PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Kurde Cage?

użytkownik usunięty

Dobrze widzę?

ocenił(a) film na 4

To Cage'a dopisali, a Stathama jeszcze nie?

użytkownik usunięty
karoman4

Zabawne nie? Dobra czekamy na Chana, Snipesa, Gibsona itd

ocenił(a) film na 4

No i na resztę ekipy.

użytkownik usunięty
karoman4

Oby teraz obsada pękała w szwach od nazwisk

ocenił(a) film na 4

Może lepiej, żeby nie pękała, bo znowu będzie problem ze zmieszczeniem każdego w czasie. Zakładam, że film będzie miał niepełne 2 godziny.

użytkownik usunięty
karoman4

Ciekawe kim będzie Cage. Bratem Willisa?

ocenił(a) film na 4

Przyrodni brat z innego ojca.

użytkownik usunięty
karoman4

Kolejne znalazlem http://www.youtube.com/watch?v=RO2k62G6t2s

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dlatego trochę żal, że Tarantino nie stanie za kamerą.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Gdzieś czytałem że podobno ofertę zagrania w Niezniszczalnych 3 dostali na razie Eastwood ,Connery ,Cage ,Ford i Chan .Nic nie słychać o Stevenie ,Wesly i Melu ? Może ich wogóle nie biorą pod uwagę ..

bradock

co do seagala to masz to http://www.filmweb.pl/news/Steven+Seagal+b%C4%99dzie+Niezniszczalny-84051 ,o wesleyu tez gdzies czytałem ze jak wyjdzie z paki to zagra,o melu cisza.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Miejmy nadzieje że się jednak skusi .

bradock

tylko od seagala zalezy czy zagra czy nie,nie słyszałem nic o warunkach zeby pocwiczył itp teraz tylko czekac a napewno sie dowiemy czy zagra a jezeli nie to dlaczego tak sie stało.

ocenił(a) film na 4
bradock

Najgorsza jest ta cisza ze strony twórców oraz czekanie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Stalone powiedział że także że nie wyklucza że bedą wiencej cześci niż 3 ..

ocenił(a) film na 4
bradock

''Im dalej w las, tym więcej drzew.'' Oby to nie weszło w życie, bo może okazać się, że seria na tym ucierpi. Z części na część zaczną jeszcze bardziej kombinować i z hołdu dla kina akcji może wyjść raczej coś odwrotnego.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Możliwe ale jak 3 osiągnie taki sam dobry wynik jak 2 albo jeszcze lepszy i film równie dobry bedzie jak 2 to na bank powstanie 4 cześć !

użytkownik usunięty
karoman4

Stallone jest znany właśnie z tego że potrafi absurdalnie robić kolejne części danej serii. Przykład Rocky.

ocenił(a) film na 4
karoman4

@Bradock, Granat: Najpierw poczekajmy na trzecią część. Tak na sucho, to nie ma co się spierać.

karoman4

e tam części mogą se robić ile chcą (nawet jeśli wyjdzie z tego gówno to czy w tedy poprzednie części będą złe ? NIE) Choć ja wolał bym Trylogie

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Ja też wolę trylogię.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja też wolę trylogie ale jeżeli 3 cześc bedzie hitem to producenci napewno bedą krecić kolejne cześci

i seagala.

na cage to juz od dłuzszego czasu sie zapowiadało,ale to nawet dobrze moze powroci do dawnych czasow swietnosci.

ocenił(a) film na 5
damianho15

Cage jakoś nigdy nie trawiłem. Napewno nie nadaje się na jednego z Expendables, bo nigdy nie był gwiazdorem kina akcji. Ale myślę, że już bardziej jako główny Bad Guy (coś jak w "Bez Twarzy"), albo jako taki krawaciarz, urzędas który daje nowe zlecenie naszej ekipie.

caleb_83

racja,nie jest to typowy gwiazdor kina akcji,ale nie wszyscy musza byc takowymi zeby zagrac w ex.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Cage świetnie zagrał w Twierdzy i Con Air Lot Skażańców .A co myslisz o Fordzie ,Gibsonie ?

ocenił(a) film na 6

Cos niestaly jesteś w uczuciach hehe. Znowu nowy avek. Grałeś?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Grałem i jestem oczarowany

ocenił(a) film na 6

Nie przepadam za skradankami, jedyna w jaka troche pogralem to, któras część Hitmana, dawno to było i szczerze nie przypadla mi do gustu, może dlatego że za duzo kombinowania było.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Mi Hitman też nie, to nie jest typowa skradanka. No chyba, że piątka, ale fanem Hitmana nigdy nie byłem i nie będę. Polecam Manhunta, mówię ludziom, żeby zagrali i zawsze się migają

ocenił(a) film na 6

A co powiesz na Thiefa i Assasyna, warto zaśmiecać dysk instalką?

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Chyba trochę gralem w Manhunta, ale tez dawno i szybko odpuściłem, nie kręcą mnie takie gry, może teraz jak jestem starszy, to wciągneła by mnie. Na razie chciałby w ME 3 pograć, ale 13 Giga mnie zniechęca do zassania hehe.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Z Thiefa grałem tylko w trójkę, nad czym ubolewam, ale jest znakomita. Asasyn to trudno mi coś mówić o tej serii. W jedynkę grałem i ukończyłem, choć bez fajerwerków. Nuda i schemat. Trójka ma znakomitą fabułę a gameplay taki sobie. Aktualnie gram w dwójkę

ocenił(a) film na 6

Ja odswieżam Gothica 3, ale coś mi nie idzie, nudzi mnie, wole popisać, albo poczytać jak mam trochę czasu.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Dl a mnie Gothic to piękna seria. Riseny też. Czekam na trójkę

ocenił(a) film na 6

Obilo mi się o uszy, że piątka Gothica ma być, zagraj sobie w Two World, ale jedynkę, naprawdę warto, świetna gra.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

A jakie lubisz najbardziej gry? Bum bum, strategie, przygodówki? Coś innego?

ocenił(a) film na 6

cRPG

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Albo taktyczne w stylu Fallout - braterstwo Stali, czy Gwiezdnych wilków

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

A serious sam?

ocenił(a) film na 6

Nie, nie , nie hehe, to już prędzej Quake albo Far Cry, ale nie przepadam

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Grałem, nawet ostatnio byla odświeżona wersja w CD Action. Pierwszy Far Cry to także bóstwo

ocenił(a) film na 6

Świetna też jest Fable: The Lost Chapters, albo Jagged aliance, ostatnio mnie naszła ochota, zeby zagrac w najnowszego residenta, ale na ochocie się skończylo, co do strzelanek, najlepsze, w które gralem, to IGI Project 1,2, Soldiers of Fortune 1,2, Max Payne 1,2

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

W takim razie Maxa trójeczke odpalisz?

ocenił(a) film na 6

Nie wiem, tez trochę waży, aż tak bardzo mi nie zależy, kiedys, jak bylem mlodszy to jaralem się grami fpp i podobnymi (zapomniałem, że nawet jakaś część MoH przypadła mi do gustu), ale teraz raz, że szybko sie nudzę, to interesuję sie innym rodzajem gier. A Ty grałes w trójke Maxa, albo któregoś Battlefielda?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Maxa mam, grałem już dwukrotnie. Battlefielda tylko trojke ale tez nie cala. Wole Seriousa, milion wrogow, zadnych oslon

ocenił(a) film na 6

Mi Battlefield 3 nie ruszy hehe

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

To chyba żadna strata co?

ocenił(a) film na 6

Absolutnie żadna.