także podejście ,pomysł do niego zawiódł .

użytkownik usunięty
bradock

W tej serii obsada jest ważna tak myslę.

ocenił(a) film na 6

No dzięki tej obsadzie ta seria się stała sławna ,to jest fakt .Ale nie tylko obsadzie ale także podejściu twórców do filmu w staromodny sposób : Czyli dużo akcji ,krwawe sceny ,kategoria R ,efekty specjalne ograniczone do minimum ,Kozackie sceny np Strzał Lundgrena ,zabawne one -linery itp Niestety w 3 cześci z tego zrezygnowali .Wątpie żeby w 4 cześci do tego wrócili ,nawet jeśli bedzie The Rock i Vin Diesel .Chyba że dostaną naglę olśnienia ale wątpię .Po prostu ,,GIMBAZJALNY TREND ,, wygrał z KLASYKĄ .

użytkownik usunięty
bradock

Może Diesel założy takie okulary jak w Terminatorze 3,

ocenił(a) film na 6
granat5

A kto był lepszy według ciebie jako zły : Van Damme czy Gibson ?

bradock

Gibson

ocenił(a) film na 6
granat5

Ja też uważam że Gibson .

granat5

Temat można usunąć, bo i tak normalnych odpowiedzi jest mało. Ludzie troszkę obiektywizmu, ktoś z tej ekipy młodych musiał być minimalnie lepszy od pozostałej trójki. Nie patrzcie na to, że ich nie lubicie, że są młodzi i że zajmowali dużo miejsca na ekranie.

Według mnie Powell był lepszy. Wypadł w swojej roli dość znośnie, co nie znaczy że wspaniale. Najmniej z tej całej czwórki przeszkadzał.

ocenił(a) film na 8
granat5

Ronda bezapelacyjnie.

ocenił(a) film na 5
granat5

Rondel :)