http://www.stallone.pl/bedzie-wersja-niezniszczalnych-3/
Współczuje wtedy tym co obejrzeli wyciek.
Napisano tam bzdury, że przeciek podobny jest do wersji R, a nie PG13. Przecież to typowe PG13 było, bo oglądałem także pewnie dadzą kilka mało znaczących scen żeby uratowac się od klapy.
Dobrze napisane. Ta sytuacja przyniesie ogromne straty. Ciekawi mnie czy wobec tego powstanie kolejna część. Jak dla mnie w/w część wypadła troszkę gorzej w porównaniu do dwóch poprzedników.
Jeśli to jest finalna wersja i nie będzie innej, to powiedzenie, że wypadła 'troszkę' gorzej to za mało powiedziane. Nie bójmy się tego powiedzieć - kaszana.
połowa jak nie trzy czwarte chętnych już widziała ten film i co z tego czemu by tu płakać, kto będzie chciał i tak pójdzie do kina, a to że teorie spiskowe twierdzą że są dwie wersje to nawet lepiej :)
15 sierpnia będę akurat w dziczy ale jak wrócę nie omieszkam wybrać się do kina !
Pozdrawiam
piszą tak żeby ludzie szli do kina... Wersja unrated będzie najwcześniej na DVD/Blue-ray... czyli jak zawsze.
Nawet jeśli to prawda, to kto powiedział, że nie można obejrzeć dwa razy? Ja oglądałem Transformers (2007) ze 2-3 razy i zawsze mi się podobał, nie wspominając o tym, że nie pamiętałem fabuły ;d.
Niezniszczalni zawiedli mnie na całej linii i wątpię, żeby zdołali odzyskać moje zaufanie.
Mnie ciekawi, że chyba nie było tej sceny z wybuchem za Banderasem na trailerze no i po drugie po co Mel wyhodował takie bicki skoro walki trwała dwie sekundy.
o tym samym pomyslalem jak obejrzalem film :D moze wrzuca jakies sceny z melem bo w sumie malo go bylo w filmie.
W trailerze doszukałem się 3 scen których nie było w wycieku. Więc może jednak....
Scena jak typek skacze motocyklem w górę i ląduję na którymś piętrzę i Sylwek mówi do niego "Nie lepiej schodami". Było to oprócz tego dialogu. Po za tym jest przeskok jak ląduję w kasku, a nagle go nie ma.
Jeszcze się zastanawiam po co na wielu fotkach z making of jest pokazane jak przyprowadzą motocykle, harleye i tak dalej skoro ich nie było nawet w filmie ;/
A wnioskując ze zdjęć gdzie było ich sporo to cała stara ekipa miała na nich jeździć zaraz po tym jak wrócili z akcji gdzie pierwszy raz Sly zobaczył Gibsona.
Najlepsza jest ostatnia scena jak te młodziki śpiewają na scenie ,a Stallone i Statham patrzą na nich ,z tym że Jason ma taką leką zdziwioną zniesmaczoną minę tym zdarzeniem a Sylwek odwrotnie jest zachwycony ,wniebowzięty itp Coś się dzieje dziwnego z tymi twardzielami na starość ,Chuck chciał PG -13 a Sylwek ,,Gimbusiarskie Niezniszczalni ,, Zapomnieli oni już jakie kino tworzyli w latach 80 ?
Tak chyba zawsze jest na starość, że ciagnie sie do mlodych tylko dlaczego ja musze tę żenadę oglądać w filmie.
Aha i jeszcze scena gdy Ronda w klubie leje gości. W trailerze pięknie podnosi całą nogę do góry :D a w wycieku tego nie ma.
Jeśli to prawda to cudownie. Jedyne co mi nie odpowiadało w wycieku to brak soczystej rozwałki. Tak jak gość to ujął w tej przedterminowej recenzji - co ostrzejsze kawałki to zmiana sceny, zero rozbryzgów krwi, zero plam po krwi, nada. Jeżeli dla kin i wersji DVD/Blu-ray ma to zostać naprawione i doprawione, to mam o jeden powód więcej by po 15 sierpnia zarezerwować sobie wizytę w kinie.
Sam film był bardzo dobry, chyba najzabawniejszy z dotychczasowych, docinki między bohaterami wporzo, nawet For wypadł lepiej niż z początku zakładałem. Największy problem to kulejące tłumaczenie (bez scenariusza i z akcentami Stallone'a, Li i Banderasa to się nawet nie dziwię) i złagodzone sceny akcji - w kinie co najmniej jeden z tych problemów zostanie rozwiązany.