http://novanews.bg/news/view/2013/08/20/56302/долф-лундгрен-отново-в-българия/
Język bułgarski, ale może ktoś sobie obejrzy ;) na dole pewnie tekst jest jest, może ktoś translatorem przetłumaczyć (z braku czasu, może później to zrobie)
Wiadomość z tweetera Couture'a
First day on set of expendables 3 ! 12.5 hrs with sly , crews , Statham , and snipes ! Gonna be the best yet !!
link: https://twitter.com/Randy_Couture
;)
Mam to samo. Ale to nie jest wyśmiewanie się z niego, tylko po prostu cieszy mnie jego widok. Tak samo mam ze Schwarzeneggerem.
Z Arnim mam tak samo. Zwłaszcza jak widzę go w Expendables na lotnisku a za chwilę przychodzi Chuck.
Jeszcze mi napisz o Arnim, Chucku, Łysym, Lundgrenie i Ex2, to będę musiała film sobie włączyć. ;-)
Lee wstanie z grobu i przyjdzie do Ciebie jak jutro obejrzysz Expendables zamiast jego.
Przecież Lee, Tupac, Elvis Presley i jeszcze kilku innych żyją sobie spokojnie Kubie ;) więc zawsze ktoś może przyjść :D
Akurat ta scena dobrze im wyszła, a sam tekst wyszedł mistrzowski. W sumie jak gdzieś na youtubie oglądałem powycinane onelinery Arniego, to facet dużo razy wracał ;) średnio chyba w co drugim filmie ;p
Tak, dokładnie, wnioskuję, że pewnie najwięcej ludzi ten film oglądało ;) i dlatego taki stan rzeczy.
Proponuję najpierw obejrzeć Ex1 a później Ex2 ;) to tak w oczekiwaniu na trzecią część, w ramach przypomnienia ;p
He he, mam tak samo, jak widzę Gunnera i Lundgrena w Ex, dobrze do nich dobrali postacie, plus wprowadzają dużo humoru. Miejmy nadzieję, że wprowadzą w 3 części więcej z nimi scen. Ciekawe czy jest osoba która ich nie lubi, jak dla mnie to nie da się ich nie lubić :D
A jeśli jesteśmy już przy temacie Lundgrena to mam do was wszystkich tutaj takiego pytanie ? To że Lundgren tak świetnie i widowiskowo walczył w ,,Stracie w japońskiej dzielnicy ,, dorównując tym walkom Van Dammowi i Seagalowi to jest bardziej jego zasługa ,chłop się spreżył i wyterzył czy bardziej zasługa ,,Przyjażnego Montażu ,różnych sztuczek ,tricków filmowych ,opiekuńczej pracy reżysera itp ??? Seagalowcy twierdzą że to drugie .Najlepsza była scena w tym filmie jak Dolph i Brandon przyjechali do tego klubu ,Dolph puka do drzwi ,wychodzi Branscombe Richmond (Znany z serialu Renegat ) ,a Dolph wali go jednym prawym sierpem w kastę i ścina z nóg ,poczym Brandon Lee tak patrzy na tego nieprzytomnego i kiwa głową że zdumienia albo z zachwytu .Dolph to ma petarde w łapię !!!
"Seagalowcy" to sobie mogą twierdzić... Przede wszystkim efekt jest dzięki Choreografowi walk i Lundgrenowi. Choreograf wymyślił dobre walki a Lundgren się sprężył i je wykonał a całość dobrze nagrali.
Ok , Dzięki za tą wyjaśnienie .Lundgren w tym filmie wymiatał nieziemsko ,jak na początku pociągnoł jednemu yakuzie w tej restauracji z kopyta to koleś wyleciał przez szybę na ulicę ,a w tym momeńcie akurat szedł Brandon Lee i aż szczena mu opadła z wrażenia .W sumie masz racje ,dopasowali cheografie walk do postury Lundgrena ,bo było w tym filmie czesto widać że jak Dolph walił po mordzie czarny charaktery to wrecz latali po parkiecie jak szmaciane laleczki ,widać było tą moc Dolpha !!!! A takie coś czesto nie było spotykane na filmach akcji ,Van Damme bardziej bazował na szybkości ,gietkości ,zwiności i widowiskowości ,podobnie Seagal ,choć on akurat specjalizował się bardziej w zadawaniu przeciwnikom bólu nie do zniesienia .
''podobnie Seagal ,choć on akurat specjalizował się bardziej w zadawaniu przeciwnikom bólu nie do zniesienia .'' <--- Oraz błyskawicznym rozprawianiu się z przeciwnikami.
Tak, tam Lundgren walił jak by miał tonę w łapie hehe. Schwarzenegger jako ekspert sztuk walk w Komando też dobrze wypadł.
Popieram to, co napisał Mateusz. Powiedzmy, że dopasowano choreografię walk do jego postury. No i wyszło elegancko. Godny przeciwnik dla Cary Hiroyuki-Tagawy.
Gunner fajna postać, dobrze napisana i pasująca do Lundgrena
wrzucam translacje z wywiadu, z linku po bułgarsku:
Dolph Lundgren jest z powrotem w Bułgarii do kręcenia trzeciej odsłonie filmu akcji "The Expendables".
"Będziemy strzelać w Warnie, także w Sofii, w Bułgarii wokół. Jestem tu na miesiąc, a potem będę z powrotem w październiku ", powiedział aktor.
"Byłem w Bułgarii do pięciu filmów może. Więc byłem tu wiele razy. Pamiętam dziewczyny oczywiście i kilka innych rzeczy. Napoje są ładne kluby też. Lubię ludzi, "Lundgren dodał.
Do kręcenia "Expendables 3" w Bułgarii spotkają Sylvester Stallone, Jason Statham i Antonio Banderas.
Ale szybka odpowiedź ;) a ja muszę uciekać :/ no w serii Ex jedna z lepiej napisanych, teraz ma być go więcej. Gdzieś czytałem (pewnie plotka), że jak będzie pierwotna historia o Gibsonie i Sly to wplątani będą w to Arni i Lundgren, ale jak będzie to zobaczymy jak nakręcą, w sumie pomysł mógłby być nie głupi. Ja uciekam, pewnie będę za kilka dni :/ i pozdrawiam.
To chyba ja, bo ja zwykle miewam dziwne pomysły. ;-P A to było przy okazji tego http://biggiesplace.files.wordpress.com/2013/03/expendables-2-lundgren-hen-throw .gif?w=500&h=297