PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.stallone.pl/bedzie-wersja-niezniszczalnych-3/

Współczuje wtedy tym co obejrzeli wyciek.

Napisano tam bzdury, że przeciek podobny jest do wersji R, a nie PG13. Przecież to typowe PG13 było, bo oglądałem także pewnie dadzą kilka mało znaczących scen żeby uratowac się od klapy.

ocenił(a) film na 5
piczympoom

Dobrze napisane. Ta sytuacja przyniesie ogromne straty. Ciekawi mnie czy wobec tego powstanie kolejna część. Jak dla mnie w/w część wypadła troszkę gorzej w porównaniu do dwóch poprzedników.

ocenił(a) film na 7
bartosz18

Jeśli to jest finalna wersja i nie będzie innej, to powiedzenie, że wypadła 'troszkę' gorzej to za mało powiedziane. Nie bójmy się tego powiedzieć - kaszana.

użytkownik usunięty

Też tak myślę.

połowa jak nie trzy czwarte chętnych już widziała ten film i co z tego czemu by tu płakać, kto będzie chciał i tak pójdzie do kina, a to że teorie spiskowe twierdzą że są dwie wersje to nawet lepiej :)

15 sierpnia będę akurat w dziczy ale jak wrócę nie omieszkam wybrać się do kina !

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7

piszą tak żeby ludzie szli do kina... Wersja unrated będzie najwcześniej na DVD/Blue-ray... czyli jak zawsze.

ocenił(a) film na 6

Nawet jeśli to prawda, to kto powiedział, że nie można obejrzeć dwa razy? Ja oglądałem Transformers (2007) ze 2-3 razy i zawsze mi się podobał, nie wspominając o tym, że nie pamiętałem fabuły ;d.

ocenił(a) film na 4
Effx03

bo w transformers nie ma fabuły ...

ocenił(a) film na 6
mieszkoxxx

W pierwszej części była. A co do filmu to niezły nawet ;d.

ocenił(a) film na 4

Zajeżdża mi to tanim chwytem.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Oby się pani myliła.

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Niezniszczalni zawiedli mnie na całej linii i wątpię, żeby zdołali odzyskać moje zaufanie.

użytkownik usunięty
karoman4

Mnie ciekawi, że chyba nie było tej sceny z wybuchem za Banderasem na trailerze no i po drugie po co Mel wyhodował takie bicki skoro walki trwała dwie sekundy.

ocenił(a) film na 7

o tym samym pomyslalem jak obejrzalem film :D moze wrzuca jakies sceny z melem bo w sumie malo go bylo w filmie.

użytkownik usunięty
pyrazginerz

Najlepsze było ,,watch closely''.

ocenił(a) film na 8

W trailerze doszukałem się 3 scen których nie było w wycieku. Więc może jednak....

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Banderas i co jeszcze?

ocenił(a) film na 8

Scena jak typek skacze motocyklem w górę i ląduję na którymś piętrzę i Sylwek mówi do niego "Nie lepiej schodami". Było to oprócz tego dialogu. Po za tym jest przeskok jak ląduję w kasku, a nagle go nie ma.

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Powycinały knury, żeby zobaczyć jaka reakcja bedzie,.

ocenił(a) film na 8

Jeszcze się zastanawiam po co na wielu fotkach z making of jest pokazane jak przyprowadzą motocykle, harleye i tak dalej skoro ich nie było nawet w filmie ;/

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Harleye byly.

ocenił(a) film na 8

Przez ile sekund ?

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Ło z cztery. To bylo wtedy gdy z Arnoldem odlatywał.

ocenił(a) film na 8

A wnioskując ze zdjęć gdzie było ich sporo to cała stara ekipa miała na nich jeździć zaraz po tym jak wrócili z akcji gdzie pierwszy raz Sly zobaczył Gibsona.

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

I w trailerze byl ten uśmiech Rondy w samolocie bodajże.

ocenił(a) film na 7

Mieli 4 godziny materiału ponoć, sporo mogli z tego posklejać.

użytkownik usunięty
Shockwave_91

I posklejali zle fragmenty, no chyba że....

ocenił(a) film na 8

wyciekła nie ta wersja.

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Szkoda, ze nie ta krwista.

ocenił(a) film na 6

Najlepsza jest ostatnia scena jak te młodziki śpiewają na scenie ,a Stallone i Statham patrzą na nich ,z tym że Jason ma taką leką zdziwioną zniesmaczoną minę tym zdarzeniem a Sylwek odwrotnie jest zachwycony ,wniebowzięty itp Coś się dzieje dziwnego z tymi twardzielami na starość ,Chuck chciał PG -13 a Sylwek ,,Gimbusiarskie Niezniszczalni ,, Zapomnieli oni już jakie kino tworzyli w latach 80 ?

użytkownik usunięty
bradock

Tak chyba zawsze jest na starość, że ciagnie sie do mlodych tylko dlaczego ja musze tę żenadę oglądać w filmie.

ocenił(a) film na 8

Aha i jeszcze scena gdy Ronda w klubie leje gości. W trailerze pięknie podnosi całą nogę do góry :D a w wycieku tego nie ma.

tonący brzytwy się łapię. szukają sposobu aby uratować się od totalnej klapy.

ocenił(a) film na 6

Jeśli to prawda to cudownie. Jedyne co mi nie odpowiadało w wycieku to brak soczystej rozwałki. Tak jak gość to ujął w tej przedterminowej recenzji - co ostrzejsze kawałki to zmiana sceny, zero rozbryzgów krwi, zero plam po krwi, nada. Jeżeli dla kin i wersji DVD/Blu-ray ma to zostać naprawione i doprawione, to mam o jeden powód więcej by po 15 sierpnia zarezerwować sobie wizytę w kinie.

Sam film był bardzo dobry, chyba najzabawniejszy z dotychczasowych, docinki między bohaterami wporzo, nawet For wypadł lepiej niż z początku zakładałem. Największy problem to kulejące tłumaczenie (bez scenariusza i z akcentami Stallone'a, Li i Banderasa to się nawet nie dziwię) i złagodzone sceny akcji - w kinie co najmniej jeden z tych problemów zostanie rozwiązany.

ocenił(a) film na 6

Tam piszą że ta wersja co wyciekła do sieci była zbliżona do R -ki a nie do kinowego PG -13 ? Jaja sobię robią ? Przecież wersja z wycieku była tak słaba jeśli chodzi o przemoc ,sceny akcji itp że mogła by nawet mieć PG -9 .Serio .